Maine vine in Romania Alteta Sa Regala Printul Charles al Marii Britanii.

Reiau un mesaj foarte coerent, un avertisment transmis de Alteta Sa catre romani :

6 COMMENTS

 1. Avertismentul Printului Charles pentru Romania este bland fata de agresiunea prin toleranta fata de acolitii guvernului. Am avut ocazia sa fac un drum prin Teleormanul lui mustafa si m-am ingrozit. In timp ce firea si petrolistele lui mustafa se gandesc ce bir sa mai puna pe fumaritul masinilor invocand poluarea, in Teleorman se desfasoara un adevarat festival al poluarii. Va invit intr-o excursie pe DN51 Alexandria -Zimnicea sa vedeti ce inseamna poluare . Nu trebuie sa il luati si pe daea totul este la vedere in drum national. Poate le luati si pe petroliste sa isi vada opera. Aveti ocazia pe o distanta de 30 km sa vedeti adevarata Romanie. Aici vrea dragnea si gasca lui sa ne aduca. Pe 9 iunie se implinesc niste ani Proclamatia de la Islaz 1848
  1. Independenţa sa administrativă şi legislativă pe temeiul tractatelor lui Mircea şi Vlad V, neamestec al nici unei puteri din afară în cele din întru ale sale.
  2. Egalitatea drepturilor politice.
  3. Contribuţie generală.
  4. Adunantă generală compusă de reprezentanţi ai tutulor stărilor soţietăţii.
  5. Domn responsabil, ales pe cinci ani, şi căutat în toate stările soţietăţii.
  6. Împuţinarea listei civile; ardicarea de orice mijloc de corumpere.
  7. Responsabilitatea miniştrilor şi a tutulor foncţionarilor în foncţia ce ocupă.
  8. Libertatea absolută a tiparului.
  9. Orice recompensă să vie de la patrie prin reprezentanţii săi, iar nu de la domn.
  10. Dreptul fiecărui judeţ de a-şi alege dregătorii săi, drept care purcede din dreptul popolului întreg de a-şi alege domnul.
  11. Gvardie naţională.
  12. Emancipaţia mânăstirilor închinate.
  13. Emancipaţia clăcaşilor, ce se fac proprietari prin despăgubire.
  14. Desrobirea ţiganilor prin despăgubire.
  15. Reprezentant al ţării la Constantinopole dintre români.
  16. Instrucţie egală şi întreagă pentru tot românul de amândouă sexele.
  17. Desfiinţarea rangurilor titulare ce nu au funcţii.
  18. Desfiinţarea pedepsei degrădătoare cu bătaia.
  19. Desfiinţarea atât în faptă, cât şi în vorbă a pedepsei cu moartea.
  20. Aşezăminte penitenţiare, unde să se spele cei criminali de păcatele lor şi să iasă îmbunătăţiţi.
  21. Emancipaţia israeliţilor şi drepturi politice pentru orice compatrioţi de altă credinţă.
  22. Convocarea îndată a unei Adunanţe generale extraordinare constituante, alese spre a reprezenta toate interesele sau meseriile naţiei, care va fi datoare a face Constituţia ţării pe temeiul acestor 21 articole, decretate de popolul român.

  in An Centenar comunistii organizeaza marsul foamei si al creierelor spalate.
  Sa le fie rusine!

 2. Neamestecul puterilor straine?!

  Iata cum Comisarul European pe buget Gunter Ottinger isi permite la Deutsche Welle sa ameninte pe fatza poporul italian ca pietele financiare ii vor pedepsi astfel incat sa nu mai indrazneasca sa voteze pe populistii de dreapta sa stanga (Lega si M5S):
  (sonor in germana, subtitluri in engleza):

  https://twitter.com/alexdelprete/status/100147045089410253

  Guttinger o spune chiar de 2 ori, apasat:
  “The (financial) markets could be so drastically impacted that they serve as a signal to voters not to vote for the populists on the right and left.”
  “.. in the sense of sending a signal to voters not to hand power to populists on the right and left”.

  Tiranie!

 3. Personal,m-am saturat de atatea sfaturi aruncate de unii sau de altii cetatenilor romani traitorii in romanica! Totul e in van, totul parca e in bataie de joc si toate in anul centenar!

 4. Carti de identitate arse sau distruse aruncate aiurea!? Posibil sa fi fost ingropate si in urma lucrarii pamantului pe terenul respectiv,au amas la vedere! O tocana sau ghiveci ramas in urma alegerilor! Acum si-au dat seama ca trebuiesc distruse urmele pana nu e prea tarziu!

 5. Trebuie sa vina un membru al Casei Regale Britanice, ca mai avem un pic si ne moare scroafa -n cotet. De atata cearta politica si topaiala prin piete Romania piere incet si sigur. Trebuie sa vina altii si sa ne traga de maneca si sa transmita avertismente apasate adresate noua si-n special politicienilor ocupati zi de zi cu pazitul jiltului parlamentar sau ministerial. Ca tot veni vorba de Inalta Tradare, mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi si nu uitati ca totul se plateste pe lumea asta, mai devreme sau mai tarziu.

 6. nice PR, englezii au staif

  adevarul e ca omul e bine informat si stie ca veni foamete dupa 2020. Atunci, pe de o parte, da sfaturi bune (nu va vindeti pamintul, nu plecati, invatati sa-l exploatati, etc) dar pe de alta cred ca se gindeste sa repete figura de la finalul sec 19 cind Romania furniza grine, produse alimentare multora si mai cu seama Marii Britanii care cam facea foamea daca se bazau doar pe culturile lor.

  Atunci Romania a avut un boom economic bazat pe exportul de grine si asa s-a ajuns la situatia ca pretul griului in Europa se stabilea la Braila, asa au devenit Corabia, Bechet, Tr Magurele, Braila, Oltenita, Giurgiu, Galati porturi de importanta strategica, asa am capatat si am mentinut Dobrogea, etc

  Daca suntem destepti, tragem ceva profit din povestea asta. Charles nu e orisicine si faptul ca ne acorda atentie nu e de tratat ca orisice corporatie care bate cu papucul in masa ca sa le cumparam lor produsele pe care nu prea mai au cui sa le vinda sau o corporatie care exploteaza, distruge si pleaca, ca lacustele. Englezii, ca si americanii, ca si evreii, sunt cei care au supravietuit in orisice situatie; ar fi bine sa tinem aproape de oamenii astia.

Leave a Reply