O poveste extraordinara !

Un căţel a devenit erou după uraganul Harvey. Animalul a fost surprins plimbându-se pe străzile orăşelului Sinton, din Texas, lovit din plin de furia uraganului Harvey, în timp ce căra între colţii săi o pungă cu mâncare pentru căţei.

Animalul s-a pierdut accidental vineri noaptea în timpul uraganului devastator Harvey şi a devenit simbolul neaşteptat al rezistenţei texanilor în faţa urgiilor naturii, potriivit Houston Chronicle.

Otis, un metis ciobănesc german, a dispărut vineri seară din curtea unei case din Sinton, Texas. Stăpânul său, Salvador Segovia, de 65 de ani, supraveghea căţelul care aparţine nepotului său de 5 ani, Carter, care părăsise oraşul din cauza inundaţiilor.

Când Segovia a mers să verifice, vineri, ce făcea câinele, acesta a constatat dispariţia patrupedului.

”L-am strigat pe nume şi nu era acolo”, a spus Segovia pentru  Chron.com. Segovia a verificat şi veranda casei sâmbătă dimineaţă şi a observat că punga cu mâncare de căţei a lui Otis lipsea.

Bărbatul a pornit în căutarea câinelui cu maşina şi nu a trecut mult până când un vecin l-a avertizat că Otis se plimba în zonă târându-şi punga cu mâncare de căţei.

Un alt vecin, Tiele Dockens, l-a văzut pe Otis şi i-a făcut o poză care a devenit virală. Imaginea a fost distribuită de zeci de miii de ori.

“Suntem o comunitate de aproximativ 6000 de oameni,” a spus Dockens pentru site-ul Weather.com.

“Am ieşit să strângem crengile rupte de pe străzi. Familiile deja au început să facă curăţenie. Orăşelul nostru nu e alimentat încă cu apă  şi energie electrică. Mă aflam în zonă şi verificam proprietăţile  familiilor şi prietenilor care au decis să evacueze zona.”

Segovia l-a depistat pe Otis şi a reuşit să-l aducă acasă înainte de întoarcerea nepotului său.

”Otis este un câine special. Este de mare ajutor şi îl linişteşte pe Carter după vizitele sale la spital pentru astm şi convulsii. Otis este şi o celebritate locală. Otis poate merge la Dairy Queen şi obţine un hamburger. Este singurul căţel care are voie să se aşeze în faţa judecătoriei din oraş. E un câţel bun.”, a mai spus Segovia. potrivit Mediafax.

 

 

4 COMMENTS

 1. Vedem cu toţii în ce hal s-a ajuns! Nimeni nu mai are încredere nici în propria persoană sau în forţele proprii! Uitaţi-vă cum tineretul este terminat psihic şi fiecare nu mai poate ascunde teama de orice: de ziua de mâine, de celălalt de a nu rămâne singur şi însingurat, de noaptea care vine, pentru mulţi e coşmar! E vorba de tânărul care a încercat să-şi ia viaţa…în Cluj!

  În legătură cu copilul care,cică, ”are puteri paranormale”! Voi cei care vorbiţi de copil, nu credeţi că-l terorizaţi înainte de a ajunge la majorat! Amintiţi-vă de madama, parcă din filmul american, care din nas urnea obiectele!
  GÂNDIŢI-VĂ LA VIITORUL ACESTUI COPIL(să nu facă ceva rău din cauza terorizării zilnic)!
  COPILUL ESTE SĂNĂTOS!
  NU VĂ MAI LUAŢI DE EL!
  NU VĂ MAI POTRIVIŢI MAHALALEI ŞI POPILOR!
  LUAŢI LEGĂTURA CU FAMILIA ŞI RIDICAŢI-I MORALUL , ÎNCURAJAŢI-I!
  COPILUL E COPIL ŞI NU-L MAI TERORIZAŢI!

 2. (Offtopic) Domnule Tudor, GEOGRAFIA Parisului ne invata ISTORIA Romaniei (trecuta, prezenta si viitoare)
  Am zabovit o vreme pe rue de Bucharest, COLT CU rue de … Moscou, meditind usor nostalgic asupra cunostintelor mele – si ale conationalilor mei – de istorie si geografie, ca si asupra subiectivismului cu care unii privesc nu doar istoria, dar si geografia. Pentru ca, vai, pe rusi n-o sa-i dea nimeni jos de pe harta (mai degraba pe noi, eventual!), oricit si-ar dori unii, si secolul viitor, daca va mai exista, ne va gasi TOT AICI, COLT CU RUSIA. Ca si pina acum …
  A bon entendeur, salut!

Leave a Reply