Cristi Vasilica Danilet, basistul Monicai Macovei din CSM a grait si el in legatura cu petitia care cere arestarea violatorilor din Vaslui. Magistratul basist afirma ca petitia e degeaba si ca oamenii nu au dreptul sa ceara arestari ! Iata o mostra din gandirea individului :

“Poate ca cei care semneaza aceasta petitie cred ca ei au dreptul sa ceara arestarea cuiva si ca exista vreo autoritate competenta care va analiza cererea lor. Cu privire la acest aspect spun ca este o inducere in eroare a populatiei semnatare in primul rand prin titlul demersului (Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!), in al doilea rand prin mijlocul folosit (petitie=cerere). As vrea sa fie clar pentru toata lumea: indiferent de subiectul abordat, petitile (n.r. – petitiile) online nu au nicio valoare juridica, adica ele insele nu vor determina producerea vreunei consecinte in sensul dorit de petitionari. Ele sunt doar subiecte propuse spre dezbatere si atat.”

http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/s-a-trezit-sa-faca-pe-desteptul-vasilica-danilet-le-transmite-celor-peste-60-000-de-romani-revoltati-de-lasarea-in-libertate-a-celor-7-tineri-acuzati-ca-au-violat-o-fata-ca-o-petitie-nu-are-valoare-juridica-as-vrea-sa-fie-clar-pentru-toata-lumea-indiferen

Petitia este aici

http://www.petitieonline.com/cerem_arestarea_celor_7_baieti_violatori_din_vaslui

 

62 COMMENTS

  • Pai cand a fost referendumul cu reducerea parlamentarilor la 300 s-a intamplat ceva? Fiind un referendum validat nu l-a bagat nimeni in seama.! Cati participanti trebuie sa fie ca sa devina litera de lege? Exista in legislatia noastra vreun articol care se refera la aceste petitii ? Daca nu inseamna ca are dreptate. Cazanciuc nu zice nimic?

   • Dupa nume sunteti femeie si ar fi trebuit sa aveti alta atitudine privitoare nu la petitie ci la celalalt aspect.

   • M-a ascultat Cazanciuc “Justitia se face in sala de judecata si atat” Se poate sa fi om destept si fara sa-i faci pe oameni basisti sau pontisti ! Bravo Cazanciuc si Danilet! Ce inseamna sa fiti profesionisti!

    • In ceea ce-l priveste pe dl. Cazanciuc nu-i cunosc “mapa profesionala” in schimb dl. Danilet este un profesionist de frunte. Nu sunt cele mai fericite exemple.

   • Carmen… desi ambele incep cu “p”… profesionalism si prostie nu-s sinonime. Prostie e lucrul de care dai dovada tu cat si nenea din imagine. Nu te ambala… o sa argumentez. In primul rand e o dovada de prostie sa crezi ca are cineva impresia ca prin semnarea unei petitii online se poate impune arestarea cuiva. Semnarea este un gest simbolic… moral. Dar asta e oarecum normal sa nu pricepi din moment ce n-ai absolut nici un principiu de ordin moral. Insa… tot principial vorbind… justitia se cere sa tina cont de vocea poporului. Asta pentru ca ea nu reprezinta nimic altceva decat un instrument al statului. Ori statul nu e mamica un avorton dobitoc propulsat de un pirat alcoolic. Ci statul sunt eu. Omul de rand. Platitorul de taxe. Vocea mea si a celor alte cateva milioane de oameni cu buletin romanesc e deci singurul lucru de care justitia trebuie sa tina cont. Principial vorbind… In realitate nu trebuie. Nu pentru ca nu am dreptate. Nu pentru ca principiul nu e corect… democratic… Ci pentru simplul fapt ca in tara noastra la fiecare om cu o gandire sanatoasa, cu un set clar de valori morale si cu o baza de calitati intelectuale… gasim 10 gospodine proaste si pline de ele fix ca tine. Oameni redusi din toate punctele de vedere. Nascuti goi pe interior si indobitociti de un sistem ce are ca singura sustinere prostia omului de rand. Avortonul din imagine stie cu cine sta de vorba. Regurgiteaza o mizerie… tie-ti place, aplauzi… si dormi dusa. In final ti-as ura sa ai soarta bietei fete din cazul asta… insa ma tem ca esti atat de proasta si statuta incat sa-ti faca placere.

