UE a adăugat 6 membri ai Dumei de Stat a Federației Ruse, aleși din partea Republicii Autonome Crimeea și a orașului Sevastopol, anexate în mod ilegal, pe lista persoanelor care fac obiectul măsurilor restrictive în raport cu acțiunile care subminează integritatea teritorială, suveranitatea și independența Ucrainei.

La 18 septembrie 2016, Federația Rusă a organizat alegeri pentru Duma de Stat, inclusiv în Crimeea și Sevastopol, anexate în mod ilegal. UE nu a recunoscut anexarea ilegală a Crimeei și a Sevastopolului de către Federația Rusă și, prin urmare, nu recunoaște desfășurarea alegerilor în peninsula Crimeea.

140301-crimea-5p2_3959e84c441d577e43e1a941fdf88c761În conformitate cu politica sa de nerecunoaștere, UE consideră că persoanele care au devenit membri ai Dumei de Stat în urma alegerilor din Crimeea ar trebui plasate sub incidența sancțiunilor. Prin urmare, Consiliul a adăugat următoarele șase persoane pe lista persoanelor care fac obiectul sancțiunilor: Ruslan Ismailovici Balbek, Konstantin Mihailovici Baharev, Dmitri Anatolievici Belik, Andrei Dmitrievici Kozenko, Svetlana Borisovna Savcenko și Pavel Valentinovici Șperov.

Sancțiunile respective constau în înghețarea activelor și interdicția de călătorie, care se aplică în prezent unui număr total de 152 de persoane și 37 de entități. Măsurile au fost introduse în martie 2014 și au fost prelungite ultima dată în septembrie 2016, până la 15 martie 2017.

Actele juridice, inclusiv numele persoanelor și expunerile de motive pentru includerea lor pe listă, sunt disponibile în Jurnalul Oficial al UE din 9 noiembrie 2016.

 

5 COMMENTS

 1. tare ma tem ca in doi trei ani de migrationism in UE nu vom mai avea tupeu sa o numim pe Rusia – Rusia si pe noi – Lumea Civilizata… de parca aia in Rusia sunt lombrosieni cu totii….
  bine ca suntem noi in lumea civilizata. imi aduc aminte cum si imoeriul roman construise un zid prin Britania contra lumii necivilizate, care a cazut cam repede…. tocmai pt ca Imperiul Roman devenise plin de “migranti” si nu prea mai avea nimeni tragere sa lupte

 2. 🙂 🙂 lume civilizată!
  Care?
  Unde?
  🙂 🙂 Mai există aşa ceva?
  Vom vedea peste 4-6 luni ce civilizaţie…va mai fi dacă va colcăi prosteala şi prostirea peste tot în lume! Amintiţi-vă ce prosteală şi ce prostiţi am fost noi …prin impunerea ”cotoiului” încă 4 ani şi în ce prosteală sunt mare parte a românilor ! Vezi mesajele verbale psihologice care te trimit în eroare forţat!
  Chiar sper să nu mai intrăm în aceeaşi eră oribilă şi mizerabilă!

 3. Domnule Radu Tudor , datorită unor răbufniri repetate ale tale de cel puțin 2 ani , îți propun să faci o mega postare în care să-ți verși toată ura și toate fricile legate de ruși.De unde a început totul.S-ar putea să te liniștească să te răcorești astfel.Nu pot presupune că înțeleg o asemenea mare suferință.Îmi pare rău și sper să te simți mai bine

 4. mie-mi pare rau ca nu a iesit Hillary ca promisese ca primul lucru pe care-l face e sa ne spuna cum e cu martienii… :D:d:D
  da-mi pare bine ca e iesit Rtumpa ca poate ne spune cum e cu certificatul de nastere al lui Obama 😀
  PS: I’ve met God: She’s black!

Leave a Reply