Fostul premier social-democrat Victor Ponta a declarat, duminică seară, că el crede că actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD.

“Eu cred că la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Este inevitabil. (…) Domnul Dragnea este o mare slăbiciune pentru PSD. În istoria PSD-ului Ion Iliescu a fost un pic înaintea partidului, Năstase, Geoană aveau o imagine foarte bună. E prima dată când partidul are 40% și liderul are 15%, adică nu merge chestia asta”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Ponta a precizat că Tudose are o experiență parlamentară mare și, spre deosebire de Sorin Grindeanu, nu va mai putea fi schimbat din funcție de Liviu Dragnea.

Fostul premier a mai spus că Mihai Tudose a făcut deja câteva lucruri bune, precum faptul că l-a schimbat pe șeful ANAF și că a făcut o vizită la Chișinău.

Victor Ponta a adăugat că nu are un ”război personal” cu Liviu Dragnea, afirmând că, în opinia sa, liderul PSD Liviu Dragnea era ”un foarte bun număr doi” în partid, însă acum este ”un catastrofal număr unu”.

“PSD trebuia să se schimbe. Parcă suntem toți Consiliul Județean Teleorman”, a afirmat Victor Ponta.

10 COMMENTS

 1. Cu certitudine fostul premier stie multe, cam tot ce a spus la emisiunea unde a fost invitat sunt aspecte de luat in seama cu atat mai mult ca are informatia si au mai razbatut o gramada de frustrari din partea acestuia. In privinta Premierului, a spus ca are o experienta politica vasta iar, masurile luate pana acum se pare ca sunt de bun augur. In privinta lui Dragnea si aici are dreptate constatam ca nu prea-l prinde acest “numar unu” in partid, existand o stagnare si tensiuni.

 2. Sa recapitulam,,,Dupa Colectiv Dragnea i-a zis lui Ponta ca ar fi bine sa demisioneze sa nu se umfle strada…Ponta a demisionat imediat uimindu-l prin gestul sau chiar pe Dragnea…Niciodata o lovitura de palat in PSD n-a fost atat de rapida….Asadar care Johannis,care Binom,care Trinom ? A fost o afacere in familie la fel ca atatea in PSD in care un lider trebuia sa cada ca sa se ridice altul in loc.Asa se va intampla si acum…Va veni Tudose ? Foarte bine,sa fie primit.Gasca asta a lui Dragnea cu faraonii locali(baronii erau mici copii) condusi de doamna Sevil,cu Firea,Olguta, Badalau,Stanescu,Dan,Iordache pe post de locotenenti si-au epuizat creditul,au intrat deja pe rosu.

 3. dl Radu Tudor,

  am o mare rugăminte la dvs / îmi arătați caseta în care dl Ghiță spune că dl Ponta s-a văzut pentru prima dată cu doamna Kovesi în vie?
  informația corectă este:
  dl Ponta a fost invitat la emisiunea Q&A moderată de doamna Stoicescu.
  dl Ponta a spus : în anul 2011 am cunoscut-o pe doamna Kovesi într-un mediu informal ( domnia sa a făcut această dezvăluire după ce doamna Kovesi a declarat că nu-l cunoaște pe inculpatul Ghiță).
  Când dl Ponta a făcut această dezvăluire dl Ghiță încă era deputat și se plimba prin fața DNA-ului cu niște cucuvele.
  Mi-am dorit de foarte mult timp să public link-ul cu emisiunea doamnei Stoicescu – jurnaliștii nu trebuie să manipuleze opinia publică, trebuie să informeze corect opinia publică.
  Vă rog să-l informați și pe dl Codrin Ștefănescu.

  • “DL. Ponta a facut aceasta dezvaluire”. Andreea, tati, tu ai vreo icoana cu Ponta la capul patului? La cite minciuni a spus ponta la viata lui, doar prostii foarte prosti il mai pot crede. Mai degraba, cind ponta face cite o “dezvaluire”, un om cu scaun la cap – evident nu ma refer la tine!! – crede exact pe dos. MITOMAN e putin spus!
   Asta presupunind, cu un efort important, ca n-are gradele pe maiou!
   Si dupa cite exemple ne-a dat ca e ghidonat din umbra …

   • Stimate domn,
    Nu am nici o icoană cu dl Ponta.
    Am urmărit emisiunea Q&A și l-am auzit spunând aceste lucruri.
    L-am auzit și pe dl Ghiță, dar nu s-a referit la întâlnirile din vie.
    Dacă aveți argumente certe dincolo de jigniri sunt dispusă să le accept.
    Când jurnaliștii postului A3 îl susțineau pe dl Ponta în campania electorală pentru funcția de Președinte – eu am refuzat să-l votez.
    Cred că se impune să faceți apel la decență și bun simț.

 4. doamna Oana Stancu / numirea doamnei Kovesi nu s-a negociat în vie.
  când dl Dragnea se lupta cu “securiștii” ( Ponta și Grindeanu) postul A3 promova următorul mesaj:
  am aflat din dezvăluirile lui Ghiță că Ponta s-a văzut în vie cu doamna Kovesi în 2013.
  aștept să văd caseta în care dl Ghiță spune că Ponta s-a văzut cu doamna Kovesi în vie.
  Nu există această înregistrare.
  Eu nu l-am votat pe dl Ponta, dar nu accept ca jurnaliștii postului A3 să mă dezinformeze. Vă respect munca și cred că aveți obligația să vă respectați telespectatorii ( cu privire la acest subiect m-am simțit mințită).
  În anul 2011 dl Ponta nu era Prim-ministru.
  Doamna Kovesi a devenit procuror șef DNA în anul 2013.
  Aștept cu interes caseta în care dl Ghiță afirmă că dl Ponta s-a întâlnit cu doamna Kovesi în vie.

Leave a Reply