Albert Boula, CEO-ul companiei Pfizer, a spus că persoanele care au primit acest vaccin vor avea nevoie probabil de o doză nouă, scrie DC News.

Mai precis, peste un an, oamenii care s-au vaccinat cu Pfizer vor trebui să se vaccineze din nou. Această a treia doză ar fi administrată la 12 luni de la primirea celei de-a doua pentru a obține imunitatea. Astfel, după cum declară Albert Boula, populația va trebui să fie vaccinată anual împotriva coronavirusului.

„Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, a spus el, conform Cnbc.com.

În februarie, Pfizer și BioNTech au anunțat că testează a treia doză din vaccinul Covid-19 pentru a înțelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului.

Noi doze de Pfizer în România

Guvernul a aprobat în ședința de joi încă o comandă de vaccin împotriva Covid-19 produs de compania BioNTech / Pfizer, constând în peste 4 milioane de doze.

„La solicitarea Ministerului Sănătății, Executivul a aprobat în ședința de astăzi, 15 aprilie 2021, Memorandumul cu tema: Aprobarea semnării celui de-al patrulea Formular de comandă de vaccin împotriva Covid -19 produs de compania BioNTech / Pfizer pentru o cantitate de 4.260.269 de doze opționale de vaccin împotriva Covid-19 produs de compania BioNTech / Pfizer”, transmite Ministerul Sănătății.

Conform documentului, Ministerul Sănătății primește aprobarea de a încheia o nouă comandă pentru achiziționarea a 4.260.269 doze de vaccin împotriva Covid- 19 produs de compania BioNTech / Pfizer.

Un număr de 302.042 de doze vor fi disponibile din trimestrul al doilea

„Continuarea și accelerarea campaniei de vaccinare reprezintă unul dintre obiectivele importante. Astăzi am aprobat achiziționarea unui număr suplimentar de vaccinuri împotriva COVID-19”, a declarat Florin Cîțu, premierul României.

1 COMMENT

  1. Upsss! Ce scriam eu acum cateva luni de zile? Ca vor adauga si alte vaccinuri, fara sa aiba efectul pus pe tava la momentul initial! Radu, am scris, cred, prea multe ca sa mai cred in ceea ce se vehiculeaza. Informatiile pe care le am, sunt multe si mult mai avansate fata de ce se spune in tara. Acum ca a cazut pe felie india, scopul e pe cale de atingere fara nicio problema. Chinuta s-a cam subtiat, la fel si coreea, mai sunt cateva tari considerate ca au cetateni peste limita acceptata de caposi. P.s. e opinia mea din informatii sigure, am scris resursele.

Leave a Reply