Campania Antena 3 impotriva mâniei si a urii. In Favoarea echilibrului, tolerante, decentei in exprimare si comportament

SCOATE MANIA DIN ROMANIA

50 COMMENTS

 1. Pe vremuri, in istoria noastra, toti domnitorii Scaunul Domnesc se cumpara de la Inalta Poarta. Ei nu cumparau scaunul cu banii jos sau cu bani din buzunarul lor, ci se stabilea o suma pe care dupa aceea domnitorul trebuia sa o colecteze si sa o plateasca sub forma de “tribut”. Daca domnitorul la un moment dat nu mai respecta tocmeala Inalta Poarta isi trimitea oastea ca sa restabilesasca parametrii intelegerii.

  In epoca contemporana nu s-a schimbat de fapt nimic. Presedintele tarii (SEFU’ statului) isi “tocmeste” scaunul la Inalta Poarta care este in prezent la Bruxelles, dupa care acesta trebuie sa respecte suma convenita ca “tain”, respectiv contracte de multinationale, cedarea de piata de desfacere cu importuri masive de produse straine, achizitionarea de tehnica de lupta depasita tehnologic, oferirea de resurse naturale (vezi padurile, gazele de sist care n-au mai fost, importuri de petrol etc.).

  Toata aceasta poveste in care este vorba despre foarte multi bani nu poate fi intoarsa de niciun “vot popular” sau “majoritate aleasa”, pentru ca intelegerea pe presedintia statului a fost facuta anterior si in alta parte.

  Avand in vedere ca in Romania niciun “presedinte” nu a fost inlaturat de la putere anterior expirarii mandatului, puteti intelege singuri de ce si care poate fi concluzia si pentru evenimentele prezente.

  P.S. PSD-ul trebuia sa scoata oamenii in strada din prima zi. Era singura sansa.

  • gresit.domnitorii primeau tronul dupa ce plateau cash cu multe pungi de galbeni.mihai viteazul in 1593 a stabilit un record platind 1,5 milioane galbeni.de banii astia primeau un firman si o escorta din soldati turci.tributul era stabilit la nivelul tarii.

   • Peschesul nu-l plateau din buzunarul lor. Multi dintre domnitorii nostri au fost bastarzi (vezi Stefan cel Mare, Petru Rares, Neagoe Basarab, Mihai Viteazul). Era de ajuns sa fie – se zicea – “os de domn”. Totul era pe baza de competitii, rivalitati, intrigi, lupte intestine si un prilej continuu de interventii straine. Domnitorul era ales in principiu de “Adunarea de stari”, care era un consiliu exceptional format din marii boieri, inaltul cler si slujitorii sau “oastea permanenta de la Curte”.

    Mihai Viteazul era fiul din flori al lui Patrascu cel Bun, mama lui fiind o Cantacuzina, posibila sora a lui Seitanoglu. Maica-sa Cantacuzina, a venit sa faca mare negot in Tara Romaneasca, iar cu banii si insistentele rudelor ei pe langa marele vizir a fost ales Mihai Viteazul domnitor.

    Scaunul domnesc era cumparat de la Inalta Poarta si pe langa banii platiti pesches se hotarau si restul. Nu mai intru in amanunte, ca nu stau sa scriu cartea de telefoane pe aici. Oricum, in mare sper ca s-a inteles. Nu am documente, dovezi sau probe, e doar pe ce stim fiind consemnat de istorie si ceea ce vedem. Restul e cancan. Pa, pa

 2. Nici nu se pune problema de cedare a Vestului tarii sau alte aberatii atata timp cat sunt si raman in continuare in picioare intelegerile si acordurile financiare negociate la data investirii ultimului presedinte. Aia de la Bruxelles si Germania nu are ce sa faca cu Ardealul nostru, pe care oricum n-au de gand sa isi piarda timp si energie ca sa-l administreze. Lor le e suficient sa ia doar banii, mana de lucru ieftina si resurse naturale, in rest nu-i intereseaza sa le ia astora bodega.

  De aceea, tot ce a presupus si a zis Foca Sarcastica (Morsa Competenta?) e pe dinafara, este o exagerare! De fapt, toate lucrurile acestea se vor demonstra pentru ca ele sunt deja in plina desfasurare.

