O explozie puternică a zguduit sâmbătă noaptea cartierul Chelsea din districtul newyorkez Manhattan, aducând în zonă efective însemnate ale poliției și pompierilor, relatează Reuters citata de Agerpres.

Bomba a fost amplasata intr-o oala de bucatarie sub presiune, ce avea legate fire electrice pentru declansarea ei.

Într-o conferință de presă la câteva ore după incident, șeful departamentului de pompieri al metropolei, Daniel Nigro, a făcut bilanțul: 29 de răniți, niciunul în pericol de moarte.

Potrivit primarului Bill de Blasio, explozia a fost provocată intenționat, dar nu există indicii că ar fi fost un act terorist.

Explozia s-a produs sâmbătă la ora locală 21.00 (duminică la 01.00 GMT, respectiv 04.00 ora României) pe Strada 23, în apropierea Sixth Avenue.

http://www.agerpres.ro/externe/2016/09/17/sua-o-bomba-a-explodat-pe-traseul-unei-curse-sportive-in-new-jersey-nu-sunt-victime-sau-pagube-19-20-13

 

2 COMMENTS

  1. Cine i-a racolat şi antrenat, apoi i-au sponsorizat şi susţinut după care i-au trimis pe poziţii cheie pe ascuns, prin înţelegeri între marii capi ai lumii?
    Cine a contribuit la asemenea orori, să înghită pe nemestecate cu vârf şi îndest urmările!
    Cumva România şi românii?

  2. Prea multe amanunte cu oala sub presiune si fire legate, dupa o explozie in care la locul deflagratiei ramane doar praf si pulbere.
    La cate arme si explozibili sunt pe toate drumurile Unchului, nu e neaparat ca acesta sa fie un act terorist. Probabil ca unul suparat pe viata si creierii lui a facut asta, ca sa nu dam in alta, adica in vreo terorie conspirationista.

Leave a Reply