CNN publica cifre foarte interesante ale alegerilor prezidentiale din SUA.

Votul popular

vot-popular

Si votul electorilor

vot-electori

16 COMMENTS

  • Un mascarici
   Un basescu american cu discurs de invrajbire care a dat bine la red necks.
   Atata au putut sa dea marile partide ale lui the greatest democracy:
   -O femeie nebuna de putere, sper sa n-o mai vedem.
   – O corcitura intre basescu, dan diaconescu si ioahnnis. Tupeu, populism ridicol si prostie.
   ——————-
   Pentru Romania nimic de bine.
   Mascarada luptei anticoruptie v-a continua si mai abitir.
   Probabil un razboi cu Iranul cand o sa apara si Netanyahu in schema ca Obama l-a blocat.
   Urmatoarea criza economica ne v-a prinde cu Trump, Ciolos si Iohannis. Dezastru…

 1. Wow!
  🙂 🙂 Diferenţa va fi acoperită de violenţă şi ură în masă pentru compensare. Să vedem cum se prezintă tabloul şi câţi sunt trăgători de sfori! Amintiţi-vă ce zâmbet frumos şi păr negru avuse Obama la intrare în mandat, iar după 6 luni de zile albise chiar vizibil!
  ”viaţa sau sforile” e deviza lacomilor!
  🙂 🙂 Ia să vedem ce şi câte ”spume” va avea la gură ”moţatul” vorbitor cu precipitaţii!

 2. Mai aveau de treaba la numarat. dar nu mai conta la scor.

  Dl Tudor, electorii astia toti il aleg pe trump ,ei aleg practic presedintele,ca asa e traditia dar su t multi republicani ce nu l vor , sunt oripilati,.. au voie prin lege sa refuze si sa voteze orice alt catindat eligibil,hillary par ex
  Sau alt mascarici ,ala verde,
  Credeti ca se va rupe lantul de iubire dupa 45 de presedinti unii din electori ,chiar si unul,sa dea votul la hilara?ar fi ceva de neconceput,o
  Premiera,….blasfemie?

  la asa candidati si asa campanie…asta ar fi ….dzeu pe pamant! Dupa 180ani sau cati au de presedintie,1,21,41,69 nu l aleg pe asta si iasa hilara,na!sa vezi razbel de independenta nr2 haha. 🙂

  • spicuim din legea americana: “There is NO Constitutional provision or Federal law that requires Electors to vote according to the results of the popular vote in their states”
   deci… :D:D:D

  • Sunt 3 cazuri de “tradare””.dea dracu in siztemul !or de vot tembel.trebuia sa ma documentez inainte sa oracai prostii :-).
   Totusi,asta …trump..e prea de tot.sper sa l tradeze toti.ce naiba dl Tudor,bastramp presedintele lumii?n am avut unul?discursul de invingator a fost in genul sa traiti bine mmmmmbaaa.dar lucrat la shlaif de consilieri nu ca la rahatu nostru bashit,ghertoiesc.

   • Similitudini intre campaniile usa rumania la ultima bashire.geoana oparit ca hilara,iar trump ca un basau planetar.
    hilara a plans de s a umflat complet si l a trimis pe ….dopeman ala sau cum il cheama sa i trimita acasa pe chibiti.nu mai iese din vila.sta cu bill si isi ineaca amaru cu un copan de curcan.si un trabuc.

    Lasa bre sa fie trump,sa vada si ei basheala ce inseamna.toata planeta.

 3. Scuze cred ca unii au cate 2 mandate ca barakosama,e mai mult de 180 de ani de democratie in stil puritano tembel.nu mai caut pe net

 4. Barakobama cruciatul democratiei.sa vedem asta ce face.cam prevad.
  E un fel de basau un superbasau , planeta la picioare,putere faramargini.
  ghietu basau ,zeus autohton,el doar a furat fara margini si oprelisti, tot.fara un scop anume.pur si simplu asa este el.sa fure tot frate.

  Basau in locul lui trump dezmembra sua ca pe flota cale ferata etc o facea bani si o bea la ciresica..de amorul artei ashiea ca doar nu o ia cu el in pamant..ci m masi.fara cratima.doar basau.
  Trump asta e periculos,ca tarul putin.au si americanii tar acum.

 5. Raman la convingerea mea ca trump nu este decat un mascarici,vom vedea care vor fi politicile lui,cu discursuri extremiste a convins,se spune ca este omul din afara sistemului si va incurca multe,se va incurca si el in ele!Un batranel mic pentru o palarie foarte mare!

  • asa si Reagan nu era “decat” un actor de filme B si uite ce bun a fost. Daca asculti discursurile lui Reagan din campanie (sau alea mai ale dracului, de cand era in comisia McArthy cea anticomunista) zici ca vine razboiul maine, nu peste un an! si da, exista si institutia asasinatului la ei ;p (cum scria cineva). Daca o sa-l tratam precum pe un mascarici, asta o sa si avem.
   Asta nu e Base sa-si dea singur foc la nava. Asta-ti da tie foc la barca si te pune sa platesti colacul

 6. Dna Kovesi si-a pus o Biblie in geanta si a plecat in graba la aeroport, spre Florida??
  …. 150.000 de votanti diferenta e o mizilec mica pt ea!!!
  Zegrean a nimerit alta destinatie pt ca a fost o nenintelegere la bilete si in loc de loc langa, s-a inteles “loc inspre” Tirana

 7. I-a avut pe democrati impotriva. I-a avut pe Soros et al impotriva. A avut MSM-ul impotriva. A avut institutele de sondare impotriva. A avut establishmentul republican impotriva. S-au irosit milioane si milioane de dolari in campania electorala ca sa iasa Clinton, iar Trump a avut cheltuieli minime. Si a castigat. In ciuda tuturor lucrurilor, a castigat. Atat de satui au fost americanii.

 8. Noroc cu Wikileaks. A fost senzational sa putem citi fragmente pe twitter despre frauda organizata de Partidul Democrat contra lui Bernie Sanders si dezvaluita de Wikileaks. Clasa muncitoare l-a votat pe Trump, Clinton (ambii) au mutat partidul democrat de la politica laburista catre politica identitara (rasa, gen, etc).
  Contrariant ca nimeni din presa romaneasca nu prea pomeneste nici de fraudele din Fundatia Clinton si nici de rolul Wikileaks, le e frica ca Dl Klemm le va refuza viza turistica, iar Dl Soros le va taia banii.

  http://pastebin.com/hgW5q5Kx

  Q: How much is George Soros involved in all this?

  A: Russian borders, Ukraine, everywhere NATO is, the South China Sea, the Phillipines, Taiwan, Hong Kong, and Africa.
  Soros is at the heart of all of this.

  Q: Any hard evidence Hillary sold weapons and favors from the State Department for cash to our enemies?

  A: Weapons, favors, intelligence, and people.

  • Nu l-as cita totusi pe FBI Anon, nu exista dovezi ca ar fi intr-adevar de la FBI si nu doar un LARPer.

Leave a Reply