Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a raspuns, luni, acuzatiilor potrivit carora Congresul PSD din weekend a semanat cu o sedinta a PCR, spunand ca astia sunt mai comunisti decat noi, facand referire si la indemnul liderului PNL, Ludovic Orban, lansat sefilor de organizatie “sa dea cu parul in seful de la PSD”.
“Astia sunt mai comunisti decat noi”, a spus Gabriela Firea citata de hotnews.
———————-

7 COMMENTS

  1. Hai cu balacareala! Doar asa puteti demonstra profesionalismul si seriozitatea! Diar asa veti putea fi votati !

  2. Scapata de grijile iernii si ale congresului doamna edil trece la faza “raspunsurilor” catre ceilalti dar si catre domnul sef Dragnea a carui prietena “are profil de prima doamna” 😉 Adicaaaa, disperare cat cuprinde, crede ca in felul asta Dragnea uita ce hram poarta si cam ce-a facut dansa de fapt in aceste 15 luni.Pozitionari, atacuri, repozitionari, contraatacuri, rocade, balans si toata gama in ceea ce inseamna joc la doua capete. Trecutul in presa o ajuta f. mult. Evident tot acest dans, balet a fost facut in “interesul bucurestenilor” Pffff, ma multumesc si cu o portocala, ca sa-mi treaca, ma autosugestionez ca am inghitit un tir intreg dintr-o suflare.

  3. Credeam ca Firea e o tipa cat de cat lucida, ca are proprietatea termenilor. Auzi, “profil de prima doamna” la o pitzi de 25 de ani, abia iesita de pe bancile scolii, a carei realizare e o legatura scandaloasa cu un moş. Gretos!

  4. Corect, dacă ne referim la retorica și la practicile dictatoriale asumate de Johannis & PNL. Incorect, in sensul ca nici unul, nici altul dintre partidele “clasice”, PSD și PNL, nu au o doctrina care sa le motiveze acțiunea politica. Pe deasupra, liderii își iau consilieri care, apartinand altor scoli de gândire, nu pricep nimic din politica locala și-i sfătuiesc aiurea; pentru moment, însă, primărița Firea a nimerit paralela, PNL arată mai “înregimentat” și mai “stalinist” decât PSD, care nu face decât sa copieze festivismul partidului comunist din care se “trage”, nu și practica încarcerărilor abuzive, a anchetelor trucate și-a cenzurii generalizate in care se bălăcesc liberalii de moda noua. E drept ca nici nu sunt plasați corespunzător in ierarhia puterii pentru a-și permite sa instaleze dictatura “proletariatului”, dar asta e alta poveste; esențialul e ca amândouă partidele promovează mediocritatea, sau, mai binezis, se mulează pe mediocritatea liderilor de moment.

  5. Doamna Firea la B1 TV (in timpul congresului) : “…pentru realizarea programului de guvernare este necesara o colaborare si-o comnicare PERFECTE(accentuat) intre echipa politica si echipa guvernamentala …” Daca nu sublinia cuvantul as fi zis ca a fost o scapare, fac si eu la graba greseli cu nemiluita doar ca nu stiu cum am ratat oportunitatea de a ma face si eu membru al Uniunii Scriitorilor. Ghinion de nesansa.

Leave a Reply