    • Lasa gargara de moralitate cand il faci in toate felurile pe unul care s-a exprimat in limitele legii si pertinent mai ales fiind magistrat ! Moralitate inseamna sa te exprimi frumos si pragmatic la obiect fara avortoni basisti …chestii dinastea rasuflate de la unii platiti foarte bine ca sa le spuna!

    • Cred ca si un copil de gradinita ar fi inteles, din tot ce i-ati spus acestei fete. Pacat de timpul care i l-ati acordat. N-a inteles nimic. Mi-e rusine ca sunt femeie, cand dau peste asemenea specimene.

  • CSMul este campul tactic al SRI. Danilet este un simbrias al acestor securisti. Ce ne putem astepta de la asemenea sluga? In loc sa ia atitudine impotriva JUDECATORILOR CORUPTI care au eliberat niste bestii violente el ii apara. Cum adica populatia nu poate sa spuna nimic, semneaza degeaba petitii? CSMul e ocortitorul coruptilor si violatorilor. Asta nu mai e justitie e bataie de joc!

  • daca-l vad pe vasilica pe strada si-l violez cu o coada de matura 5 minute de placere si mai aduc inca citiva prieteni sa-l violeze o noapte intreaga banuiesc ca o sa fiu eliberat si lasat in libertate de judecator, nu-i asa???!!!
   Poate chiar trebuie sa incerc! Dupa care am sa apreciez opinia violatului vasilica de a respecta verdictul “justitiei”

 1. intr-adevar pentru danilet ,forta civica ,glasul poporului(detest formularea ) ,societatea civila e nula ….adica una din caracteristicile democratiei ,nu are valoare…sau are valoare doar cand apara interesele de gasca ale lui macovei si basescu …de altfel ,uitati-va ce reactii au avut alina gorghiu si andreea paul -vass si veti vedea lipsa de empatie si preocupare pentru ce se intampla in societate …daca danilet ar fi capabil sa se uite macar la tv ,ar vedea ca in sua -aia pe care o invoca permanent javrele acestea -oameni simpli au reusit ,dupa astfel de fapte odioase ,sa schimbe legi federale sau statale …dar el nu poate ….si de unde nu este ,nici dumnezeu nu cere ….

 2. Nu inteleg Danilet apara violatorii sau justitia ?
  Ok, petitia nu poate influenta justitia, atunci de graba justitia sa-si faca datoria pe repede inainte ca in alte cazuri.

 3. Am doua puncte de vedere:

  1. Pana la urma pur teoretic omul are dreptate. Ca faci o petitie online nu o sa modifici tu nimic in tara asta, si personal asa mi se pare si corect. De ce ? De exemplu eu am 5 calculatoare in casa. Pot vota de pe fiecare. Practic, cu putina determinare 1 persoana poate vota de cate ori vrea el. Unde mai este corectitudinea votului atuncea ? O petitie online nu este un referendum, situl petitie-online este un SIMPLU site pe care si eu il pot realiza in maximum 3 ore pe ceas. Is total deacord ca cei 7 avortati merita sa fie si executati pentru ce au facut, dar sa lasam populismul deoparte.
  Mi se pare corect ca o petitie online sa aiba caracter doar de dezabatere. Un alt motiv este : eu de meserie sunt programator. Daca vreau pot creea o petitie pe site-ul acela cu 1132131231231 voturi(numai ca cele 1132131231231 sunt toate de mine realizate in mai putin de 10 secunde cu ajutorul unor atacuri informatice) si nimeni nu poate sa descopere ca acele voturi sunt false.

  2. Omul ala chiar nu are ce cauta in functia pe care o ocupa. Nu cred ca trebuie sa dau explicatii.

  Astept opinia dumneavoastra domnule Tudor referitor la parerea mea

 4. Daca va uitati prin comentarii, veti vedea cum Danilet sustine ca petitia este un atac la independenta justitia, cum ca noi suntem un pericol pentru statul de drept, cum ca justitia NU SE FACE pentru a multumi publicul (a dat cartile pe fata). Justitia trebuie facuta pentru a satisface publicul, adica oamenii trebuie sa stie ca sunt in siguranta.

