„Aria cercului” a devenit, marţi seara, cea mai căutată expresie pe versiunea locală a celui mai mare motor de căutare din lume, arată datele oferite de serviciul Google Trends.

Un vârf de interes a fost înregistrat la ora 21.00, la scurt timp după ce Viorica Dăncilă a fost întrebată de o jurnalistă „Care este aria cercului?”. Cele mai multe căutări au fost înregistrate în Sibiu, Bucureşti şi Dolj.

Ulterior, preşedintele Iohannis a evitat să răspundă când i s-a pus aceeaşi întrebare.

Cei doi candidaţi au fost profesori înainte de a se dedica politicii. Dăncilă a declarat recent că a dat meditaţii la matematică, iar şeful statului a oferit meditaţii la fizică. Formula pentru aria cercului se învaţă la gimnaziu.

„Aria cercului” a devenit rapid cea mai căutată expresie pe platforma Google.ro în data de 19 noiembrie, cu peste 100.000 de căutări, depăşind alte expresii populare în timpul zilei, precum „fosfura de aluminiu”, scrie zf.ro

 

6 COMMENTS

  1. Noroc ca nimanui nu i-a venit ideea sa il intrebe si pe Ghinion Ciolannis de fizica! Eu il intrebam daca a auzit de legea lu’ Om? Esti om cu mine, sunt on cu tine…

  2. In tot cazul , Vio s a descurcat admirabil comparativ cu Iohanis.
    Danci a fost ca elevul repetent care a invatat repede si bine totul pentru ca sa ia nota mare la teza.
    Si ma are o calitate : e umana !

  3. Mmm in profesor caruia nu-i plac dezbaterile, comunicarea? Cum proceda cu elevii, cum facea pentru a lua examenul de titularizarea, cum facea fata vizitelor inspectorilor scolari? Isi lua concediu medical?

    Daca maine apare un conflic cu Rusia sau alta tara ostila; isi ia concediu medical?

  4. Daca aria cercului a ajuns motiv de cautare pe net, va dati seama cati repetenti sunt in Romania? Ce sa le spun profesorilor care au dat diplome celor doi candidati?Isi merita soarta de profesori cu pensii mici. Sa isi voteze repetentii. In cele doua tururi ale acestei perechi de needucati am aflat tot felul de cancanuri si ce apucaturi nesimtite au si unul si altul. Chiar ne cred asa idioti? Toata lumea stie ca sunt doi ciorditori unul mut si una care vorbeste aiurea. Ce nu am aflat de la ultima descalecare a lui Iliescu( macar omul avea un program .pcr dar program de presedinte) este ce 9vor sa faca cu Romania in calitatea lor de viirori presedinti. Nimic din programul pentru functia la care aspira. Am aflat ca lui Iohanis ii place sa fie sef de executiv iar doamnei ii place la Bruxeles. Aloo Doamma si Domnule ! Unul din voi o sa fie presedinte si simt rece pe spate de ce ma asteapta ca ,, ala ” din Romania lui,, mai draga”. Poate se intampla o minune si partidele pun un om care sa merite respectul de presedinte.

Leave a Reply