Astazi la Palatul Victoria a avut loc prima aparitie a fostei noastre colege Alina Petrescu, in noua sa calitate de purtator de cuvant al Guvernului si consilier de stat.

Premierul Sorin Grindeanu a insotit-o si a prezentat-o oficial presei.

14 COMMENTS

 1. Ii uram succes, atat ei cat si guvernului Grindeanu care vrea sa mareasca lefurile romanilor pentru ca o parte dintre ei sa aiba dupa ce ragai cand ies in strada ca sa le ceara demisia! Romania, caz real…

  • corect! mai bine sa stea si sa roada osu ca sclavii care mai scriu pe aici si sa linga neaparat mana celui care le da papica, indiferent ce! subscriu!

   • Fii amabil, cand ai consultat ultima oara un specialist in psihiatrie?

   • Scuze, commentul era pentru cel care posteaza cu nicknameul ana de mai jos…

 2. Domnul Dragnea in emisiunea lui M.Gadea a spus ca in campanie nu avea in calcul demisia unor magistrati,dar diminuarea salariului presedintelui parca ar fi fost-care este explicatia???de nu-l mai diminueaza??Nu se tine de cuvant sau are alte moyive??

  • cum poti sa spui in campanie ca ai ca scop demisia unor magistrati cand exista macar declarativ in campanie, separarea puterilor in stat? Personal nu cred ca a zis asta. ori a zis si deci se pipi pe noi

   • Hai, da-o dreacu’ de treaba ! Daca facem din toti magistrati, se umple tara, da pe dinafara…
    Procurorii nu sunt magistrati, nene; cel putin, cu siguranta nu sunt puterea judecatoreasca, intr–un stat normal. Procuroru’ ar trebui sa fie avocatul statului, nu egalul judecatorului; c-asa, punem si grefierul, si avocatul, si umplem tara de “magistrati”.
    Desi n-a fost cazul, dar, de va fi, sper ca justitia sa fie indeplinita de judecator, nu de toata lumea din judecatorie… Cu parerea ne putem da toti, da’ oameni la puscarie ar trebui sa poata duce doar aia de fac dreptatea.
    D-aia, demisia “magistratilor” alora nu e implicare in “puterea judecatoreasca”; ei sunt numiti politic, si “plecarea” cam tot politica ar trebui sa fie.
    Intr-un stat normal la cap…

 3. Felicitari ! O doamna simpatica si serioasa in acelasi timp,greu de gasit o asemenea combinatie in spatiul public.Guvernul si-a dublat valoarea intelectuala odata cu aceasta numire.

   • Aia cu “ghinion” mergea cand cu Puscalau; c-acolo s-a incetatenit si cuvantu’, si persoana…
    Acolo, la Cotroceni, sigur, alte criterii, alte cerinte…

   • Si, zice si premierul, e consilier de stat; deci, cam e…
    Da’ daca tu ai organigrama actualizata a Guvernului, sa fie asa. Ne mai luam de la detalii ?!

 4. Mi s-a părut cam speriată(aşa e în prima zi/ 🙂 🙂 🙂 se uita le premier precum curca-n lemne/mi-a amintit de Berceanu cu ministrul lor). Parcă aştepta o greşală de la premier, sau, părea că nu ştie ce va spune premierul, oricum, Alina a avut garda pregătită să intervină, şi, la final un zâmbet prietenesc pentru toată lumea. Felicitări şi mult succes!

 5. ticuri verbale si sabloane de exprimare intrate in singe dupa atitia ani de tv. A lipsit doar sa zica si ca “revenim dupa pauza publicitara”. In schimb, zimbetul de final e fascinant, pe masura expresivitatii faciale al lui Grindeanu.

Leave a Reply