Home Articole Lista conducerii PSD sub tandemul Dragnea-Zgonea

Lista conducerii PSD sub tandemul Dragnea-Zgonea

2911
10

PSD își alege, duminică, președintele, prin votul tuturor membrilor de partid. Altă premieră este decalarea alegerilor interne, care au loc cu o săptămână înainte de Congresul partidului. La alegerile din 11 octombrie participă un singur candidat, Liviu Dragnea, cei 535.000 de membri PSD urmând să bifeze Da sau Nu, pe buletinul de vot. Noul președinte trebui să obțină jumătate plus unu din voturi, anunta DC News.ro

http://www.dcnews.ro/lista-vicepre-edin-ilor-psd-culisele-congresului-exclusiv_486304.html

În 12 octombrie, liderii PSD se reunesc în CExN, pentru a aproba forma finală a modificărilor la statut. Congresul partidului din 18 octombrie va valida alegerile interne și va aproba modificările la statut. Cei 4035 de delegați urmează să aleagă președintele executiv și vicepreședinții. Dacă va fi validat de alegerile interne, Liviu Dragnea va putea să susțină o echipă de vicepreședinți, dar votul din sală poate aduce surprize.

Din informațiile DCNews, vor fi 14 vicepreședinți, dintre care 10 bărbați și patru femei. Cele mai mari șanse pentru a fi ales președinte executiv le are Valeriu Zgonea.

În PSD se vehiculează și o listă a celor cu șanse la funcțiile de vicepreședinți și de secretar general :

-Andrei Dolineaschi, actualul secretar general al PSD.

-Marian Neacșu ,președinte PSD Ialomița.

-Niculae Bădălău, președinte PSD Giurgiu.

-Mihai Tudose, președinte PSD Brăila.

-Marian Oprișan, președinte CJ Vrancea.

-Dumitru Buzatu, președinte CJ Vaslui.

-Cătălin Nechifor,președintele CJ Suceava.

-Sorin Grindeanu, președinte PSD Timiș.

-Paul Stănescu, președinte CJ Olt.

-Mircea Dușa, ministrul Apărării, președinte PSD Harghita.

-Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș.

-Gabriela Vrânceanu Firea, președinte PSD Ilfov.

-Olguța Vasilescu, primar Craiova.

-Ecaterina Andronescu, senator.

-Aurelia Cristea, deputat.

Convocarea alegerilor pentru un nou președinte a fost făcută ca urmare a retragerii lui Victor Ponta de la șefia partidului, la 13 iulie 2015. Din 22 iulie 2015, când a avut loc CExN al partidului, președintele interimar al PSD este Liviu Dragnea, care a concurat pentru această funcție cu Rovana Plumb

