Românii din străinătate care se pregătesc să vină acasă de Paşte ar trebui să se gândească de două ori la acest lucru. Medicul Adrian Streinu Cercel îi avertizează, mai ales pe cei cei din Italia, să ia în calcul că s-ar putea ca, în loc să stea cu cei dragi, să fie izolaţi la domiciliu sau în carantină, în contextul epidemiei de coronavirus.

„Fac un apel la membrii familiilor celor care muncesc în străinătate: să-i rugați de data aceasta să nu vină de Paște acasă. Știu că vă e dor de ei, știu că dorința revederii este mare, dar sfatul medicului le bate pe toate. Așa cum nu poți să pleci cu mașina când e viscol și zăpadă de un metru, la fel se întâmplă și aici. Familiilor din România le spun doar atât: țineți cont de ce spune Adrian Streinu Cercel”, a spus Radu Tudor la „Punctul de întâlnire”.

Adina Anghelescu, prezentă joi seară în platoul Antena 3, în cadrul emisiunii, a spus: „Eu trebuia astăzi să fiu în Israel. Pentru că sunt născută în luna martie, mi-aș fi dorit foarte mult să fiu acolo de ziua mea, după atâția ani. Nu m-am mai dus. De ce? Pentru că, după ce am ieșit din emisiune și a intrat domnul profesor Streinu Cercel, l-am întrebat. Mi-a spus: nu pleci nicăieri. Nu vă jucați: avioane, aeroporturi, autobuze, restaurante și așa mai departe.”

1 COMMENT

  1. agenda are 3 puncte mari si late:
    – generalizarea vaccinarii obligatorii (vaccinuri al caruii numar si continut le modifica EI, mai incolo…); BIFAT
    – limitarea pina la eliminarea banilor fizici, ce urmeaza a fi inlocuiti cu o moneda virtuala, pentru o mai usoara confiscare, taxare, blocare, etc; IN DESFASURARE
    – limitarea libertatii de deplasare, retinerea sau consemnarea la domiciliu (un fel de arest la domiciliu) fara nici o procedura judiciara. URMEAZA

Leave a Reply