  P.S. Klaus Iohannis si-a tocmit “scaunul” la Bruxelles pe baza unor intelegeri si obligatii, acorduri economice si contractuale, acestea fiind de fapt “birul” sau “tributul” pe care urmeaza sa-l plateasca, ca si contravaloare a scaunului “domnesc” sau de “voievod”. Scaunul nu i-l poate lua nimeni pana la expirarea oficiala a mandatului, decat cei care l-au numit in postul sau in scaunul respectiv, aia fiind Popularii Europeni – PPE de la Bruxelles.

  Voi de ce credeti ca in 2014 Victor Ponta nu a castigat alegerile? He, he!

  • “Piața Victoriei s-a transformat. Nu mai avem de-a face, în mod evident, cu o demonstrație pentru anularea unei amărâte de ordonanțe de urgență. Nicidecum. Numai cine suferă de orbul găinii nu observă că lovitura de stat în plină desfășurare a atins unul dintre punctele culminante. Euromaidanul. O uriașă masă de manevră pregătită pentru asaltul final. Pentru dărâmarea Guvernului.

   Avem aproape toate caracteristicile Euromaidanului experimentat cu succes la Kiev și care a dus practic la dezmembrarea Ucrainei, cu acordul tacit al întregii lumi. Dezmembrarea României pare a fi încă departe. Deși un partid politic, UDMR, care face parte din Parlament și susține coaliția majoritară, proclamă explicit că obiectivul lui este ruperea Ardealului de România. Lipsesc încă spitalele de campanie și cantinele. În rest, sunt prezente, în Piața Victoriei, toate ingredientele Euromaidanului.

   O mișcare de protest are un scop explicit. Scopul explicit al protestelor de la București și din multe localități ale țării era retragerea de către Guvern a unei ordonanțe de urgență, despre care unii români au crezut că atacă statul de drept. Ordonanța de urgență a fost retrasă, iar demonstrațiile, în loc să înceteze, au luat amploare. Atunci când e depășită o masă critică, este inevitabil să aibă loc tulburări cu caracter violent, iar implozia statului e garantată. Ne aflăm în acest moment.

   Dacă se va dovedi vreodată implicarea, în manifestații, a Serviciului Român de Informații, atunci va deveni evident că avem de-a face, în România anului 2017, cu un act de înaltă trădare. Dirijat de însuși șeful statului. La numai două luni după ce acesta a pierdut alegerile. Dar până atunci, până când, Doamne ferește, va fi prea târziu, nu putem să nu observăm câteva caracteristici ale Euromaidanului de la București, multiplicat în principalele orașe ale țării.

   1. Demonstrațiile vin pe fondul unei profunde frustrări a celor care au pierdut alegerile: președinte, partide politice, părți consistente ale “sistemului”, ONG-uri afiliate și, cu certitudine, corporații și multinaționale speriate de perspectiva de a plăti impozit pentru profit în țara în care realizează profitul și un salariu minim decent. Evident, aici, apar și interesele unor forțe străine României, pentru care fragilizarea acestui stat face parte din obiectivele strategice.
   2. Demonstrațiile sunt, în mod cert, organizate de partidele din opoziție, prezente masiv prin reprezentanți și membri, de președintele statului și, în mod incert, până la probă contrarie, de către Serviciul Român de Informații.
   3. Demonstrațiile sunt astfel planificate, încât să atingă o cotă maximă în momentul oportun, cel în care Guvernul poate fi efectiv răsturnat.
   4. Ținta arhitecților interni ai tulburărilor este răsturnarea scorului alegerilor și numirea unui Guvern marionetă, în timp ce ținta complicilor externi este vulnerabilizarea statului român.
   Dacă nu ajunge, în zilele următoare vom avea și argumente suplimentare.”

 3. D-le Tudor,

  V-am vazut aseara cum combateati cum ca pentru noi singura varianta este cu UE si cu NATO.