10 COMMENTS

 1. Vă amintiţi în *89 cînd se striga în gura mare libertate nu securitate ? Ce oroare de strigătură şi cîte minciuni scoase pe guriţa celor care se voiau în funcţii cheie şi care au destulă vechime în Parlament(în chiul şi minciună) !
  ‘’România are legea ei ”Big Brother”’’! Cum să interpretăm democraţia: eşec, minciună, aberaţie de democraţie, căluş la gură, vorbit prin semne că ne ascultă toţi, depresie per individ cu frica de a comunica cu ceilalţi, a renăscut securitatea comunistoidă 100%, limiterea sau interdicţia dreptului de a comunica părerea sau idea ta ca om? Personal retrăiesc perioada profesioniştilor securistoizi de pînă în 1980 cînd comunicarea era prin scrisori şi face-tu-face chiar dacă mergeai dintrun oraş în altul(securisoizii au dispărut? Nu! Continuă activitatea fără nicio problemă)! Nu am nimic de ascuns dar nici nu vreau să –mi invadeze intimitatea personală sau familială şi nici a utilizării datelor personale, cum se practică de 25 de ani de zile în scopuri diferit de ceea ce doreşte individul OM ! Din cîte se vede pe micile ecrane, toate inclusiv străine-online, nu e nimic nou şi bine privind viaţa omului, ci doar interese financiare prin afaceri pe baza viitoarelor presupuse atacuri care cred că efectiv, nu vor avea loc în România ! Doar ‘minunile bipede’ care nu se înţeleg financiar pe afaceri de carton sau politic pot crea probleme grave, omul de rînd nu se va complica sau murdări pe mîini cu asemenea proceduri. Tot căpoşii cu bani mulţi şi nesătui sînt primii care : nu sînt ascultaţi, tot ei cu debutul şi continuarea pe omoruri sau atentate.
  ‘’România are legea ei ”Big Brother”’’!
  -Cum se poate gîndi în aşa hal’’subnutrit’’ dacă România nu este o ţară în pericol?
  -Cum poţi cataloga afacerea pe România atîta timp cît puterea de cumpărare şi afacerile în România sînt doar ‘’cartoane’’ bazate pe furt, intimidare şi minciună ?
  -Cum poţi asigura demnitatea şi respectul omului dacă limitezi sau induci teama în sînge omului?
  -Cum poţi introduce o asemenea lege întro ţară ca România unde armele sînt greu de obţinut sau mafioţii au liberă cumpărare, în comparaţie cu ţările civilizate real cum ar fi Elveţia, în care legea şi dreptatea o faci cu pistolul sau puşca doar dacă eşti gras financiar sau drogat şi eşti în pericol ?
  Nu cred ca România poate să ajungă la nivelul Elveţiei în viitorul apropiat !(doar cu furăciunile şi bălăcăreala plus mojicia poate ajunge la Nobel)
  Ce gîndire infectă este impusă acestui popor ! Dacă nu e shengen e NATO şi Big Brother(drepturi NU obligaţii DA)! Ce noroc oribil pus forţat pe capul românului!(scuze : comentariu dur dar real)

 2. *reaţi ai naibii de puturoşi şi afacerişti de carton! Cum bre?””Consider ca promulgarea Legii Big Brother este un pas important facut la nivel legislativ in domeniul sigurantei cetatenilor Romaniei. zise Sebastian Ghiţă”
  BĂ! Avem fiecare grijă de siguranţa noastră fără a apela la voi mincinoşilor şi leneşilor care vă îmbogăţiţi prin şi din orice pe spatele cetăţeanului-omul obişnuit! Aşa aţi făcut şi cu Cardul de Sănătate neprihăniţilor de obligaţi omul să înghită medicamente chiar dacă efectul e distrugător!
  Ce bă? Asta e siguranţa cetăţenilor sau mai curînd e SIGURANŢA INVESTIŢIEI PENTRU AFACERILE VOASTRE DE A VĂ UMPLE BUZUNARELE DIN ORICE???
  – NU CUMVA V-AŢI ASIGURAT SURSELE FINANCIARE CARE VĂ VOR INTRA ÎN BUZUNARE PE ”MINCIUNA” SIGURANŢEI CETĂŢEANULUI??? – CHIAR CREDEŢI CĂ SÎNTEM PROŞTI? SAU V-AM ÎNTRECUT? 🙂 NU CRED!
  🙂 DRUM DESCHIS MULŢI ANI CU SUCCES LA PANDAIMOS! CĂRARE BĂTUTĂ LA DISCO-BULĂU! 🙂
  SĂ CÎNTE MANEAUA sau sîrba pe versuri:
  hai cu toţi la brutărie,
  toată lumea să ne ştie,
  că sîntem voioşi şi tari,
  ai ţării parlamentari.

  la alegeri tot pe liste,
  c-avem locu’asigurat,
  să nu avem zile triste,
  c-am mîncate destul r.h.t.

  pensia-i destul de grasă,
  chiar de-am stat la pandaimos,
  spunem că am stat acasă,
  că spitalu-i tot ţuhaos.

  noi minţim frumos mereu,
  că vreau doar guvernul meu,
  hoţ sau chuilangiu de-am fost,
  nu ratez că n-oi fi prost.

  proşti sînt cei care votează,
  golănimea cea mai brează,
  aleşii tot noi vom fi,
  pe viaţă pîn’om muri.
  (crăpa-v-ar capu’ de lepre) 🙂

 3. Well, ca membra a mult discutabilei, si in viitor a mult hulitei diaspora (daca se mai harjonesc mult, in parlament, pe chestiunea votului de “afara” vom scadea rau in ochii concetatenilor) doar cele patru femei de pe lista m-ar mai putea urni din casa la alegerile generale. Asta in cazul cand dna Andronescu nu dispare in hatisul Microsoft, ca pe Tariceanu deja nu-l vad bine si nici beata moarta nu votez cu Agamita Dandanache (marele PNL) si lista de “personalitati” pe care va figura. E frig rau la Montreal in noiembrie, nici mersul pana la oficiul postal nu se justifica daca n-ai un motiv serios.