 5. … De ce am convingerea ca acest vasilica Norris e invidios pe acea biata fata distrusa de acele creaturi sinistre? Oare pt. ca s-a visat intotdeauna in postura unei asemenea victime? … De cand s-o visa el muit si penetrat peste tot de “7 băieţei simpatici”..? Ia zi măi… dănifleţ!

 6. Priviți această sacră frumusețe, / întruchipată orb de Vasilică, / un biet strigoi ținut în patru bețe, / un abțibild cu chip de bibilică … Sub fruntea lui e jale și tandrețe / și mult curaj înghesuit de frică…

 7. Fără să-l întrebe cineva ceva, acest membru al CSM sare dintr-un colţ şi ne spune că autorităţile competente nu vor lua în considerare o sută de mii de oameni care semnalează un pericol public şi că petiţia acestora nu va produce consecinţe. Mă aşteptam ca omul legii să conştientizeze dimensiunile tragediei care a generat petiţia şi să ne explice nouă, celor fără de pregătire juridică, care sunt căile legale de acţiune pentru ca aşa ceva să nu se repete. Dar el nu, el ne boscorodeşte vizibil iritat că oamenii îşi spun păsul folosind mediul online pentru legătura cu autorităţile. Oare s-a consultat cu cineva din organizaţia în care lucrează înainte să spună ce a spus? Oare asta este doar opinia lui Danileţ sau Danileţ a vorbit pe baza a ceea ce a auzit discutându-se la serviciu? După o asemenea ieşire publică ar fi binevenită o poziţie oficială a CSM!

 8. Din păcate, cristi vasilică danilet este exact exponentul justitiei actuale ! Actualii diriguitori ai justitiei, dacă mai consideră că JUSTITIA ESTE TEMELIA STATULUI ( JUSTITIA REGNUM FUNDAMENTUM ),ar trebui să demonstreze PRIN FAPTE CĂ VOR SĂ FIE DIRIGUITORII UNEI TEMELII SOLIDE !

 9. Poate că are dreptate acest individ fie el în funcţia pe care o are şi mă refer strict la legislaţia făcută aiurea pentru orice infracţiune. Legea-i ocoleşte pe anumiţi infractori chiar dacă sunt dovezi incontestabile! Dacă ar intra cineva cu camera video ascunsă în toate domeniile vă veţi cruci! Totul e de la cap/de la cel mai înalt nivel şi se propagă tacit orice! Aceşti indivizi trebuiesc pedepsiţi fără nicio reţinere sau milă!

 10. Juridică sau nejuridică, eu, ca om, mă raportez la gravitatea bestială a faptei. Atât mă duce mintea, na! Motiv pentru care mi se pare firesc și urgent ca celor 7 (șapte) violatori să li se administreze 7.000 de ani de pușcărie nemiloasă, câte 1.000 de ani fiecăruia. Și, eventual, ca să li se dea curaj, să fie dezosați, cu încetinitorul, în piața publică. Știu că e puțin, dar atât mă duce mintea…

 11. Cred că acest Danilet și cei care sunt de acord cu afirmațiile acestuia nu au înțeles un lucru f impimportant.Eu am semnat petiția, nu pot face eu dreptate ca simplu cetățean, dar putem determina autoritățile statului să se implice în acest caz.Stiu ca petitia nu are valoare juridică, mulți din cei care au semnat au înțeles asta,dar își doresc trezirea unei atitudini civice care nu poate fi decat benefică societății românești. Poate atitudinea civică și morală a peste 150000 de oameni deranjează? Poate dorința exprimată de noi,ssemnatarii, de a trăi cu adevărat intr-o țară conform constituției”nimeni nu este mai presus de lege”, nici măcar magistrații, deranjează?

 12. Justitia care apara violatori ce ne mai miram justitia a aparat atata amar de ani pe toti corupti si mafioti care au facut politica sa se inbogateasca rusine

 13. hahaha danilet celebrul basist din csm omul care a fost dat afara de colegii lui prin vot dar repus in functia de la csm continua sa fie porta vocea csm-ului. el ne spune ce e bine si ce e rau. de la inteligenta lui ne adapam si noi muritorii de rand. el e justitia nu-i asa, el e statul de drept el e … tot ce e mai bun in justitie de aceea ii reprezinta alaturi de hainela si ghinea in csm. pareri mai idioate nu puteau sa apara decat de la acest far calauzitor al justitiei foste basiste acum johanniste.