  Bine! Atunci va rog sa nu va mai plangeti de “abuzurile din justitie” si de faptul ca Dl. Prof. Voiculescu este acum in inchisoare pentru ca s-a apucat sa il contreze pe Traian Basescu (Sticle) cand acesta era in functie. UE si NATO sunt de fapt la fel ca rahatul comunist, atata ca asta venit dinspre “lumea civilizata” este invelit in poleiala.

  P.S. Oricum, in legatura cu ultima treaba, doar daca te gandeai putin si era absolut clar ce va urma, daca tu te apuci sa te contrezi cu unul care ala e in functie!!

  Dragnea e praf si pe resursa umana, si pe strategie si pe organizare. S-a descurcat mai bine Firea la Primarie, dar mai vedem cum e si cum ramane si cu treaba asta.

  Oricum, dreapta e si mai pamant, ca in afara de faptul ca toti, oricine sustine ca e de dreapta la noi in tara este ajutat si sustinut “la disperare” de Popularii Europeni – PPE de la Bruxelles, dar in afara de asta dreapta de la noi din tara nu exista, e facut praf. Mucificata, cum le-ar placea unora sa se spuna. La noi dreapta mai inseamna Plicusor Ban (Soros), Alina Burghiu, Busoi Tirbusoi si cu Ralua Țuikar (basista expirata).

  Restul e cancan.

  • sunt absolut convins ca nici ue nici nato n-au de-a face cu mizeriile politice comandate de basescu si recunoscute chiar de el ca fiind dosare la comanda

   • Pai D-le Tudor, n-au de-a face, dar nici nu le impiedica atunci cand le sunt aduse la cunostinta! Vezi cazul prezent cu luarile de pozitie in Parlamentul Europei ale Noricai Nicolae, Victor Bostinaru, Mircea Diaconu etc.

    Ca sa nu mai vorbesc de luarile de cuvant din Parlamentul European si comunicarea situatiei la data referendului de demitere a lui Basescu din 2012.

    Asa ca e bine si cu popularii astia europeni PPE-isti de la Bruxelles si cu marea lor familie a “dreptei” europene, dar era mai bine sa fi fost independenti si bogati, la fel ca Elvetia care nu e nici membra UE si nici NATO.

   • Vrajala, mizeriile dacute de Basescu in trecut si acum de joha Wierme Klauss au fost si sunt sustinute de UE si de tarile care vor sa dicteze destinul Romaniei din Nato.

    • Eeee, eu nu credeam, iti dai seama! Si RT este la fel, e fix in situatia mea, adica nici el n-a aflat pana la ora asta. Da.

   • asa este! nici ue nici nato nu au avut de a face cu mizeriile lui basescu sau cu mizeriile lui JOS+hannis.tocmai ca ei au girat toate actiunile chiorului betiv iar acum ale etnicului german.fara sprijinul lor baselul zbura din 2012 iar mamutul era la ora asta tot un amarat de primar al unui orasel de provincie.si vorbiti cu colegii din redactie sa o lase mai usor cu sutele de mii din piata victoriei.acolo si daca se calca pe picioare nu intra mai mult de 50000,maxim 60000 de mitingisti.norma acceptata la nivel international ptr. serviciile de securitate este 1,2 maxim 1,8/m2.in cazuri exceptionale 2,5.

 4. Campania se doreste una salutara, ramane intrebarea, cum ?
  Intrebarea nu e pusa intamplator. Toata aceasta ura si “manie” este alimentata deasupra capetelor noastre de unii care joaca o carte pe viata si pe moarte. Pentru acesteia pierderea “terenului” din Romania inseamna pentru unii pierderea multor milioane poate miliarde de euro iar, pentru capii acestora pierderea trailui de huzur si a multor alte avantaje. Aflam acum daca mai era nevoie cine sunt romanii care joaca la doua capete sau mai rau sunt niste vanduti si tradatori ale intereselor romanesti.

 5. Un slogan foarte bun ! Felicitari !

  Paranteza: tocmai am explicat cuiva foarte revoltat de ordonanta, continutul si utilitatea ei. Schimbarea de opinie a fost radicala…

  Prin dialog se pot rezolva conflictele.
  Trebuie doar ca ambele parti sa asculte !

