Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut miercuri premierului Dacian Cioloş să răspundă cât mai repede plângerii PNL privind alegerile locale, afirmând că ştie care este poziţia oficială a Guvernului şi nu înţelege de ce îi ia trei săptămâni să scrie două fraze într-o adresă.
“Ce mă îngrijorează este că procedura este uşor întârziată. Dacă domnul prim ministru a optat să nu se implice activ în modificarea legislaţiei electorale, atunci am speranţa de la el că n-o să mă ţină până în ziua 30 ca să răspundă la plângerea nostră prealabilă. Eu ştiu dinainte răspunsul Guvernului, că hotărârea lor este una legală. Foarte bine, dar răspunde-mi domnule asta!?,a  declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, la Adevărul Live, întrebată care sunt şansele ca PNL să reuşească să modifice legislaţia electoraă pentru a permite revenire la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

10 COMMENTS

  1. Petarde de avocat blond ! Pai, stie f.bine ca pana sesizeaza instanță, pana ii da termen, pana sesizeaza CCR …pana se publica…se duc alegerile locale ! Oricum decizia se aplica pt.viitor.

  2. Sa Isi puna poalele in cap Si Sa I arate domnul ciolos unde sunt padurile tarii nedefrisate, ciolos rezolva problema Si le defrisaza, dupa usor, din pix ii face Si alegeri in doua ture….putem Sa numim turele Si numere, asa asa frustrata asta e Si ea fericita ca a gasit CE ii trebuie Sa I revina hormonologia la normal!

  3. Ea știe că fără susținerea, ce s-ar dori în turul doi, a Monicăi Macovei, a lui băsescu, a Udrei, a presei mânjite cu portocaliu spre un maro urât mirositor și a tinerilor frumoși și liberi feisbucciști așa cum s-a făcut de-a fost ales joshannis ,sunt morți. Acum îl omoară pe ăsta, bătând ea din picioruș amenințător că nu știu ce…
    Și iritarea-i de la contactul , cum se vede, face to face, mu..,mu….mu..!, și fără niciun rezultat până astăzi.

  4. praf in ochii fraierilor.adica,vezi doamne ciolos nu e omul pnl-ului bagat in rahat pana in gat de coruptii pdl-isti.si in momentul in care o sa candideze in noiembrie din partea pnl el sa fie ala mai curat si mai uscat ca un bebelus cu pampers.mars blondo ca nu pacalesti decat tampitii!

  5. Cine e patron la Adevărul ?? Vad ca Alinuta, băsescu, d-na Kovesi si toata lumea de dreapta se perindă pe acolo !

  6. Well, așa e cand vrei sa fii si femeie-mama si politician activ, s-ar putea sa încurci mesajele si sa nu Primești răspunsurile corecte in nici unul din cele doua domenii de ‘afiliere”. Exemplu: Marie Le Pen, care după ani de zile de făcut pe politicianul absolut, dedicat exclusiv cauzei dreptei radicale, acum se fotografiază in sort de gospodina, in bucătăria personală, ca sa se “umanizeze”-ei bine, nu impresionează pe nimeni si-si irita si aliații tradiționali care nu pricep ce-a apucat-o sa facă pe femeia de interior după ce-a dat de pământ cu ta-su (familia vax! pt ea) pentru a lua puterea in partid. Dar feministele de strânsură, ca madam Gorghiu si ante-mergatoarea ei, cea care a născut sâmbăta ca sa poată veni luni la slujba! nu pricep modelul american după care se ghidează si-o dau pe arătura cu prima ocazie. Instinctul lui UDREA a fost mult mai corect, modelul marilor favorite care s-au amestecat pe fatza in politica protectorilor lor e cel mai bine înțeles in Europa tradiționalistă si, daca Basescu n-ar fi fost atât de jos situat in stima europenilor poate ca Ciolos i-ar fi dat atentia pe care azi o refuza “blondei” PNL-iste. Atenție la tradiție, doamnelor!

Leave a Reply