Preşedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de mai mulţi tineri pe Vârful Negoiu din Munţii Făgăraş, imaginea fiind postată pe Facebook de un clujean, alături de mesajul ”The president was with us”, scrie news.ro. Presedintele Iohannis a mai postat fotografii cu drumetiile sale prin muntii Romaniei.

 

27 COMMENTS

 1. Ufff,daca-mi placea si mie muntele poate ajungeam si eu Presedinte…Nu mi-a placut niciodata dar i-am admirat pe cei care l-au luat la pas,trebuie sa ai o vointa de fier,curaj si mai ales sa-ti placa.

   • feisbucistul s-a gandit sa-i faca imagine in afara retardului ca la ce consilieri incompetenti are…iti amintesti aia de scriau ca presedintele face o vizita in RFG la familia sa !!!

  • Dar o poza cu Iohannis cum plateste din banii lui benzina coloanei oficiale care il plimba in interes personal,nu ti-ar placea?

 2. promovati cu surle si trambite fiste ce drumetie, vacanta, concediu – singurele preocupari si prioritati ale wernerului ! – ce sa-ti povestesc, s-o suit marlanu-n munti ! Cararile muntilor defrisati de pretenarii si partenerii de afaceri austrieci ai wernerului NU le pozeaza tiripliciul ista cu pretentii de grof !!!!

  • Il critici prea aspru pe bietul om care tocmai s-a intors dintr-un concediu istovitor; nu trebuia sa se relaxeze si el un pic inainte de obositoarele serbari ale toamnei? Vine acusi acusi Oktoberfest, serbarile recoltei, alea-alea… Cine o sa ne reprezinte acolo? Ca doar poporul roman serbeaza prin reprezentantii sai, doar stii!

 3. Clujeanul ala nu stie romaneste sau mesajul era adresat altora decat romanilor. Daca efectiv este un gest sincer de om care a vrut sa evadeze in natura si nu exista alt substrat, ma refer la Presedinte Republicii, este de salutat, mai ales ca de la Sibiu pana-n varf nu se fac mai mult de 2 ore si ceva cu masina, apoi luat muntele la pas.

  • Clujeanul ala este de ai lui Oaie Ovi,cu totii propagandisti iohanisti mincinosi.Iohannis nici nu a ajuns pe Varful Negoiu,altfel avea poze si de acolo, nu numai de pe la baza muntelui ,unde a ajuns intr-o mica plimbare de la cabana Negoiu,la care a ajuns cu jeepul.

  • Am mai avut un presedinte caruia ii placea muntele si aerul liber, libertatea, omul de stiinta, Profesorul Emil Constantinescu.

   • vezi ca ” profesorul” tau lua masa inainte de 89 in cantinele partidului, in special cea de pe batistei, alaturi de sefii securitatii. oare de ce? cum de ce? doar era mare in organizatia de partid de la universitate.

    • Nu de-aia lua masa la cantinele partidului, alaturi de sefii securitatii. Constantinescu, ca si Iliescu sau toti ceilalti presedinti ai Romaniei, era pe lista de potentiali presedinti a Securitatii / SRI-ului.
     Sau iti imaginezi ca ajunge vreunul presedinte fara sa fi fost, un timp, pe lista scurta, si fara sa fi avut aprobare de la SRI!

    • Probabil, nu stiu, poate tu stii mai bine, la ora 11 erai la una dintre mele cantinei. Ce-i drept nu stiu unde mancau viitorii presedinti si nici pe care dintre listele securitatii erau. Un lucru este cert primii 2 presedinti nu se pot compara cu urmasii lor, avand in vedere inceputurile modestei noastre democratii.

  • Sunt curios daca l-ar angaja vreo companie privata pe acest impostor pe criteriul : Ii place muntele! Ca alte calitati nu mai are. Decat cateva declaratii silabisite cu greu de pe o hartie data de securisti. O algere buna !

   • Mai are: ii place si de Carmen! Bine, acu si daca nu i-ar (mai) placea, crezi ca ar avea curaj sa spuna?!
    A, era sa uit, mai are una, si chiar de Guinness Book: este singurul om din lume care scrie mai repede decit vorbeste!!!
    Cum a iesit presedinte, Iohannis si-a si publicat o carte. O carte scrisa atunci, pe ultima suta de metri, de vreme ce apar peste tot referiri la candidatura sa pentru presedintie. Ce-i drept, nu e tocmai un roman – fluviu, dar tot are 90000 – 100000 de cuvinte. „Acolo, un fleac!” – ar spune, poate, un invidios! Posibil, dar se gaseste cineva sa afirme, raspicat, ca presedintele (inca) fara portofoliu a ROSTIT, in ultimele 3 luni, sa zicem, macar 100.000 de cuvinte? Adica vreo 1100 de cuvinte pe zi? Sa fim seriosi !
    Si, daca scrie mai repede decit vorbeste, sint sigur ca si vorbeste mai repede decit gindeste! Adica omul-record, ce mai!

  • Ai dreptate …foarte multi hateri obositi pe aici. Eu cred ca primesc cele mai multe blesteme injuraturi si invective. Bravo ca presedintele nostru este un om activ promoveaza miscarea impreuna cu sotia sa!

  • Mai @Cristi asa consideri tu ca pe aici gasesti “hateri” obosti ? Probabil ca tu esti un hater ager daca folosesti cu atata usurinta termenul, nu mai bine ne traduci tu cam ce-ai vrut sa scoti din putul gandirii tale ?
   De @Ovi acest exemplar din varful Feleacului, n-am nicio pretentie.

 4. o simpla intrebare : de cate ori a fost ciolanis in fagaras pe varful negoiu? in prima fotografie prezentata de r.t. cilolanis apare in pantaloni scurti si tricou cu maneca scurta/ asa observa ca presedintele tinerilor frumosi liberi si cretini de pe net are ceva probleme la genunchiul piciorului drept. in alta poza, tot la negoiu si tot cu un grup de “turisti” ciolanis apare imbracat cu un hanorac si pantaloni lungi. coroborat cu declaratia sibianului care posteaza fotografia, de vina pentru imbracamintea “sefului” e cgiar sppul , cel care mai nou se ocupa cu sedintele foto ale lui ciolanis cu “masele”. oare tot sppul a decis sa o cam scoata pe “prima doamna” , “ravasitoarea obosita” din excursiile si pozele “sefului statului”? oricum e bina ca dupa desele vacante “seful statului” cum le place jurnalistilor sa manance … rahat, are prilejul sa se odihneasca intr-o drumetie . dar cu poza facuta in aeroportul din spania cum ramane sau e la stric secret de stat?

 5. Care “varful Negoiu”? O vrajeala de propaganda iohanista pentru toti cei care nu au trecut pe acolo. Varful este cel care se vede in poza sus in spate,iar pana acolo este cale lunga si pe ultima suta de metri,poteca este aproape verticala,unde nea Caisa,malac cum este,trebuia tras cu fringhia si cu tractorul.Pe varf este o borna cu o inscriptie cu denumirea si altitudinea care ar fi aparut obligatoriu in orice poza facuta pe varful muntelui.

Leave a Reply