 14. ”Cu toata dragostea” oare de ce va surprinde? atitutudinea asazisului JUDECATOR???? -vasilica danilet -exponent de ”’SEAMA???” al asazisului ”CSM” ??? este atit de normal gestul, gindirea si reactia acestui RICA VENTURIANU al STATULUI DE DRET ???clamat de anumiti indivizi care se scoala si se culca pe buze cu desueta formula ”STAT DE DREPT”care practic nu mai exista avind in vedere personajele care il CLAMEAZA fara jena,fara rusine violind principiile de baza ale adevaratei JUSTITII
  Judecatorii de calitatea care au coloana vertebrala ar trebui sa recurga la al 2 lea demers de al suspenda din asazisul ”CSM”pe acest individ cu nume predestinat ”vasilica” CARE face de ris meseria nobila de JUDECATOR
  Cum poate un ”JUDECAROR” numit ”vasilica” sa fie aparatorul unor -ANIMALE-care au violat o adolescenta oare unde am ajuns?IN CE TARA TRAIM?????????
  Vasilica, ar trebui sa fie demis din asazisul ”CSM” si sa isi piarda calitatea de JUDECATOR pentru TOTDEAUNA este o rusine ca acest om sa faca parte din ordinul MAGISTRATILOR ESTE CHIAR EL NUMITUL VASILICA UN PERICOL PUBLIC

 15. Domnule Radu este asa de mare caldura acolo la Bucuresti unde se da ora exacta, de-l puneti in articol pe acest linge-blide pe blogul d-voastra. Sterge domnule articolul ca el asta astepta, sa fie bagat in seama. På onoarea mea!
  Totusi ce se intimpla cu CSM-ul de se sesiza? Parca ar merge in virful picioarelor precum balerinele sa nu-l supere pe Ciolannis, ala care aproba prin decret normele de aplicare a codului fiscal pentru un cod fiscal care nu este lege.
  Va dati seama in ca hal am ajuns?

 16. deseori se poate citi in motivarile judecatorilor care duc la arestarea persoanelor, urmatoarea motivatie: trezeste in randul populatiei un sentiment de insecuritate sau neliniste.SUnt cazuri care nu au legatura cu nelinistea populatiei, cum ar fi o infractiune economica sau infractiuni comise pe teritoriul altui stat,infractiuni fara violenta, economice…populatia nu e afectata cu nimic…si totusi, motivatia asta este.Cu mentalitatea asta din CSM nu se face altceva decat sa se incurajeze abuzurile, sa se acopere greselile magistratilor sau sa se ignore pur si simplu indignarea populatiei.Caz concret, am fost retinut pe o perioada de 7 luni, din a 3-a luna mi s-a emis un mandat gresit si anume pe o perioada de 31 de zile.Inceand cu acel mandat, toate mandatele au fost gresite, eu in mod normal in a 30-a zi trebuia sa fiu descarcerat.S-a facut sedinta de urgenta cand a fost sesizata instanta, la prelungirea urmatorului mandat , adica peste alte 30 de zile, s-a cerut incetarea de drept a mandatului….si ce credeti? sedinta in camera de consiliu, s-a spus ca a fost o eroare materiala si din eroare s-a strecurat o greseala;) pai toti gresim , dar eu am stat arestat 5 luni fara mandat….pe o infractiune inexistenta.ati fi uimiti sa stiti cum se condamna oamenii de rand si pe ce probe,in timp ce altii sunt lasati liber dupa ce violeaza in grup.Cuvantul care imi vine in minte , ca unul care m-am lovit de sistem, este ” scarba”.

