Autoritatea de Supraveghere Financiara arunca bomba !

Purtatorul de cuvant Daniel Apostol spune ca pe fondul maririi pretului la RCA de catre companiile de asigurari, ASF ia in calcul o decizie de forta : plafonarea pretului.

Decizia finala urmeaza sa fie anuntata zilele acestea.

 

1 COMMENT

  1. E la mintea cocosului! Astia habar nu au de incasari, habar nu au de numarul de asigurati sau cate masini sunt in Romania. La fel si mare parte din firmele de furnizare energie si gaze, la fel si bancile, la fel si firmele de partid(trandsfero, rcs-rds, flan curier, +), dar cred ca e generalizata metoda, zilele astea am descoperit si eu! Iti amintesti cum guvernul obliga cetatenii sa isi deschida cont in banci pentru tot ce inseamna plati sau incasari? De ce nu obliga si firmele impreuna cu sucursalele sa aiba cont activ in banci? Ce descopar zilele astea, cont in banci are doar firma mama, dar se lucreaza pe incasari prin sucursalele existente in tara care NU AU CONT IN BANCI pentru restituire sau transfer de bani din cont in cont, transferul sau restituirea se face prin posta Romana pe baza de mandat postal! Nu e bascalie, este realitatea crunta in care traim! Sunt cateva probleme:
    – nu se pot vira banii la timp sau deloc prejudiciatului, chiar de exista hotarare judecatoreasca care in timp se claseaza.
    – tot ce se incaseaza nu intra in cont prin banci, se transfera cu sacii intro masina speciala.
    – firmele au liber sa declare cat vor pentru impozite si taxe la stat. Si sunt destule pe care le-am descoperit zilele astea! Infractionalitatea e la cote alarmante in Romania de la cel mai inalt nivel! Am intrat zilele astea in patura “descoperirilor” practicii infractionale din tara, fara sa vreau. De fiecare data cand descopar cate ceva real, nu ma pot abtine sa nu atentionez cu argumente. Are curaj cineva sa ii ia la rost pe acesti hotaratori politici ai Romaniei pentru toata infractionalitatea care se practica in tara din cauza legilor proaste la care nu exista norme de aplicare sau daca exista, sunt pe linie infractionala impotriva tarii si cetatenilor din Romania? Nu cred!

Leave a Reply