Fostul ministrul al apararii Mircea Dusa mi-a transmis si el un mesaj emotionant :

“Va multumesc dumneavoastra dle Radu Tudor si postului Antena 3 pentru felul in care ati promovat in timp imaginea Armatei Romane si pentru pozitiile luate cu privire la drepturilor romanilor din judetele Harghita si Covasna”.

Mai e ceva de comentat?

 

8 COMMENTS

 1. Voi contribui cu o gândire în afara cutiei și spun că există un lucru comun între bebelușii care se zbat să trăiască și cei care au murit: Cu toții , au primit un vaccin,indiferent care !Chiar Institutul Marrie Curie s-a plâns de lipsa vaccinurilor și a încercat să se oprească și o instituție care făcea vaccin.Așadar,copiii au fost vaccinați cu cfie slabă calitate fie vaccinuri străine

 2. 🙂 Ce am observat de cînd cu scandalul A3-Trustul Intact şi ORGANELE”de forţă” STATULUI”mafiot”?
  Nicio comunicare apărută în scris şi verbal nu are legătură cu poporul sau telespectatorii care susţin aceste televiziuni!
  Sună a ”reglare de conturi” între 1 şi cel puţin”2-3 mafii” care-şi arată puterea şi forţa în orice doar pentru intimidări şi de a te lăsa păgubaş de totul!
  Politicienii nu au scos nicio vorbă despre popor! Interesul comun cu poporul e strict pe vot şi flotant tot pentru vot. De televiziuni au nevoie non-stop şi se agaţă sau se lipesc de orice la momentul cînd e vorba de imagine-televiziuni. Nu tot cu ajutorul poporului rezistă televiziunile şi sînt votaţi sau aleşi în funcţie de imaginea etelată pe micile ecrane doar de ei?
  Oooo! Scuze, am uitat de plata contra vot pentru a fi ales! Doar am scris ieri că a început afacerea flotant contra vot=alesul neamului”prost”, deci: nu e votat. După spusele celui care ocupă primul scaun al ţării:”cetăţeni, voi m-aţi ales”!
  🙂 🙂 🙂 cine? turiştii şi săracii de la 416 cărora li s-a făcut mutaţii de flotant?
  🙂 🙂 Ştie mă, ştie toţi!

 3. Cine s-a aflat in sediul invadat de ANAF nu cred ca ar putea face diferenta in cazul unui atac terorist.

 4. Dupa ce am văzut comunicatul CSM am ramas cu cateva nelămuriri.
  – ANAF face parte din magistratura si este aparat de CSM?
  – presedintele si parlamentul au criticat un proces sau o hotarare judecatoreasca in lucru?
  – in comunicat au fost incluse si protestul facut de parlamentul european impreuna cu diversi europarlamentari?
  CSM se implica prea mult in viata politica iar parlamentul ar fi trebuit sa le raspunda si sa le spuna sa stea in banca lor. Si pentru a fi mai convingator, parlamentul ar putea face referinta la legi europene.

 5. 🙂 🙂 🙂 şi uite abia acum se văd semnele descurajării privind susţinerea politicienilor de ieri în parlament. se dau de gol pentru interesele avute. de ieri am scris asta şi v-am rugat să nu vă încredeţi în ei!
  Apropo: am găsit peste tot în online doar anul 1991 ca bază de formare, vreau data completă a înfiinţării acestui trust. urgent vreau!

 6. Da, ar mai fi un comentariu, strict la subiect: armata, prin dl Dușa, ex-ministrul sau, se delimitează de orice alta structura MILITARIZATA, de pilda secția Executări silite a ANAF, care abuzează de statutul militarilor de cariera. E foarte important comunicatul ex-ministrului Dușa, deoarece aceste organe de forță cu drept de port-arma nu respecta, in practica, nici onoarea corpului din care pretind ca fac parte, nici cadrul constituțional in care se desfășoară activitățile armatei regulate in timp de pace si pe propriul teritoriu. Astazi, când orice organ al statului de drept se “militarizeaza” la propriu si la figurat (vezi “câmpul tactic” din justiție care implica acțiuni militare desfășurate pe terenul aplicării legilor), e bine sa știm ca armata regulata, cea care, la o adică, iese sa apere țara, se dezice de practicile celor care-i uzurpa statutul de apărător al teritoriului național (cu ocupanți cu tot).

 7. Dl. Dusa nu provine din randurile armatei insa ministru al armatei fiind a fost inoculat cu onoare militara. Aceasta tine si de cei 7 ani de acasa. Din pacate alti “militari” nu cunosc aceasta.

 8. Multi politicieni de buna credinta si adevarati romani vad binele ce il face poporului roman ANTENA3 prin intreaga activitate. La celelate televiziuni basisti si jigodiile negativiste incarcate de ura si invidie vorbesc numai prostii .FELICITARI ANTENA 3 si sa ramaneti acelas colectiv unit in bine ,majoritatea romanilor este cu VOI . Sanatate domnului Giurascu si Dusa si voua la toti.

Leave a Reply