 17. asa cum maoritatea celor ce posteaza sunt de acord cu remarca: petitia nu are valoare juridica, as completa prin faptul ca daca nu are valoare vocea populatiei, sa nu se mai motiveze prin a spune ca invinuitul sau inculpatul trezeste un sentiment de insecuritate in randul populatiei.Cand e mai elocvent ca acum ca populatia e indignata si sentimentul de insecuritate exista si este exprimat? Ce ar trebui sa faca? sa iese sa isi dea foc in strada ca sa atraga atentia asupra unor erori comise de instante? Asta e modul pus la dispozitie de mediul online, petitia…asa considera omul ca isi arata indignarea…credeti ca daca ar veni cu formular la usa pe care ar trebui sa il completeze cu serie de buletin si nume…nu l-ar completa? petitia e o forma de revolta care se concretizeaza dat fiind faptul ca lumea nu are alte metode de a protesta…Daca ies in strada 2000 de insi, ii ia jandarmii din statul de drept pe sus ca nu au autorizatie, oamenii sunt prea prinsi in viata asta grea la care sunt angrenati zinic si asta e metoda simpla de protest..petitia.Persoanele care comit astfel de fapte, fie si conjunctural, atata timp cat exista probe concrete si nu indicii temeinice, nu pot fi judecati in libertate pentru simplul motiv ca fapta si persoana chiar trezeste un sentiment de insecuritate.Este o fapta cu violenta, o fapta urata si judecarea in stare de libertate, repet, daca sunt probe concrete, nu se impune.

 18. Dar petitia p(n)dleprelor privind demiterea premierului, ce valoare juridica are Daniletule mic si tampit ?

 19. si asta stie drept tot atat cat judecatorii cazului respectiv. Cine vorbeste, destrabalatul asta? Au ajuns toate panaramele vip-uri in tara asta.

 20. Aici se vede clar dubla masura: cand Nastase a fost bagat la inchisoare cu motivarea ca era simbolul coruptiei (fara dovezi), nu rezulta logic ca sentinta a fost facuta ptr a nu stirbi imaginea justitiei in ochii lumii (si daca nu ma insel, au mai existat asemenea motivari de sentitnte).
  Acum, cand se fac petitii on-line, vine acest individ si ne spune ca nu e vb despre ce cred cetatenii, deci nu mai este vorba despre stirbirea imaginei justitiei.
  Traim intr-o tara geniala!

 21. Doresc sa initiez o petitie online CINE DORESTE SA-L SCUIPE PE CRISTI VASILICA DANILET?.. sa vedem cati o semneaza… in fond, nu are valore juridica… nimeni nu a comis fapta si nici nu am instigat , e doar o dezbatere.. un sondaj de opinie!!… CE JOGODIE platita din bani publici! RUSINE

 22. am sa initiez o petitie online CINE DORESTE SA-L SCUIPE PE CRISTI VASILICA DANILET?.. sa vedem cati o semneaza… in fond, nu are valore juridica… nimeni nu a comis fapta si nici nu am instigat , e doar o dezbatere.. un sondaj de opinie!!…
  RUSINE!!! si e platit din bani publici.

 23. Bai indianule ”Talpa Iute” oare nu ai inteles ca opinia majoritara este concluzionata de acesta petitie de care voi intangibilii nesimtiti din CSM trebuie sa luati la cunostinta?
  Cand veti intelege ca nu trebuie sa mai fiti o sleatca de mizerabili care aparati puroiul din justitie care au nenorocit tara asta cu retrocedari ,respingeri ale dreptatii prin solutii vizibil mizerabile,etc
  Este regretabil ca apari in frunte ca un maimutoi penibil..
  Ocupa-te de tine prietene si lasa comentariile execrabile.

 24. cind or ajunge la 1 – 2 milioane de semnaturi sefii avortonului or sa primeasca un telefon… si avortonul o sa taca, violatorii vor fi arestati

 25. Pai si n-are dreptate? Ce valoare juridica are petitia? Ce valoare juridica are numarul de sustinatori?

  Opinia publica poate influnenta oamenii politici sa schimbe legile, sau sa imbunatateasca administrarea tarii. In nici un caz nu poate emite pretentii in sala de judecata!

  Ce urmeaza? Petitii online pentru eliberarea lui Voiculescu?

