În şedinţa în care s-a decis eliberarea doctorului Gheorghe Mencinicopschi, judecătorul i-a ţinut acestuia un discurs halucinant despre moarte. Inspecția Judiciară s-a autosesizat imediat, iar judecătorul este cercetat pentru vorbele șocante pe care le-a spus. Urmează să se stabilească dacă omul legii va fi sau nu penalizat, informează Antena 3 preluata de DC News.

Rezultatul verificărilor va fi făcut public cât de curând.

 Amintim că judecătorul i s-a adresat astfel lui Gheorghe Mencinicopschi: “La pronunțarea hotărârii ați fost prezent și ați mulțumit spunând că nu credeți că veți mai trăi opt ani și sunteți obligat să trăiți ca să duceți hotărârea dată de judecător… și iată că după doi ani… ne vedem față în față. Dacă este să vă țineți promisiunea, trebuie să mai trăiți vreo șase ani”.

Apoi, judecătorul l-a întrebat dacă știe cine a murit în ziua când Ioan Gyuri Pascu a pierit, iar Gheorghe Mencinicopschi a răspuns negativ. Judecătorul a continuat: “A murit Ioan Gyuri Pascu. Avea 55 de ani. Avea o fetiță mică. 55 de ani… atât i-a dat Dumnezeu. Dumnezeu greșește uneori. Dumneavoastră aveți 77 de ani şi vă urez să vă ţineţi promisiunea. Dacă omul intră în puşcărie el şi iese. Depinde cum. Rata de mortalitate în puşcărie nu e aşa mare ca în libertate. Ambulanţa e la 2 minute şi nu se moare de atac de cord în puşcărie. În libertate nu se întâmplă aşa“.

Tribunalul Ilfov a decis definitiv eliberarea condiționată din închisoare a fostului director general al Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) Gheorghe Mencinicopschi, după ce acesta a executat 2 ani și o lună din cei 8 ani primiți în dosarul privatizării ICA, despre care procurorul de caz a scris ca s-a realizat prin “metode telepatice”.

 

12 COMMENTS

 1. I-a spus verbal şi microfoanele au înregistrat! Dar cum se poate justifica o judecătoare când te declară în scis ”moştenitorul e de rea credinţă” dar nu este înscris în actele de bază privind dreptul la moştenire, ci doar ataşat(apărut peste noapte cu acte în regulă), dar obligat să vândă prin ”rea credinţă” fără dezbaterea moştenirii şi fără a fi inclus scriptic cu nume şi prenume în actele fabricate? Cazuri concrete!

  • Problema este ca judecatorii incep sa se creada niste mici dumnezei fiindca au posibilitatea de a da cu ciocanelul in masa si a decide soarta unui om…pierd contactul cu realitatea si nu mai considera persoana din fata lor o fiinta umana ci un obiect. Ideea asta cu independenta justitiei e o prostie. In lumea democrata nu exista asa ceva, justitia e controlata de politic, politicul e supus votului popular. Trebuie sa existe un control asupra oricaror institutii, ca doar judecatorii si procurorii nu sunt dumnezei. Iar justitia trebuie infaptuita corect altfel oamenii nu mai cred in legi si justitie si atunci s-a terminat cu ele.

 2. Uluitor!!! Declaratia asta halucinanta face parte din pedeapsa? Colegul sau, “judecatorul” care a mers la spitalul 9 pare ca are nevoie de colegi.

 3. B.ziua D-le Radu eu cred ca cel mai mult ar trebui propusa o lege care sa fie OBLIGATORIE ptr.Procurori si Judecatori aceea de a fi controllati PSIHIC .

 4. Toate astea se intampla in anul de gratie 2016, intr-o tara care se vrea democrata, membra UE si NATO. Vai de ea saraca, ce oameni au putut creste la umbra ei.

 5. Nu vreau să se înţeleagă greşit sau să se interpreteze altfel ceea ce scriu. Concluzii privind ultimii 10-12 ani de anchete şi judecăţi judecătoreşti în care sunt implicaţi în general: anchetatori, procurori, judecători, lichele şi omul de rând. Pare a fi o hărţuială şi un care pe care, din care reiese că cei anchetaţi şi judecaţi nu sunt infractori reali sau penalii urlaţi, ci anchetatorii care fac dosare în spatele cărora se ascund multe mizerii şi înţelegeri ascunse, chiar şi prin evitarea multor anchete şi dosare care lasă să se înţeleagă destule şi negativismul/încăpăţânarea de a evita anchetarea şi pedepsirea infracţiunilor reale la adresa poporului şi ţării zilnic şi ani la rând nu duce decât la concluzia”infractorii reali sunt procurorii şi anchetatorii”! Auzim zilnic şuturile judecătoreşti primite cu ”succes” de procurori! Cum să ai încredere în această categorie plătită gras din bugetul statului în baza sondajelor şi stabilizată întrun hotel ???

 6. Domnule Radu Tudor , presa locală , sau mai bine zis preșul local a atacat un cetățean de la mine în oraș.Bănuiesc că presa poate publica orice articol dorește despre cine dorește.Problema e că au luat poza de pe facebook cu el ca și copertă a publicației.Are dreptul legal presa sau nu să și publice poze cu el fără știrea lui ? Mulțumesc

 7. Cretinul de judecător, care pare a fi același care l-a băgat la închisoare pe profesor, s-a simțit obligat sa faca o “gluma”, ceva de genul mai bine la “răcoare” decat expus tuturor primejdiilor vieții in libertate (vezi Gyuri Pascu, om tânăr, omorât de Salvare, Hihi! ) ca sa bagatelizeze întâmplarea. Păstrând proporțiile, mi s-a intamplat si mie ceva asemanator imediat după Revoluție cand, întâlnindu-ma cu un individ de la fosta cenzura (secretar cu propaganda pe județ) la noul minister al Culturii, si trecând pe langa el fara sa-l salut, acesta mi-a zis rânjind: “hai, ca daca nu eram eu sa-ți tai spectacolele, n-ajungeai mare scula de dizidenta acum. Ai putea sa zici buna ziua, măcar”. Se vede ca mentalitatea politrucilor continua sa faca adepți, ceea ce nici nu e de mirare in contextul in care un presedinte fost securist (Basescu) a fost înlocuit prin vot popular! de un altul (Johannis) care s-a afirmat ca “politruc privat” încă din perioada campaniei electorale.

 8. Realizam ca astfel de oameni “impart dreptatea” in tara aceasta? Ca oamenii o mai iau cu capul pe parcursul vietii nu e vina lor – mai da rateuri si Dumnezeu cand (re)distribuie inteligenta pe pamant (ne-a “confirmat” un judecator ca si Dumnezeu mai greseste…mai lipsea doar sa-L declare “penal”). Intrebarea este ce face societatea atunci cand ia la cunostiinta de dificultatile de ordin psihic prin care trece, vremelnic sau nu, un om impovarat cu drept de viata si de moarte asupra semenilor sai.

 9. Se pare ca domnul judecstor are ceva pe suflet. Probabil ca .nu i este prea usor sa se uite in ochii domnului Mencinicopschu

Leave a Reply