Mai putin de 3 saptamani pina la votul din 11 decembrie. Ce spun sefii marilor partide?

Liviu Dragnea, presedinte PSD :

dragneaGuvernul #ZERO este prea preocupat de campania electorală pentru a discuta cu funcţionarii publici care protestează astăzi. Asta după ce ministrul Muncii i-a numit „pomanagii” pe românii care au cerut creşteri de salarii şi i-a dat în judecată pe sindicaliştii de la Sanitas.
Vreau să îi asigur pe toţi românii că vom pune în aplicare legea salarizării unitare, pe care #PSD a discutat-o cu sindicatele, astfel încât să repunem sistemul de salarizare pe baze echitabile, iar românii să simtă în propriile buzunare creşterea economică. #indraznestesacrezi

Alina Gorghiu, presedinte PNL :

Votul secret a perpetuat în Parlament cel mai toxic lucru în ultimii 26 de ani: impostura! La adăpostul său, unii politicieni și-au permis să pună interesul lor personal deasupra mandatului dat de cetățeni. #PNL își propune să le dea tuturor parlamentarilor onestitatea înapoi și să elimine votul secret din practica parlamentară.
#ReformaParlamentara

19 COMMENTS

 1. Cum? “Cel mai toxic lucru în ultimii 26 de ani: impostura!”?
  NUUUUU!
  E permanenta campanie electorală mincinoasă şi manipulatorie prin care şi-o trag unii la alţii fie şi prin fabricarea de dosare, încât nu mai au timp şi chef de a face legi bune şi evaziunea fiscală creşte pe zi ce trece! Că deh, evazioniştii nu sunt mână-n mână cu omul de rând ci cu marii scăunari în funcţii înalte!

  • Declaratie bomba la Sinteza Zilei a lui Corlatean, usor enervat, citez aproximativ :
   Cand eram ministru al justitiei ambasadorul Gitenstein a fost la mine in birou sa ma convinga sa o numesc la DNA pe …stiti dvs cine …cea care e cea mai puternic om din Romania. Am refuzat. Si ambasadorul Olandei la fel, venea cu tot felul de smekerii…
   ——–
   Asta e independenta justitiei …

 2. Dragnea si tariceanu doi hoti celebri sunt pupati in cur de a 3 si rt.
  Sursa raului si al subdezvoltarii e adusa la a3-si rtv si protejata. Raul e protejat si propagat de a3-si rtv.

 3. Îmi pare rău că-l contrazic pe ăla care se dă reprezentantul diasporei că nu are dreptate. Mulţi preiau ştiri de labeunu şi rtv, digi, dar mulţi habar nu au despre ceea ce se întâmplă în ţară cu anchetele şi recuperările! Dacă ei muncesc zilnic 8 ore 7-15.36 sau 8-16.30, după ieşirea de la muncă merg la cumpărături apoi intră în casă pentru a-şi prepara haleala şi nu au timpul fizic să se informeze, ziua şi în diaspora are tot 24 de ore din care 8 ore de somn noaptea! Ăla vorbeşte aiurea, sunt mulţi din diaspora care nu au sursa necesară pentru informare! El vorbeşte în numele altora dându-şi cu părerea? Buhuhuuuuuuuu!

 4. Va iese din.vedere faptul ca ministrul a zis ca mai bine il duce pe bolnav la viena, aceleasi costuri dar cu aparatura mai buna, in scandalul plamanului.
  Problema e daca a facut tot ce se poate pt transplant in afara, restul sunt aberatii si rea vointa

  • zio, situatia este in felul urmator: pacientul nu era transportabil.
   Optiunile erau:
   1. operam pacientul in conditiile bune/rele de la spitalul Sf. Maria. Dr. Narcis Copca, managerul spitalului a estimat o sansa de supravietuire a pacientului in urma operatiei de pesimist 20% – optimist 70%.
   sau
   2. lasam pacientul sa moara.
   Mesajul public venit de la ministrul Vlad Voiculescu a fost: daca operati, casa de sanatate nu va deconteaza cheltuielile cu aceasta operatie intrucat eu am indoieli ca voi, spitalul Sf. Maria ati primit acreditarea pe bune.
   Acestea sunt faptele indiferent cum tu, eu, Dl. Tudor si invitatii domniei sale in emisiuni ne pozitionam fata de acest subiect.
   Sunt o persoana pragmatica, si atat timp cat exista si cea mai mica sansa ca acest pacient sa traiasca cred ca trebuia mers inainte. Nu ma indoiesc pe de alta parte ca in contextual dat, fara acordul ministerului pentru aceasta operatie cel mai probabil Dr. Narcis Copca ar fi ajuns la puscarie pe motiv de malpraxis. Aceasta este parerea mea si te asigur ca nu voi polemiza in cazul in care ai o alta perspectiva asupra situatiei.