 6. D-le Tudor,

  Decat sa scoata Antena 3 mania din Romania, adica sa o eradicheze, mai bine sa scoata Iohannis “RAZBOIUL TOTAL!” din strada pe care l-a declarat tuturor romanilor care pe 11 decembrie 2016 nu au vrut sa voteze ce vroia el.

  Daca tot vreti sa scoate mania din cineva, scoteti-o din neamtul cu razboiul lui total, ca am vazut ca ala este foarte manios si incruntat cand presteaza. Ia sa vedem, puteti sa scoateti mania din el? Ca din Basescu, celalalt fost mare lider al “dreptei” n-ati putut!

  Chiar m-ati facut curios! Va doresc succes!

 7. Vom fi mânioși atâta vreme cât actuala coaliție nu renunță la asaltul asupra Justiției astfel încât demersul dvs. Este egal cu 0.

  • Veti fi foarte maniosi cat timp o sa va finanteze Soros mania sa iesiti in strada. Dupa care o sa trebuiasca sa treceti la treaba, ca sa platiti tributul pe care l-au asigurat marii negociatori ai neamului, ala cu multinationalele care nu platesc impozit pe profit si scot banii din tara, cu austriecii care va taie padurile etc.

   P.S. La mintea voastra, mai pui o vaca, paste pe calea ferata si face sarma ghimpata, iti dai seama! Era sa uit, eu va doresc succes si va sustin din toata inima, credeti-ma!

   P.P.S: Pune-ti problema daca ne ataca rusii, hipsterii vostri din strada cu cine se mai lupta in afara de “coruptie”, ca atunci cand a fost conflictul din Ucraina si se zvonise reintroducerea la noi in tara a “stagiului militar obligatoriu” era plin internetul de tineri ragaitori “Feti-Frumosi” disperati, care erau foarte ingrijorati ca ii iau astia la armata si ca pe ei nu-i intereseaza astea.

   Sunt convins ca nu ai inteles nimic, pentru ca nu ai cu ce! Sal

  • mai nene e rau sa fi spalat pe creier. asalt asupra justitiei facut de actuala coalitie? deduc ca anul trecut erai plecat din tara in jungla de nu ai aflat inca ce a facut “guvernul meu” cand printr-o orddonanta de urgenta(!!!!!) a modificat o gramada de articole din codul penal si voi astia “maniosii” pasteati “iarba” prin centrul vechi. acum s-a trezit mania in voi cand ati vazut ca actualul guvern a aplicat o hotarare a ccr. ca a facut asta bune sau rau trebuie sa decida cei din parlament nu manipulatii din piata. asa ca bai alex fii mai manios, pune mana si citeste ordonanta, citeste decizia ccr, citeste constitutia si legea de organizare a ccr, citeste propunerile comisiei de la venetia in acest domeniu si nu in ultimul rand recomandarile facute zilelel trecute de seful cedo si apoi poate te trezesti din betie.

   • Decizia CCR este de interpretare deci nu era necesara preluarea considerentelor în conținutul constitutiv al abuzului în serviciu. Doi la mana: nu exista decizii ale CCR care sa impună dezincriminarea neglijentei în serviciu sau preluarea de la conflictul de interese a aliniatului 2 și inserarea acestuia în cazul favorizarii făptuitorului.

  • La fel sustin! Fara condamnati si urmariti penal in parlament si guvern! Alta intrebare?
   Antena3 nu are credibilitate Domnule Tudor! Demersul este zero. CNN a reziliat contractul de colaborare cu antena3 iar milioanele care au protestat v-au intors spatele. Lasati manipularea!

    • Vai domnule Tudor ce insinuati? Ne aratati contractul ala cu care aburiti lumea? Da-ti pe post imaginile prin care oamenii refuza sa vorbeasca cu dumneavoastra? Ma bucur ca am inteles ca sunt companii care isi retrag reclamele de la GhitaTv. Doar asa isi pot si aia reveni! Vremea le vine la toti! Asa este randuit!