 26. Poate petitia nu are valoare juridica, dar morala….? Conteaza macar putin si parerea romanilor?

 27. Pana se va ajunge la masa critica care-i vor lapida pe alde Danilet, Schmit-Haimaneala, Ghica, Bogdan, Craiasa Sprancenelor Stanciu, Ceausescu – Petre Lazaroiu, Zegrean, Kovesi si tot sistemul securisto-basist mai trebuie victime, multe victime, foarte multe victime. Si mult tupeu si aroganta din partea “Justitiei Independente”. Ieri o Rarinca, azi o minora violata de 7 handralai moldoveni din Vaslui, maine un politician incomod ales democratic care se opune politicii de austeritate impuse de la Berlin, si tot asa pana o sa le intre ierbivorilor in cap ca asa nu se mai poate si asta nu e Justitie.

 28. Cum sa incep sa nu sune ofensiv? Ba, inaptilor!:

  1. Cum e romanu e asa mai prostut, daca omu’ zice ca petitia nu are valoare juridica, tu intelegi ca ia partea violatorilor. Unde vedeti voi ca ia partea violatorilor? Nush cine e nenea asta, nu stiu daca el e ala din poza, sau autorul blogului e ala din poza, sau bunicul autorului blogului e ala din poza ( oricum oricine e, arata ca un penis cu barba ), dar ce exprima el e o informatie reala, obiectiva si neraportata la principiul moral. Omul zice doar ca din punct de vedere juridic petitia asta are aceeasi valoare ca un avion de hartie. Are dreptate. Si chiar mi se pare ok sa informezi lumea despre chestia asta, pentru ca sunt multi idioti care au impresia ca semneaza ei cacatul ala online si schimba treaba. O sa intre procuratura noaptea sa citeasca petitiionline.cacat, o sa se panicheze ca a semnat si Gogu de la 4 si o sa ii inchida iar pe baieti. Sigur. A mai facut acum ceva timp o vaca o petitie sa luam Basarabia inapoi. Cred ca tremurau de frica toate statele sovietice ca au facut romanii petitie.

  2. Din punct de vedere moral petitia este tot egala cu 0. E o petitie in care tu iti exprimi opinia ca nu e ok violul. Daca nu esti nascut cu trei urechi si o aluna in cap, nu e greu sa iti dai seama ca nu e ok violul…

  3. Ca valoare statistica e tot egala cu 0. Ia vreo 2 ore sa bombardezi petitia aia cu vreo 300 de milioane de semnaturi. Chinezii pentru fata din Vaslui! Oricum nu le verifica nimeni.

  4. Ce schimba petitia? E simplu, dai o semnatura virtuala si te simti un om mai bun ca ai facut ceva pentru o cauza nobila. Ai facut din pl. Vrei sa faci ceva? Da-le cu cacat pe clanta baietilor alora. Ce faci tu cu petitii e numai pentru tine si pentru sentimentele tale fragile. Ii doare la obiectul crimei si pe distrusii aia 7, si nu o incalzeste nimic nici pe victima. Cred ca in momentul asta ultima ei satisfactie e ca 50.000 de romani, sau cati or fi fost, au semnat ei undeva pe net ca violul nu e ok si ar trebui sa aiba consecinte.

  Pe scurt, valoare juridica nu are. Te ajuta sa te simti un om mai bun. Cristi Vasilica Nustiucum are dreptate si nu a zis nimic ofensiv.

  Daca vrei sa iti bati pl de el ai motive mult mai regulamentare unde nu te poate contrazice nimeni: Il cheama Cristi Vasilica! Cum plm sa te cheme Cristi Vasilica?

 29. vasilica are dreptate!degeaba semnam petitii daca csm si inspectia judiciara ne violeaza frecvent!o dorinta am:sa fie fericit de 7 ori, pe un camp,trezit cand lesina,nu obligatoriu cu alcool!

 30. Ma intreb cum Dumnezeu a ajuns acest specimen judecator?
  Simt o revolta nemasurata vis a vis de prestatia profesionala a acestui individ. Chiar nu poate nimeni sa-i puna pumnul in gura….bineinteles metaforic vb. pentru a nu se interpreta.
  Si… la drept vorbind mai conteaza si aspectul fizic la un asemenea nivel de responsabilitate. Ia-ti o oglinda domnule judecator!!!

 31. Cu asta te iau pandaliile numai cand iivezi fatza aia de tamp care parca cere palme permanent… Ce era CSM- ul odata… Agaricii nu aveau sznse sa sjunga acolo

Leave a Reply