Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, întrebat dacă Tudorel Toader se află pe lista de remaniabili şi cum comentează laudele lui Călin Popescu Tăriceanu la adresa ministrului Justiţiei, că Toader este pe locul al PSD în Guvern, nu al ALDE.

“Să nu fi făcut vreo confuzie doamna Firea (n.r.: cea care a spus că Tudorel Toader este vizat de remaniere) cu listele, că tot umblau cu liste. Nu e făcută de nimeni, am vorbit şi cu domnul Tăriceanu ieri. Ministrul Justiţiei, domnul Toader, este pe un loc al PSD, negocierea a fost foarte clară: sunt patru ministere asumate de ALDE -Energie, Mediu, Relaţia cu Parlamentul şi Externe. Celelalte sunt asumate de PSD. E foarte bine că ne exprimăm aprecierea faţă de un ministru sau altul, dar decizia e la Comitetul Executiv al PSD”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă personal este mulţumit de Tudore Toader, liderul PSD a replicat: “Eu îmi spun părarea în CEx. Las pe alţii să vorbească la tv”.

Chestionat cu privire la relaţia pe care o are cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, Dragnea a spus că aceasta este foarte bună în continuare.

7 COMMENTS

 1. Punerea in discutie a schimbarii ministrului Toader scoate la iveala o anumita slabiciune a psd-istilor in fata “statului subteran” si-n fata multor manipulari. Schimbarea din functie a d-lui Toader ar fi o greseala impardonabila a d-lui Dragnea si confirmarea ca a batut palma cu “statul subteran/paralel”.

  • Ba poate ca Dragnea reproseaza tocmai faptul ca Ministrul Justitiei este foarte posibil sa se lase santajat de statul paralel,mafiot si subteran, in frunte cu Geaca Rosie,care s-a razbunat pe el pentru exmatricularea Cucuvelei,facandu-i un dosar penal,in loc ca Tudorel,in secunda doi, sa dea cu mafiotii de pamant.

   • Exista si aceasta posibilitate ca cea expusa de dvs., insa e foarte usor din vorbe, din fapte e mult mai greu mai ales cand vine vorba de statul paralel/subteran.
    Raman la parerea ca, alaturi de alti cativa membri ai guvernului dl. ministru Toader a facut fata cu brio functiei si incercarilor din perioada mandatului.

 2. Ba nulitatilor, de ce va batetu joc de un profesionist?! V-ati atins scopul si ii dati cu sutul?! De asemenea oameni are nevoie tara cand se vrea schimbari din temelii doar pe baza legii reale!

 3. Eu credeam ca tara are nevoie de nulitati care zic “protestanti” in loc de “protestatari”…:)))
  Vai, ce somitate e duduia asta, e un Monument:))
  Eu sunt convins ca in capul ei, ea se crede premianta, nu Premier:))
  Vai de capul nostru…
  Pana si Eba “edita mai bine niste fraze”, neica….

 4. Ce se mai aude de procuroarea Florea?
  Oare va rezista presiunilor si discreditarii ?
  Ca astia vad ca au un mecanism standard in societatea romaneasca: cum iesi in fata si nu le place fata ta, cum iti fabrica ceva ‘pe surse” !

Leave a Reply