    • Si Dvs. vreti cu ramuri de maslin, d-le Tudor !? Inteleg, CNA, d-alea… Dar, totusi, pana cand cu obrazul celalalt ?!
     V-au facut, tinerii frumosi, top-modele pesediste pentru parintii lor, pe care-i deazueaza renegativ acum; slava Domnului, la mine mai puncteaza in lumea asta unul din parintii proprii; celalalt s-a dus demult; da’ stiu c-au facut eforturi pe care, ala la care acum faceti apel dupa cultura lui internauta, sa nu mai fie “ro-mania” (cum titreaza de ceva seri un post dubios in surse de finantare). Va vor face in continuare, d-le Tudor, ca mai sus; in continuare, vor bagateliza gestul Danei Grecu, cu ingenunchierea de la Piata Revolutiei…
     Incercarea de a impaca lucrurile, d-le Tudor, nemultumeste mai abitir, in ambele sensuri : unii, o vad ca p-o victorie, ceilalti o vedem ca p-o minitradare.
     Cica pleaca niste firme de publicitate de la unele posturi TV; cu-atat mai bine, de maine, promit sa nu mai beau ce promoveaza aia, chit ca mor de sete; promit sa nu mai iau masini promovate d-aia, merg pe jos, sau cu tramvaiul. ..si, daca cineva concerteaza treaba asta, s-ar punea sa prevaleze interesul economic ! Daca cineva renunta la Miorita, si invatam ceva din ce ni se intampla in ultimii 12 ani…
     Vedeam ca un post de radio recent rebrenduit (cu public conform numelui, gandesc) face propaganda pe fata; pai, aia au voie ?! Daca da, sa vorbeasca alora de li se adreseaza – am atatea optiuni, incat l-am scos de pe browser fara indoieli !
     Postul Dvs a publicat deplin concertul din care face parte secventa de mai jos; haideti sa fim consecventi, nu pot ei sa “intoarca” subliminal, cat putem noi sa repetam, la vot :
     https://www.youtube.com/watch?v=BQVWZVkwGVk
     (m-astept la conciliere, la dialog; dar nu conform unor sms-uri primite pe gadget…care avem creier, cu creieru’; care avem inima, cu inima… care nu, asta e : a ala guerre comme a la guerre… undeva s-o termina, da’ macar nu ca-n 2012 !)

   • De ce postezi pe blocul asta daca nu iti place A3 si ii dispretuiesti pe jurnalistii care lucrează la A3??
    Du-te si uitate la taranusul cu trei cravate vanghelion Rares SRI Bogdan…
    Tu nu vii aici cu un punct de vedere diferit cu idei,si eu am uneori idei diferite ,mai ales in politica externa,fata de domnul Radu Tudor ,dar,ascult argumente si vin cu argumente civilizat,ascult si alta părere ,suntem toți romani auzim unii de la altii idei dezbatem ,asa e democratic , tu in schimb vii aici sa înjuri si sa faci misto ,pentru ca esti tolerat!!
    Lucrează si tu vreo 15 ani in presa sa vedem cum te descurci……

 8. D-le Tudor,

  Nu scoateti d-le nimic din noi, ca astia vor iar sa ne fure votul si e frustrare mare, nu aveti cum sa scoateti asta din noi!

  Mai bine incercati sa scoateti hotia din “dreapta” politica de la noi din tara care dupa 2007, de cand am aderat la UE si dreapta romaneasca a inceput sa fie sub directa indrumare si obladuire a popularilor europeni – PPE de la Bruxelles care detin majoritatea in Parlamentul Europei si conduc Europa cu mana de fier, astia de pe la noi sustinuti de aia de la Bruxelles ne tot fura regulat alegerile si ne intorc voturile, mai ceva ca in perioada stalinista de dupa razboi.

  Faceti ceva cu astia care reprezinta “dreapta” romaneasca daca puteti, ca astia dupa aderarea la UE din 2007, sustinuti fiind de popularii europeni “de dreapta” – PPE de la Bruxelles care conduc UE, astia s-au invatat sa ne tot fure voturile si alegerile si incet, incet romanii vor deveni antieuropeni, manati de sentimente de scarba si dezamagire profunde.

  Faceti ceva cu astia care au nenorocit dreapta traditionala romaneasca care era reprezentata de partidele istorice, PNT si PNL. Acum dreapta e reprezentata de hipsteri feisbucisti si de luptatori anti-sistem, tot felul de bizari. Astia daca ne ataca rusii va dati seama ca dispar ca potarnichile, ca ei de fapt sunt niste papagali care stiu sa se lupte doar cu “coruptia”, in rest n-ai ce face cu ei.

