Fostul președinte al PNL, Alina Gorghiu, a prezentat, joi, într-un interviu pentru DCNews, un scenariu șocant referitor la Guvernul Grindeanu. Motivul? Legea salarizării unice.

“Până acum, orice guvern care a discutat despre Legea salarizării unice și-a frânt gâtul. Și se va întâmpla acest lucru și cu acest guvern, chiar dacă Sorin Grindeanu s-a spălat pe mâini de lege și a trimis-o spre Parlament, eu tot cred că va rămâne de gâtul domniei sale croiala proastă a legii. Pe mine nu mă încălzește deloc să aud că se măresc salariile la bugetari câtă vreme nu îmi spune nimeni că această lege are și niște criterii de performanță pentru bugetari.

Pe mine nu mă încălzește că aud în fiecare zi cum se dublează și triplează salariile la bugetari, dacă acest lucru înseamnă că mediul privat va rămâne cu mult în urmă și cu salarii mai mici decât la stat.”

“Eu cred că acest Guvern nu își va termina mandatul din pricina insatisfacțiilor economice. Eu nu mă dezic de faptul că am susținut guvernul Cioloș. Numai că domnul Dragnea este cel care a făcut dansul “îl susținem, dar îl lovim din Parlament.” Nu exclud ca domnul Dragnea să susțină un nou prim-ministru tehnocrat. A mai făcut-o o dată,” a declarat Alina Gorghiu la DCNews LIVE.

11 COMMENTS

 1. poate ca vrea mai bine sa ne explice cum a provocat scumpul ei sot gravul accident. sau poate sa ne explice cu ce masina mergea atunci sotul ca ea nu era trecuta in declaratia de avere a niciunuia. sau poate sa ne explice de ce nu si-a revenit sotul ei si de ce incalca si acum regulile de circulatie as putea spune u nesimtirea si agresiviatea de care da dovada si consoarta. sau ar trebui sa explice ce e cu banii de campanie. sau poate cu acele contracte de pe vremea lui tasica. sau cum l-a promovat pe tacsu intr-o functie de conducere la lelectrica. sau……in rest o singura intrebare: cine e totusi aceasta individa si cu ce se ocupa ea?

 2. D-le Tudor,

  Sinistru! Am intrat si eu pe blogul Alinei Gorghiu si am constatat ca pe blogul ei sunt mai putine comentarii basiste decat pe blogul dvs! Cum este posibil??!

 3. Nu cumva o încălzeşte modul cum circulă bărbată-su trecând pe roşu la semafor şi când e vorba de accident…nu sunt eu vinovat…vrem antemergător…e politic!

 4. Pai asa e: exista MAREA posibilitate ca Dragnea sa faca fix invers decat declara!
  Ce asa mare apoplexie, ne-am fi nascut ieri, te pomenesti. Nu ca o cred prea zdravana pe Alinutza da’ ce, nu are dreptate despre Dragnea?! Macar in sperza asta are!

 5. Maririle de salarii la bugetari merg masiv tot in mediul privat si privatii, care vor avea profit mai mare, vor fi si ei nevoiti sa ridice salariile angajatilor,altfel acestia,pentru ca nu au nici sindicate care sa faca presiune contra angajatorilor, se vor orienta catre altii angajatori care inteleg sa imparta plusul de profit si cu angajatii lor.Pe langa marirea salariului minim si marirea salarizarii la bugetari nu exista alt mecanism care sa ridice salarizarea si in zona privata si care sa determine angajatorii sa mai imparta din profit si pentru angajatii lor.Alinuta Gorghiu poate ca habar nu are de lucrurile astea, dar sigur este ca vrea sa incite angajatii din mediul privat impotriva guvernarii care tocmai de ridicarea generala a salarizarii romanilor se preocupa,atat la bugetari cat si la angajatii din mediul economic privat.

 6. In timp ce dvs. domnul Radu Tudor si Antena 3 in general prezenta ce buna e legea si ce bine vor face PSD pe TOATE celelalte canale mai putin Romania TV(care erau ocupati cu Kovesi si DNA) erau invitati liderii de sindicate care spuneau TOTI ca Olguta Vasilescu minte, ca ei nu au negociat nimic, ca ei NICI MACAR NU AU VAZUT legea completa, ca li s-au oferit doar niste pagini partiale.

  Domnul Hader de la Educatie, domnul Coarna de la Politie, domnul Hossu de la cartel Alfa, domnul Costin de la BNS, Oprescu de la Functionarii Publici, Buzdugan de la Administratie si altii carora nu le mai retin numele, nici unul nu era multumit, unii spunand ca nici macar nu au fost invitati de Olguta !

  Sindicatele cereau in continuare demisia ministrului Muncii si al ministrului Pentru Dialog Social.

  Totodata spuneau ca nu sunt deacord cu trimiterea in Parlament, ca sindicatele nu pot negocia cu Parlamentul cum negociaza cu Guvernul. Ce inseamna ca ar trebui sa negocieze cu opozitia acum ?

  Eu spun ca ar trebui si dvs sa invitati sindicalistii sa le ascultati nemultumirile in loc de ore de gargara a PSD+Tariceanu ! … cu Grindeanu, PREMIERUL Romaniei, intr-un colt de masa.

  Dar sa le oferiti spatiu in emisiune doar lor, nu sa il invitati pt domnul Coarna si sa-l intrebati de Comisia de la Venetia.

  • domnu daniel, primul post tv la care s-a pronuntat (in mod repetat) un lider sindical a fost antena3. e vorba de dumitru costin. cat despre ce vreti dvs sa vedeti, zici sa va faceti un canal tv propriu si sa va transmiteti propria figura

Leave a Reply