  • In afara de faptul ca traiesti in alte sfere, bati campii si vrei sa ne explici, ce ?
   Poate nu stii, a murit un om din cauza unor balbaieli si a nemerniciei unui ministru.
   Daca ai bagat multe mil. de euro intr-un spital, de ce sa nu-l exploatezi, mai ales ca sunt si specialisti acolo.
   Chiar va pute totul in Romania ?

  • Acest ministru impertinent, tupeist si nu in ultimul rand pregatit mai mult decat deficitar pentru functie, numit Vlad Voiculescu, este cu adevart un tip malefic prin insasi fibra lui si apartenenta la o “oculta barosana”.

 5. din pacate, nu pot decit sa constat ca, in cazul de fata, avem de-a face cu un domn trecut, limitat, fara sare si piper si cu o doamna nulitate absoluta, o tinara expresie desavisita a rebuturilor produse de invatamintul romanesc de 26 de ani incoace, o tanti sinteza perfecta dintre sindicalista ceausista de joasa altitudine si corporatista arivista, cu tupeu vindicativ si cu o completa nonsalanta a goliciunii intelectuale exhibata continuu cu ambitie, tenacitate si, desigur, mare voiosie.

 6. Alina este dovada faptului ca prostia ca si inteligenta nu tine de sex.Gorghiu își doreste sa elimine votul secret din practica parlamentara.Pe cand si de la alegerile generale? O sa veniti cu creta sa-i insemnati pe alegatori în functie de cum au votat? Eu unul m-am saturat de beizadele de tot felul.Sa-i mai spunem ca votul secret si universal este esenta democratiei ar fi prea mult.Vorba marelui poet:Când nimic nu ai a spune…

 7. Mă dezgustă mesajul politic ale acestei parvenite, pusă în fruntea unui partid istoric dintr-un moft prezidenţial, personaj cocoţat în vârful politicii româneşti tot prin mecanisme perverse. Mesajul acestei parvenite se vrea unul mesianic, dând “ordinul” ipocrit colegilor obedienţi “mergeti si spuneţi tuturor că noi vom creşte salariile tuturor categoriile de bugetari cu 40% în următorii ani” …următorii ani poate însemna şi 50 de ani….şi sigur o vor face dupa creşterea taxelor, a preţurilor….Dezgustul meu faţă de acest tip de discurs ipocrit îmi întăreşte totodată şi convingerea că atunci când voi aplica ştampila “votat” nu va fi pe listele acestui partid pervers şi nici pe cele ale “pertenerilor” tehnocraţi în INCOMPETENŢĂ.

 8. Tuturor postacilor de pe acest blog:

  În loc să fim o ţară numai fraţi,
  Simţim, în noua epocă barbară,
  C-am fost, în viaţa noastră, blestemaţi
  S-ajungem chiriaşi la noi în ţară.

  Din tot ce facem, nu avem nimic,
  Ne macină străine interese,
  Făina noastră n-are spor nici pic,
  Nici pâinea în cuptor nu ne mai iese.

  Trăim acelaşi tragic simţământ,
  Sub politicieni şi sub contabili,
  Că noi, ca neam, avem destinul frânt
  Şi suntem de prisos şi nerentabili.

  Umili, ne cerem scuze de la toţi,
  Că nu ne-au chinuit destul în viaţă,
  Şi ne conduc nişte fanarioţi,
  Ce pe cei mici trădarea îi învaţă.

  Poet nebun, ce vorbe mai îndrugi,
  De zici că eşti din neam ce nu se lasă,
  Când am ajuns în ţara noastră slugi
  Şi suntem cerşetori la noi acasă?

  Şi vii, şi morţi, amestecaţi, acum,
  Dispuşi să emigreze se arată,
  Mormintele se pregătesc de drum,
  În România deromânizată.

  Sus-puşii nu mai au nimica sfânt,
  Ca pe cravate, jurământu-şi schimbă,
  Nu mai avem nici fabrici, nici pământ,
  Vorbim şi limba noastră-n altă limbă.

  Şi-acum se-aude clopotul fatal,
  Vin vremuri de urgie şi de grindeni
  Şi este seara ultimului bal,
  Din zori, vom fi români de pretutindeni.

  Probabil, mâine-aici va fi pustiu

  Şi toţi în pribegie vom porni-o,
  Drum bun, popor pierdut la un pariu,
  Adio, mamă patrie, adio!

  ROMANIA, ultimul bal – Adrian Paunescu

Leave a Reply