Singurul co-presedinte PNL Alina Gorghiu pe Facebook :

Liderii PSD și ALDE nu au niciun motiv de îngrijorare cu privire la numirea viitorului Prim-ministru. PSD va fi foarte departe de obținerea a 50 la sută din voturi care i-ar permite sa desemneze un candidat, iar ALDE nu va depăși limita de 5 la sută pentru a fi interesat de subiect.
Chiar nu înțeleg deloc supărarea acestora legată de intenția președintelui Iohannis de a propune un premier politic. Nici tehnocrații nu le plac, nici variantele politice. Poate doar soluțiile penale sunt pe gustul lor.
Vouă vă place Cioloş? Că mie da…

7 COMMENTS

 1. O înțeleg pe Goghiu.Un copil are nevoie de o mamă și de un individ căruia să-i spună tată

  • Vulpita Alunita mergea plangand si suspinand pe cararea din padurea de stejar. Si cum mergea ea necajita iata ca-i iesi in cale zana padurii care cunoscandu-i oful si supararea ii spuse: Alunita draga nu mai plange, sterge-ti lacrimile si daca mama ta vulpea ce batrana nu te lasa sa te faci curva du-te si fa-te politiciana in capitala. Ca politiciana poti sa-ti practici cu placere si meseria de curva fara ca cineva sa-ti spuna-n fata ca esti o curva. Cu zambetul pe buze vulpita Alunita ii multumii zanei padurii si-i spuse ca-i va asculta sfatul pe data. Anii au trecut si vulpita Alunita a ajuns sefa de partid, gurile rele afirma ca e si curva. O fi adevarat sau nu numai zana padurii stie.

 2. Ea știe ce-i poate capul, ea știe și că așa cum a fost pusă (Șef) așa va fi și înlocuită. Pac…pac..!
  De mai multă vreme știe și cu cine. Până atunci ea joacă un rol în regia lui joshannis. Ce rol poți juca, și cât de bine, astea sunt chestiuni subiective . Rolul este al unui Șef de partid care își dorește cu ardoare pe un altul să-l vadă Șef în locul lui. Penibil rol. Personajul, în mod evident, dacă n-ar fi caraghios ar fi de plâns. Apoi cât de prost să fii să ți-l dorești Șef pe cioloș la partid dar și Prim-ministru câtă vreme în partid ai atâtea și atâtea valori, atâtea cadre așa cum tot tu te lauzi și tu să renunți, tu faci asta pentru un băsist? El a fost numit de la bruzelles la indicația lui băsescu, CLAR. Adevărul este că m-am uitat la olteanu, m-am uitat la mihai voicu (sar peste.. isar) și mă uit la ciolos . Cum să ți-l dorești? Cum să ți-l dorești Șef de partid fără ca ăsta să fie 1(una) zi membru de partid și nici să candideze nu dorește? El nu poate funcționa dăcât numit că nici dracu nu-l alege. Zalăul, locul lui de baștină, în centru Transilvaniei a votat un PSD-ist și ăsta era Prim-ministru și-a făcut și campanie p-acolo. Deci inainte de numire(dar e posibil și după, că la voi ca și cu MRU s-a putut) se va inscrie în PNL și interimar va fi votat și președinte al PNL. Asta în visele cele mai frumoase. Dar dacă Satana(vorba lui @nimabe- ce fată de treabă , nicoleta?) trece pragul ăsta nu se lasă până nu vă fuzionează cu PMP(c-așa va fi sarcina de partid rezultată după Congresul vostru din Campania Electorală) și va fi Prim-ministrul venit, dacă nu vreți, în plic de la Bruxelles.
  De asta voi trebe să vă duceți ! Știți cine spunea trebe? Stolojan, un alt PNL-ist Șef, fost sculă și basculă comunistă dar băsistă, consilier ca și ciolos al băsescului, el care o cunoștea, desigur pe Suzana Gâdea (altă sculă comunistă), că numai așa putea fi promovat actualul liberal anchetat olteanu și Șef al Camerei și Vice-guvernator și…

 3. “intenția președintelui Iohannis de a propune un premier politic. ”
  Gresit! intentia pres. Iohannis nu a fost de a propune un premier politic – ci de convinge pe tehnocratul C. sa se decida -un fel de “metamorfozare” in politician, sau tehnocratul politician ……ca metamorfoza …. fluturelui.
  Puţini fluturi s-au apropiat de flacară fără să-şi ardă aripile. -Ovidiu Chirovici

  Alina Gheorghiu : Vouă vă place Cioloş? Că mie da…
  La asa intrebare a A.G. nu poti sa ratezi MOMENTUL 🙂 …….
  Si tonul face muzica
  Aimez vous Brahms? Ca mie da… lol
  (Symphony No3 Johannes Brahms)
  https://youtu.be/WCBoz0ls57k

 4. Caractéristique politique maidan: amour bêtise ou la misère? Nous ne le faisons pas!
  🙂 🙂 Pourquoi ne pas rester et vous … dans la même gaine?
  Noi poporul votăm şi nu tu sau voi să ne impuneţi fie şi în proasta democraţie implementată cu bună ştiinţă!

 5. Alinutza, mie desi sunt salajean, nu-mi place varzoiul sef de Bruxelles, alias Dacian Julien Ciolos. Mie imi place nespus de mult de tine, ca esti o dulcinee, o bombonica de muiere, care scoti pe gaura gurii (de fiecare data cand o deschizi spre glasuire) niste “superbitati” geniale, e drept ca de fiecare data aceleasi (?!). Totusi din ce parte a corpului izvorasc, deoarece ai cap doar sa-ti iasa poza intreaga, iar in plus esti si blonda. Tzuca-te-ar tata de papusica mica si isteata.

 6. Da cui nu-i plac oamenii corecti cinstiti si modesti? Fara glumite dambovitene, fara minciuni si fara coabitari cu dictatori

Leave a Reply