Comunicat ANAF in legatura cu descinderea militieneasca, in forta, in cladirile in care functioneaza 5 televiziuni ale trustului Intact :

<In acest sens, luni, 15 februarie, 4 echipe formate din 11 executori fiscali s-au deplasat la adresele respective, pentru identificarea societatilor comerciale inregistrate la Oficiul National al Registrului Comertului cu 48 de locatii (sedii sociale si puncte de lucru);

Deplasarea s-a facut cu cele patru autoturisme, singurele aflate in utilizarea Serviciului executari silite si cazuri speciale si a Serviciului valorificare sentinte penale din DGRFP Bucuresti. Masinile sunt inscriptionate cu sigla “ANAF” si cu sintagma “Executari silite”;>

Toate masinile ANAF aveau girofar, dupa cum se vede in fotografie.

17 COMMENTS

 1. Ha, ha, ha!
  Au fonduri la discreţie pentru cheltuit aiurea? Şi cu girofarele ce-i?
  Vorba aia: umblă cu caru(anaf) cu fîn(stîna de maşini şi aghiotanţi) să caute un ac(trustul Intact)!
  Ce ”creori” funcţionabil la purtători!!!
  🙂 o mică glumă:”dacă li se ordona: spînzuraţi-vă, sau: direct în rîpă cu tot cu maşini=morţi, puneau în aplicare”? 🙂 🙂 🙂

 2. Radule,

  Titlul ala e scos din comunicatul ANAF-ului? Pus acolo in ghilimele asa pare. Ori i-ai dat asa o nota personala din condei pentru mai multa culoare?

   • Comunicatul complet ANAF http://bit.ly/1Q4c5iC. Din pacate nu au binevoit sa-l puna pe site-ul lor. Unde exact in texul ala apare fraza citata de tine in titlu, “Am trimis 4 masini cu girofar si 11 executori pentru o notificare la Antena 3”? Din scoala imi aduc aminte ca text intre ghilimele inseamna citat. Ma insel?
    De citit eu zic ca ma descurc acceptabil. La fel cum stii sa citesti si tu, fara indoiala. De aici si intrebarea mea cu alegerea suspecta a titlului.

 3. In dimineata zilei controlului ordinele de serviciu au fost semnate de noul sef. niciun inspector nu pleaca in control fara ordin de serviciu.Diaconu a semnat de frica ptr. ca dna a deschis dosar in rem cu faptul ca nu a fost recuperat prejudiciul.Asta a fost. ciuvica are dreptate.

  • Deci tot de la schingiuitoarea lui Rarinca pleaca acum si actiunea impotriva functionarii unui organ de presa.

 4. ‘Stalinista” Koveși nu e stalinista, dovada ca are susținerea neclintita a ambasadei SUA, care teoretic nu poate fi acuzata de a susține ideologia comunista sub orice forma s-ar găsi acesta in practica de zi cu zi. De facto, însă, practicile polițienești de inspirație FBI se aseamănă pana la confuzie cu practicile militienesti sau ale poliției politice de pe timpul dictaturilor comuniste si, dacă pupila dlui Klemm, Dna Koveși, ca executoare a sentinței data de “judecătoarea” (titlu uzurpat in cazul Bogdan) din cazul Telepatia, aplică metodele cele mai radicale ale mentorilor săi de peste ocean nu e nici o mirare ca lumea -fost-comunista vede “roșu”, adică milițieni comuniști in executorii ANAF.
  Deci problema e tot la Justiție ca sa zic așa, unde abuzurile se prăsesc mai ceva ca iepurii sub comanda respectivei matroane si-a celorlalte triste companioane care o ridica in slavi, printre care onor ambasada aliatului transatlantic face figura de far călăuzitor.
  Angajații ANAF normali, contabili si alți experți in fiscalitate, n-au nici o șansa sa scape de aripa lor înarmată pana nu se schimba comanda la centru/FBI-ul de nuanță balcanica al madamei Koveși. Si de asta nu scapă nimeni așa ușor cat ii mai stau pilele in usa la aliați!

 5. Romania este mentalmente in urma Europei si in urma democratiei…nicaieri intr-o tara civilizata nu s-ar fi intamplat asa ceva…Nu exista ca un contribuabil la bugetul de stat sa fie tratat in asa hal…nu exista intr-o tara civilizata ca cel care plateste sa fie urgisit de cel pe care-l plateste sa-i apere drepturile..
  Adica statul roman profita de munca altuia si nu vine in intampinarea problemelor societatii.
  Intr-o tara civilizata si dezvoltata. pe primul loc sunt drepturile celor care tin statul in picioare si platesc taxe.
  Ca sa nu mai spun ca intr-o tara civilizata, daca aduci profit societatii ai niste facilitati…Toti marii platitori de taxe in strainatate au niste facilitati…si nu invers
  Din pacate in Romania ignoranta este mentalitate de stat….
  Desi locuiesc la mii de kilometrii de Romania…sunt alaturi de voi…Succes Antena!

  PS…dezamagitor discursul lui Ciolos…penibil

 6. Oops, noi sustinem public lipsa de aparare a cetatenilor ca ne apara institutiile, nu spune ca nu toata ziua nu sustii asta 🙂

  Cum facem asta cu .45, 7,62, zici ca nu se poate ca e bien asa

  ramane Linnemann ? … probabil , asta nu prea a reusit nimeni sa o ia Romanilor multe sute de ani 🙂

 7. Cred ca acele masini au fost special inscriptionate pentru Antena Group.
  Notificarea aia era asa de grea incat trebuia s-o care atatia ?

Leave a Reply