Valentin Popa și-a dat demisia din funcția de ministru al Educației, iar locul său ar putea fi preluat de Ecaterina Andronescu. Senatoarea PSD a confirmat informațiile oferite în exclusivitate de STIRIPESURSE.ROși a recunoscut că Liviu Dragnea i-a propus postul în urmă cu 3 săptămâni, nu azi, după demisia lui Popa, semn că ministrul era pe lista neagră de remanieri.

Andronescu a declarat că nu i-a dat, încă, un răspuns lui Dragnea.

”Nu i-am dat un răspuns, vreau să discut în concret. Oferta mi-a făcut-o înainte de CEX, după scrisoarea mea, la a doua întâlnire. Nu am scris scrisoarea pentru o funcție. Domnul ministru nu a demisionat din cauza UDMR. E greu de acceptat că limba română e limbă străină în România. Predarea limbii române trebuie să fie făcută de un om cu atestat. Dacă a dat o ordonanță și a pregătit-o pe cea de azi nu știu de ce a demisionat. Din ce am aflat, Popa era remaniabil.”, a spus Ecaterina Andronescu la un post tv.

 

6 COMMENTS

 1. Neseriosi mai sunteti, ba PSD-istilor! Ati schimbat ministri la educatie-invatamant precum sosetele incat aplicarea respectiv aplicarea legii privind hotararile judecatoresti definitive privind recuperarile cadrelor didactice din furaciuni au intrat in ISTORIA FURACIUNOR DEFINITIV! Ultimele datorii catre cadrele didactice care sunt cele mai mari, pe alea le-ati anulat,ramanand cu uriasa paguba cadrele didactice! Bune ca va asigurati voi indemnizatii si pensii pe nemerit dar uriase si elor carora le datorati bani, va faceti ca ati uitat!
  Acum cu abramburica, puneti capac la restituiri legale cum ati pus scoala pe butuci!

 2. “Nu am scris scrisoarea pentru o funcție” … da daca pica una, nu zic nu, desi ma fac ca ma las greu – zise marmota, in timp ce impacheta la ciocolata 🙂
  Eu zic ca europarlamentar se viseaza acuma tanti, nu ministru…

  Nu s-ar putea ca media de virsta a guvernului sa fie de sub 50 de ani? Si, daca nu cerem prea mult: nici sa nu mai fi fost prin alte guverne, sa aiba studii superioare pe bune, sa stie bine macar 1-2 limbi straine, nici ei nici parintii sau bunicii sa nu fi fost securisti sau activisti, sa nu fi stat in functii publice in total mai mult de 8 ani (eventual sa fi lucrat pe afara, la privat, macar doi ani), sa fie in stare sa articuleze inteligibil in limba romana, sa nu fi pus botul la banu public (nici la vreun dosar gen Microsoft…) si, mai ales, sa aiba o idee buna despre cum ar trebui sa arate viitorul domeniului peste care se vor inscauna?
  Cite din criteriile astea le bifeaza Abramburica? 1,2…?

  • Dna Andronescu a fost pusa prima pe liste la fostele alegeri europarlamentare si deci era de facto.
   Dar a fost pusa doar ca sa-i traga pe toti dupa ea.

   Drept recompensa a fost pusa …pe bara. Dragnea repara, sper, o greseala uriasa facuta de el.
   Si sper sa nu mai aud ca dna Andronescu se duce la Realitatea Securista TV.

 3. ‘Nu i-am dat un răspuns, vreau să discut în concret. Oferta mi-a făcut-o înainte de CEX, după scrisoarea mea, la a doua întâlnire. Nu am scris scrisoarea pentru o funcție.’ Mare om, mare caracter! Sau cum ar spune Mircea Badea, un tir de Emetiral, aveti?

Leave a Reply