Alina Gorghiu, co-presedinte PNL pe Facebook : “Alegerile interne din PSD care vor începe duminică vor adânci și mai mult criza profundă de identitate și viziune în care se găsește stânga politică. Cu un premier trimis în judecată și un președinte care nu mai știe cum să nu se identifice cu criza guvernamentală, PSD nu mai are nimic credibil de spus României. Liviu Dragnea și Victor Ponta își sunt prizonieri unul altuia, în cadrul unui tandem unicat în lume. Acesta este PSD în acest moment. Un partid care nu se poate reforma și care disprețuiește democrația, în toate sensurile ei. PSD nu respectă nici dreptul la vot al diasporei, nici al românilor care nu au putut să-și aleagă noii reprezentanți locali în cadrul alegerilor parțiale, nici ai propriilor parlamentari, blocați în băncile Parlamentului la moțiunea de cenzură și nici măcar ai propriilor membri cărora li s-a oferit o singură candidatură. Ceea ce respectă și iubește PSD este abuzul, de ori ce tip, fie că vorbim de suspendarea unor legi electorale, pentru a racola primari, fie de propagandă și dezinformare. Din toate acestea România rămâne cu o mare problemă de imagine externă, cu instituții nefuncționale și cu o guvernare compromisă în fața partenerilor social-economici interni. Iată de ce PNL are o dublă responsabilitate în a prelua cât mai repede cu putință guvernarea: 1. Pentru a-și pune în aplicare programul, viziunea și principiile. 2. Pentru a reconstrui credibilitatea administrației publice centrale.

12 COMMENTS

 1. Tocmai din această cauză nimeni nu trebuie să vă voteze că u meritaţi niciunii nici alţii! Doar de bălăcăreală minciuni şi manipulări sînteţi toţi performanţi! Urlaţi din rărunchi pînă vă sare scuipatul din gîtlej pentru a vă arăta personalitatea şi identitatea reală! În niciunii nu este loc de omenie respect şi onoare! La groapa istoriei acoperită de mizeria fiecăruia dintre voi care v-aţi perindat la guvern şi în funcţii politice, aleşi sau nu, votaţi sau nu! O să îmbătrîniţi paralizaţi de ură şi manipulare! e valabil pentru orice politician sau numit politic

 2. declaratia e corecta.
  1. psd-ul nu e un partid socialist, e partid comunist. sindicatele sunt cam psd-iste, cumparate.
  2. dragnea vrea sa ne bage pe gat legea anti defaimare. comunism 100%
  3. dragnea si-a eliminat adversarii. comunism 100%
  4. minciunile lui ponta = ca in comunism
  5. guvernul nu a organizat alegeri locale. comunism 100%
  6. ponta a plagiat, oprea a plagiat. ca leana

 3. Alinuta, despre dezinformare si credibilizarea administratiei publice centrale vorbesti!!!!? Co-presedintele,tovarasul tau, Buldogul, ce parere are ? da’ Udrea? da’ Boc? da’ Bica, Georgescu ani-stul si toata gasca, astia ce spun?

 4. Trebuia sa se rezume doar la :”PSD nu respectă nici dreptul la vot al diasporei, nici al românilor care nu au putut să-și aleagă noii reprezentanți locali în cadrul alegerilor parțiale, nici ai propriilor parlamentari, blocați în băncile Parlamentului la moțiunea de cenzură și nici măcar ai propriilor membri cărora li s-a oferit o singură candidatură. ” !

  Restul e demagogie.

 5. Alina Gorghiu trebuie sa iasa la rampa la ore fixe asa c-a iesit. Oare ei se uita in oglinda cand vorbesc ?

 6. “Pentru a-și pune în aplicare programul, viziunea și principiile”.Pai ce principii sa aiba o varza basista precum PNL-ul,vizavi de o buna guvernare a PSD-ului ,a lui Ponta si a coalitiei lor, cu rezultate deosebite;pana si inflatia care pana acum, prin marimea ei, diminua valoarea salariilor si economiile populatiei, este acum negativa de nu s-a auzit in istoria Romaniei de asa ceva pana acum.Si tocmai acum PNL-ul ar vrea sa mai traga niste “viziuni” si experimentari noi pe pielea populatiei? Nu cred ca este cazul.Si chiar daca guvernarea lui Ponta si a psd are destule lucruri ce lasa de dorit si loc de mai bine,este totusi o guvernare multumitoare ,dupa cum se vede si in aspectul vietii reale a cetatenilor,multumitoare fata de multe alte guvernari catastrofale care ne-au irosit anii care au trecut.Si acum sa vina gorghitoaica,blaga si iohannis sa ne tavaleasca si viitorii ani cu viziunile lor si cu principiile lor de inavutire cu orice pret pe seama populatiei, pe baza de adunat bani prin mariri de preturi,taxe si impozite sau noi imprumuturi externe care tot populatia le plateste pentru mai nimic la schimb,si astea pentru “investitii” asteptate cu ardoare de clientela lor,deci sa vina iar “vremea lacustelor” nu este deloc cazul.

Leave a Reply