Un concurs pentru care va invit si eu sa va exprimati optiunea :

Mesajul Ministerului Culturii :

Centenarul Marii Uniri de la 1918 este o sărbătoare a tuturor românilor, motiv pentru care fiecare trebuie să aibă posibilitatea de a alege identitatea vizuală care va reprezenta acest important eveniment din istoria noastră națională și care va fi folosită pe toate materialele dedicate acestuia. Ministerul Culturii și Identității Naționale, împreună cu Uniunea Agențiilor de Publicitate din România și cu sprijinul International Advertising Association, al Centrului de Excelență în Studiul Imaginii și al UNARTE, a organizat un concurs de idei la care s-au înscris trei agenții din România, respectiv PastelFCB BUCHAREST și BrandNew, care au propus un total de 13 identități vizuale.

Procesul de jurizare se desfășoară în două etape: în prima etapă, agențiile prezintă unui juriu format din experți din cadrul instituțiilor mai sus amintite propunerile lor, iar acestea sunt punctate în baza unei grile de evaluare. În cea de-a doua etapă, publicul are posibilitatea de a alege până duminică, 27 august 2017 ora 23:59, identitatea vizuală pe care o preferă. Votul dumneavoastră contează în proporție de 25%. Găsiți mai jos cele 13 propuneri de identitate vizuală, dintre care puteți vota una singură.

4 COMMENTS

  1. Am si eu o intrebare si nu este intamplator pusa. Romania mai are o Acamedie (Academia Romana) ? Astept momentul ca toti membrii acesteia, membri titulari, corespondenti si de onoare sa-si impuna punctul de vedere in cele mai arzatoare probleme ale Romaniei, parca n-ar exista.
    Toate aceste minti luminate, sunt “crema” Romaniei si astept din partea acestor ilustrii un semn. Raman la convingerea ca prin forta intelectuala a acestora, prin mintile luminate ale domniilor lor pot inca schimba ceva in Romania.

Leave a Reply