 4. Aşa o fi?
  ”’Partidul populist și antiimigrație german Alternativa pentru Germania (Alternative für Deutschland, AfD) a anunțat vineri că a depus o plângere împotriva cancelarului Angela Merkel, pe care o acuză de „trafic de ființe umane” pentru că a deschis porțile Germaniei pentru sute de mii de migranți, transmite Agerpres.”’http://www.stiripesurse.ro/angela-merkel-a-fost-denun-ata-la-parchet-pentru-trafic-de-persoane_969516.html
  Totul şi orice e posibil. Nu?

 5. Zgonea???? Vai de ei!!! Dar de fapt, ce mi-e Dragnea ce mi-e Zgonea! Succes si la mai mare baieti! Ciolhanis e cu voi, Luluta si Coldea vor fi si ei cu voi, Stanciu si ea ca sa nu piarda trenul, numai ca in felul asta Base si baietii cu ochi albastri va vor mananca cu fulgi cu tot. Si PSD-ul va fi o trista amintire, ceva cam ce este PNTCD-ul astazi. Ce diferenta!!! Nastase, Ponta vs. Dragnea, Zgonea.

 6. Dar ce e cu circul ăsta la psd? de unde atîţia bani pentru alegeri în psd? Doamne fereşte! Ei aruncă banii din bugetul ţării prin lege şi tot prin lege ţine poporul din interiorul ţării sub limita nivelului de trai!!!
  Bă ”minunaţilor” cum poate trăi un om o lună de zile cu un salariu pînă în 1.000 lei sau pensie între 400 şi 100 lei mai ales că vine iarna şi cheltuielile cu căldura, apa, gunoiul, abonamente tv(cablu şi abonament lunar la tvr), energie electrică sînt grase plus medicamentele şi hrana zilnică necesare pentru a supaveţui?
  Voi sînteţi bolnavi de ”prostie şi nepăsare” atîta timp cît vă interesează doar ceea ce e pentru voi?
  – TOT POPORUL LA VOT!
  – PE CINE VOTAŢI? NU PRIN SPERANŢE SAU SENTIMENTAL!
  – MERITĂ MĂCAR UNUL DINTRE EI?
  – CÎT BINE V-A FĂCUT ÎN COMPARAŢIE CU CE ŞI-AU FĂCUT PENTRU EI?
  – CREDEŢI CĂ VEŢI AVEA UN NIVEL DE TRAI DUPĂ DEMNITATEA ŞI ONOAREA TA CA ALEGĂTOR?
  – CREDEŢI CĂ INDIFERENT CINE VA FI ÎN GUVERN ÎŞI VA ELIMINA NESIMŢIREA ŞI VA PRIORITIZA OMUL DE RÎND PRIVIND NIVELUL DE TRAI?
  – CREDEŢI CĂ VA FI ARMONIE ÎN ŢARĂ?
  MERGEŢI ŞI PUNEŢI ŞTAMPILA PE UNUL SAU TOŢI DIN TOŢI ÎNSCRIŞII PE LISTE!
  PERSONAL:
  1.NU CRED!
  2.NICIUNUL NU MERITĂ VOTUL!
  3.NICIO SCHIMBARE ÎN AVANTAJUL OMULUI DE RÎND NU VA FI!
  Mulţumiţi-vă cu ce rămîneţi!

 7. Rămân la părerea că Dragnea e „conservă” băsistă…
  Credibilizat prin justiție de mascarada cu dosarul pentru vot… Credibilizat de Băsescu în episodul cu bărcuța aruncată de nevastă-sa… Mișcarea lui de a-l reactiva pe „filosofu’ din grotă” Dâncu „dă la Cluuuuuuuuuj”…
  Se adună, încet-încet, probe în direcția pe care o zic eu… 😉

Leave a Reply