Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat miercuri că prezenţa lui Victor Ponta în politică este utilă, dar decizia de a pleca din PSD aparţine acestuia şi partidului, subliniind că nu ar dori ‘o slăbire’ a forţelor care vor o Românie mai bună.

‘De Victor Ponta mă interesează dintr-un motiv cu totul şi cu totul aparte. În primul rând, a fost prim-ministru, a avut un mandat de succes, am avut o colaborare politică foarte bună şi cred că prezenţa lui pe scena politică şi viitorul carierei lui, cel puţin mie, nu îmi sunt indiferente. Eu cred că prezenţa lui este utilă, nu ştiu dacă în afara unei structuri politice pentru că un exerciţiu politic în afara unui partid este foarte dificil, dar, până la urmă, eu nu pot să îmi exprim părerea decât din afară. Decizia va rămâne să fie luată de Victor Ponta şi PSD. Ceea ce mi-aş dori eu este să nu asistăm la o slăbire a forţelor care îşi doresc o Românie mai bună, mai liberă, mai democratică’, a afirmat Tăriceanu, la Parlament.

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, miercuri, că nu vrea să îl dea nimeni afară din partid şi că îi va trimite şefului PSD, Liviu Dragnea, demisia sa ‘în alb’, urmând ca acesta să decidă, dacă se supără pe el, scrie Agerpres.

 

6 COMMENTS

 1. Demisia lui Ponta din PSD nu e chiar o demisie! Ponta a spus ca in decursul zilei de astazi ii va trimite lui Liviu Dragnea demisia lui in alb, urmand ca acesta sa hotarasca sa i-o semneze cand considera el daca este cazul.

  Deci, Ponta si-a dat nicio demisie de fapt din PSD!

  P.S. De restul asteptam provincia…

  • Precizarea, ca sa fiu corect, Dragnea ii pune doar data pe demisie atunci cand vrea sa o ia in considerare! Demisia ti-o semnezi doar tu!

   “Ponta nu si-a dat nicio demisie din PSD”, in loc de “Ponta si-a dat…”. Am dat-o larga din cauza la fuleu.

   Respekt deosebit

 2. iar alta furtuna intr-un pahar cu apa? Pona a scris o demisie in alb. mare smecherie. e o declaratie de imagine, nu o actiune efectiva.si toti se dau de ceasu mortii. maaaaaare smecherie, ce sa zic…. gen “Alo??? v-am sunat doar sa va spun sa nu contati pe mine!”… pfff….

  • sau… si-a scris-o si a anuntat asta ca nu cumva sa fie dat afara si sa o ia sub centura 🙂
   oricum, parca vad deja corul oamenilor politici: “ponta, nu pleca ca esti tinerel!! cui ne lasi tu Ponta??? cine o sa mai minta ca tine cu coabitarea cu Base, Ponta???? aoleu… plkeci si ne lasi fara om santajabil de Coldea la Guvernnnnn….un’ te duci tu Ponta mama???” 😀

 3. Nu mai spera. Politicienii care sunt în hoarda partidelor, au ajuns la limita imposibilului(josnici rău). El încă are putere, seriozitate şi mai respectă omul de rând(încă mai are părinţi). Este timpul să-şi vadă de linia vieţii personale/familie şi să iasă din oală, din cauză că nu se vrea schimbarea mentalităţii politice care să pună în prim plan viaţa conaţionalilor. Restul…varză, chiar dacă au părinţi şi copii!
  Toţi sunt sub orice critică!

 4. Dl Călin Popoescu Tăriceanu este un om de onoare.
  În ultima perioadă, mulți jurnaliști ai postului A3 l-au criticat pe domnul Victor Ponta ( nu-mi permit să comentez politica editorială a postului A3). Mă așteptat de la jurnaliștii independenți ai acestui post să spună: Dl Ponta l-a ajutat foarte mult pe domnul Călin Popescu Tăriceanu. Să ne aducem aminte cum dl Tăriceanu mergea la sediul Guvernului și încerca să mențină USL-ul. Toți PNL-iștii l-au ironizat pe domnul Tăriceanu. Mulți PSD-iști au crezut că dl Tăriceanu o să eșueze. Ponta în calitate de Președinte PSD a făcut o mișcare interesantă: a propus PSD-ului să-l susțină ca șef al senatului. Practic domnul Tăriceanu a devenit mult mai vizibil.
  Unde a fost contribuția domnului Dragnea în toată această afacere?
  Este ușor să te dai șmecher după ce alt lider ți-a adus un partener loial care luptă împotriva sistemului.

Leave a Reply