  Restul e cancan. Pa, pa

  • Ba, voi astia, tineretul, astia care sunteti voi foarte evoluati nevoie mare, voi veti mai fi foarte maniosi cat timp o sa va finanteze Soros mania sa iesiti in strada. Dupa care o sa trebuiasca sa treceti la treaba, ca sa platiti tributul pe care l-au asigurat marii negociatori ai neamului, ala cu multinationalele care nu platesc impozit pe profit si scot banii din tara, cu austriecii care va taie padurile etc.

   P.S. La mintea voastra, mai pui o vaca, paste pe calea ferata si face sarma ghimpata, iti dai seama! Era sa uit, eu va doresc succes si va sustin din toata inima, credeti-ma!

   P.P.S: Pune-ti problema daca ne ataca rusii, hipsterii vostri din strada cu cine se mai lupta in afara de “coruptie”, ca atunci cand a fost conflictul din Ucraina si se zvonise reintroducerea la noi in tara a “stagiului militar obligatoriu” era plin internetul de tineri ragaitori “Feti-Frumosi” disperati, care erau foarte ingrijorati ca ii iau astia la armata si ca pe ei nu-i intereseaza astea.

   Sunt convins ca nu ai inteles nimic, pentru ca nu ai cu ce! Esti prea tanar, prea “Fat-Frumos”, si ai mononeuronul mult prea liber in cap. Desi ai creierul mic, el iti sta foarte lejer in cap, ia ghici de ce! Pa, pa

    • Absolut! Uneori imi mai scapa creierul. Bine ca astia tineri “de dreapta” ei nu prea derapeaza niciodata. Asta e! Sunt inferior la toate capitolele, m-au subordonat.

     P.S. Respekt deosebit tuturor, caci de la ei imi iau exemplul! “Puterea exemplului”, cica! Sal

  • Sandule, daca tu esti sansa mea, atunci cobor la Statia Doamne Fereste ! Du-te tu… da’ du-teeee !

 9. Nu exista nici o ura intre romani si romani. Demonstratiile de la PV impotriva guvernului sunt organizate, intretinute si manipulate de cei din SRI, DNA, multinationale, usristi, pnlisti si pmpisti si sorsist care nu vor sa piarda puterea din maini in Romania dupa alegerile din 2016. Ura si vrajba este special aruncata si intretinuta in spatiul public, metoda tipic securista, tocmai pentru a-i intimida pe sustinatorii PSD si Alde sa nu iasa si ei masiv in strada. Cand antena3 va lua in dezbatere aceste demonstratii tind cont de aceste adevaruri atunci inseamna ca antena3 s-a intors la matca ei adevarata, aceea de a servi acest popor si interesele lui. Poanta cu scoate mania din Romania e falsa, pentru ca nu poti sa obti o intelegere intre un hot care vrea sa-ti fure averea agonisita cu truda de tine. Hotul iti inta cu bata in casa si tu-i spui, stai hotule pleaca te rog frumos din casa mea ca asa-i bine sa cadem la intelegere. Hotul iti va da una-n cap cu bata si dupa care va ciordi tot ce este de valoare din casa ta. In acest caz Joha cu gasca lui securista vor sa fure voturile cetatenilor care au voatat PSD si Alde, lovitura de stat mascata cu abilitate in spatele unor proteste de strada.

  • Corect. Cu aia care iti intorc portofelul sau ziarul la alba neagra cand te cauti de bani nu ai ce intelegeri sa faci, ca aia nu stiu decat sa incerce sa te pacaleasca, ei altceva nu au ce sa iti ofere.

