În această dimineață, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins recursul lui Mălin Bot, ca nefondat, scrie dcnews.ro

Iată decizia ÎCCJ: ”Decizia nr. 382: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de reclamantul Bot Augustin Mălin împotriva deciziei nr. 366 din data de 26 martie 2018, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă. Obligă pe recurentul reclamant Bot Augustin Mălin la plata sumei de 4522 lei către intimaţii pârâţi Badea Mircea, Ciuvică Mugur şi SC Antena 3 SA, cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă.”

Este vorba de un proces intentat în mai 2016. 

Mălin Bot le cerea jurnaliștilor Antena 3, președintelui GIP și postului de televiziune Antena 3 suma de 250.000 de euro. Vizată a fost o emisiune din 21 februarie 2016. 

La Curtea de Apel București, protestatarul, fost jurnalist, a pierdut procesul, în martie 2018: ”Respinge ca nefondat apelul reclamantului. Admite apelurile pârâţilor. Schimbă sentinţa în sensul că respinge în tot acţiunea. Obligă apelantul reclamant la plata sumei de 110 lei reprezentând cheltuieli de jduecată, către fiecare din apelanţii pârâţi. Cu recurs în 30 zile de la comunicare.”

Procesul a ajuns la ÎCCJ, unde decizia definitivă este cea de mai sus. În cele din urmă, Mălin Bot trebuie să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 4.522 de lei. 

Nota mea : Vreau sa multumesc personal Casei de avocati Musat si Asociatii (www.musat.ro) pentru profesionalismul dovedit in sustinerea cauzei mele.

3 COMMENTS

  1. Bot a luat-o in bot!Si-mi place!Parca maieri spuneau ca sunt singuri,nu mai au vanzoleala sub care sa se ascunda!Acum sunt complet goi si-mi place,am satisfactia mea!Ca vopsesti pereti de neputinta inteleg dar sa ceri tampenii prin justitie,prin paranoia ta,dementa din creierul tau incins fara urma de ratiune ma face sa jubilez!Bot a luat-o in bot!Nu e spectaculos?Tocmai “coruptia ucide”l-a pus la locul lui,la gunoi!Mirific!

  2. Deși doar o picătura de apa limpede intr-un ocean de mizerii, momentul merita sărbătorit. Pe de alta parte, se observa un început de campanie de victimizare din partea producătorilor de mizerie care bântuie platourile A3 —Brandl, Prisca, Danca sunt o tripleta greu de suportat—care poate avea sau hu, o legătura cu amendarea (efectivă) maestrului mizeriilor Malin Bot. Deși greu de suportat, miorlaiala oratorilor PNL la orice replica bine tintita semnalează o schimbare de atitudine; Bot se va victimiza cersind bani pe FB pentru a plăti amenda către A3, Prisca va miorlai jalnic in platou cum ca nu e lăsat sa-și spună părerea, Danca și Brandl vor tipa ca se “ridica tonul” fără motiv, Paralela nu e chiar atât de deplasata cât pare. Dacă se mai câștiga și alte procese poate-poate vom fi scutiți noi, spectatorii nevinovați, de o parte din porcăriile lansate liber de acești “comunicatori”. Pe Orbán nu-l mai poate opri nimeni dar ceilalți poate-poate vor înțelege ca exista și riscuri la “libertatea de expresie”.

Leave a Reply