   Cu smenarul te lupta precum cu smenarul, nu exista alta varianta. Sal

 10. campania asta este pierduta din start. singurii care urasc pe cineva sunt mitingistii din piata.ei sunt looser-i din decembrie si acum vor sa isi ia revansa in stilul caracteristic,cu forta.daca ar fi existat manie si din partea celorlalti daca ieseau 1/4 din cei care au votat psd+alde zburau tinerii frumosi si liberi in toate directiile.ei mai mult de 400000,maxim 500000 nu pot.astia sunt votantii pnl+usr.plus ceva ametiti care ies ca e cool.si ,va repet,mai usor cu cifrele ametitoare de la mitinguri.pe idiotii de la digi si realitatea ii inteleg dar la voi aveam pretentii. PS.de ce nu chemati in studio un expert de la jandarmerie sa va spuna cum se calculeaza nr. mitingistilor?

 11. Se pare că se încearcă scenariul din Ucraina în România,cand cei care au câștigat alegerile erau contestați de strada după două luni,oare cei care protestează își dau seama unde o sa duca tara?

 12. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/foto-diferenta-intre-piata-victoriei-dupa-280-000-de-protestatari-si-palatul-cotroceni-dupa-2500-de-protestatari.html
  (asta, dupa ce A3 dadea imagini cu batranica de la Victoriei strangand pet-urile, dupa prostest; daca nici asta nu e manipulare, atunci inteleaga-i dracu !
  D-aia, deci, d-le Tudor, inteleg si cu apelul la calm si pupat pe gura; dar, cand ailalti (proteve, cazul de fata) dau d-astea, ce ziceti, sa-ntoarcem si celalat obraz ?!
  Ca si dupa meciul de fotbal din divizia judeteana trece cineva si face curat; ce ziceti, la Victoriei au avut si aspiratoare dupa ei, impreuna cu proiectorul cunoscut !?

 13. radu tudor, imi spuneti cum vreti sa scoate ti ura si dezbinarea din noi ?
  am inteles ca cei din piata victoriei au multa ura.

  • Sigur te-ai uitat bine? Eu zic ca toate manifestele antidragnea au umor! Oamenii se cred si ei scriitori, inventivi si muzicieni! In schimb la Cotroceni ie horror!

  • Prietene, nu exista operatie pentru asta…mai ales cand chirurgu’ de trebuie s-o faca cere fonduri suplimentate mereu…
   Daca tu, insa, te consideri confortabil in asta, atunci, ce sa zic !? Asteapta senectutea in liniste, sigur s-or gasi “tineri frumosi” si cant tu o sa ai doi dinti, restul implanturi !
   Personal, incep cu mine : continui, si in zilele de urmeaza, sa muncesc, sa gandesc cu creierul propriu, sa platesc impozite… Daca am face-o toti, pe toate planurile (munca, gandire, civism cuantificat), ar fi o sansa… Altfel, tot cu “ro-mania”… dar timpul trece, tic-tac, tic-tac… ani, nu secunde ! Si, cand o veni momentul, sa citesti ce-ai scris p-aici, si aiurea…

 14. Atata timp cat ura se propaga in valuri prin toate mijloacele media(acum ma uit la TVR si Bacalbasa vorbeste de lovitura de stat in timp ce Stroe ii tot spune ca PSD-ul trebuie sa guverneze in continuare) va fi foarte greu de scos din mintile romanilor. Si din pacate, si d-voastra, aici, pe blogul personal permiteti propagarea ei

  • Prietene, eu fac un pas, si consider ca esti roman bineintentinat, ca si mine.. indiferent de opiniile manifestate… ce zici, marsezi !?
   PS : ciudat e ca TVR era, cand veneau altii la putere, automat era aservita; acum, constat si eu, nu mai “schimba macazu'”, desi, din “90 nu mai cred in “eliberarea televiziunii poporului” – apropo, Gainusa cica e somer…
   niste intrebari – nu alta intrebare – se ridica, nu !?

 15. E un slogan ok insa….. greu, scepticismul meu ca intotdeauna in situatii de acest fel
  Scoatem mania din Romania, ok ramane RO. 🙂
  Sigur ar fi ideal : toleranta, echilibru nu ura …etc.
  Realitatea arata insa cu totul alta. A pus cineva odata o intrebare : e mai usor sa urasti sau sa iubesti? ambele au in comun ceva : pasiunea , pasiunea cu care urasti sau iubesti. Deci e cam greu.
  Controlul e baza. Insa ambele fiind sentimente/trairi -iar e greu. Sentimentele nu prea sunt controlabile. Cum controleaza creierul un sentiment? hmmm, poate doar un auto-control foarte bun sa existe, altfel …..”nebunie” :).
  De aici expresia : iubeste ca un nebun/uraste ca un nebun, adevarata.
  Ok, revenind pe pamant….

  Planul conflictual, batalia dandu-se la nivelul imaginii, iar PSD -ALDE in defensiva, absolut aiurea! nu a speculat forta si impactul imaginii, de la comunicare bine facuta , la strada : unde exact baza lor a PSD-ALDE -sustinatori din toata tara si Buc. trebuiau sa fie langa oamenii care deja protesteaza acolo la Cotroceni.

  Cred ca 500.000, 1.000.000 la Cotroceni era suficient pentru a arata inca odata celor ce refuza sa vada si sa intelega ca poporul a ales si decis anume : au castigat puterea PSD-ALDE, nu altii.
  De fapt scopul mascat pentru toata aceasta nebunie, este altul : alt guv. fara PSD&ALDE, Parlament fara PSD&ALDE, in general daca se poate PSD si ALDE sa dispara.
  Ei bine nu se poate!
  In afara de faptul ca asta e o gandire tip dictatoriala, este si intentia si planul clar pentru o lovitura de stat.
  Daca se folosesc astfel de metode nedemocratice, oculte..,si votul nu mai conteaza (votul din dec. 2016), atunci alta solutie nu mai este decat razboi deschis.
  Ori aperi democratia- respectarea votului dat, ori aperi lovitura de stat?, sa fie clar pozitia de mijloc nu exista.
  Ce credeti ca Iohannis va impaca apele? hahaha, ce gluma! Iohannis si pacea ha! Pai el vrea PUTEREA TOTALA, ce naiba nu se vede asta?
  Va fi virulent si cu multa ura . Tineti minte ce spun. Limbajul trupului+ cuvinte folosite in termeni de ura.
  Maine Iohannis va arunca sageti si gloante direct in PSD-ALDE, va spune poporul e suparat, ca a fost o hotie si minciuna etc…. ! ca si-a pierdut credibilitatea si ca trebue PSD si ALDE sa plece, Guv. sa demisioneze si alegeri noi. Ca asa vrea poporul. Nu 200.000, nu tinerii, va spune ca au fost multi in strada, multe zile etc… Asta va zice, si PSD corupt.
  Sincer dupa toata mizeria asta de care sunt mai mult decat scarbita, sa guverneze altii. F. Bine!
  Dar, atunci nu pot milioanele de votanti PSD si ALDE sa urle in fata Guv. lui Iohannis? Pot si asa trebuie!
  Sa vezi atunci boicot in strada, da? fiindca acel Guv. nou, va gresi, cum a gresit Pruna, ala de la sanatate, Ciolos cu fiasco ala de achizitie arta Brancusi, etc… VOR GRESI MAXIM!, cu masuri economice favorizand pe unii, etc…etc… vor calca in balta prin amatorism si prostie politica.
  Sau cine altii? USR si PNL hahha daaa niste incompetenti !
  Si atunci strada ! alegatorii PSD-ALDE non -stop in fata Guv. Nu e frumos sa ii penalizezi folosind aceeasi arma, arma lor? Oh, daaaaa. Si va garantez ca vor cadea si iar alegeri si daca iar sunt altii ai lui Iohannis, iar boicot in strada -fiindca VOR FACE PROSTII SI MULTE GRESELI. Si tot asa sa cada 10 Guverne! Asa vrea Iohannis? asta sa aiba!
  Nici nu mai vreau PSD -ALDE la Guv. vreau sa isi rupa gatul Guv. LUI!, adica a lui Iohannis.
  In DEMOCRATIE nu mai cred! In Romania democratia este ingropata acum, deoarece asa vrea Iohannis.
  Sa fiti sanatosi! Regretul meu ca nu mai am tineretea si sanatatea necesara sa plec din tara asta anormala. Nici o privire nu as mai arunca inapoi!. NU MERITA!

 16. Da, ne impacam cu Alexandru Coita fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor în guvernul Ungureanu….

Leave a Reply