Azi la Palatul Cotroceni incepe runda consultarilor politice pe care presedintele Klaus Iohannis le-a declansat in urma alegerilor din 11 decembrie.

Majoritatea PSD-ALDE merge cu o delegatie comuna.

Vom avea in sfarsit o intalnire fata in fata intre Klaus Iohannis si liderul PSD Liviu Dragnea. Calin Popescu Tariceanu va fi si el acolo.

In urma acestei intalnire, vom avea numele premierului ales de PSD-ALDE.

 

1 COMMENT

  1. am scris de multe ori despre dezinformarile care au umplut mass media straina dar si pe cea romaneasca, despre razboiul asta rece din mass media cu rusul cel rau(+ aliatii sai) si americanul cel bun ( + aliatii sai). am prezentat inclusiv sursele occidentale care demontau facaturile propagandei americane. astazi alt exemplu de data asta chiar din presa romaneasca http://www.stiripesurse.ro/cum-se-fabrica-stirile-false-despre-alep-politistii-egipteni-i-au-prins-in-flagrant-video_1170153.html sa mai amintim un reportaj cnn in care era aratata diferenta intre populatia infometata din alep si indestularea cu alimente a “rebelilor” teroristi sprijiniti, finantati si inarmati de americani doar pentru ideea cretina ca “dictatorul” assad, prietenul celor rai( rusii normal) trebuie inlaturat sub orice forma de la conducerea siriei? ne facem ca uitam cine a provocat dezastrul umanitar cu asa zisii “refugiati” musulmani care umplu europa? cine a distrus egiptul? libia? siria? rsf iugoslavia? restul tarilor din spatiul arabo-asiatic? cumva rusii aia rai? parca nu, peste tot “revolutiile”, “primavara araba” si alte porcarii teroriste au avut pe ele marca cia! sa nu se creada de catre unii, in stilul devenit clasic pe acest blog, ca asta, adica eu, sunt pro rus, pro putin, pro maica tereza si alte idiotenii lipsite de argumente, dar parca sa fim luati de fraieri de catre tot felul de deontologi nu e normal. au si rusii o gramada de rele facute in toata lumea, inclusiv la noi, dar sa acoperi mizeriile unora sub deviza ca fac ei ce fac dar sunt marii democrati ai lumii iar ailalti trebuie sa fie condamnati pentru aceleasi lucruri doar pentru ca sunt rusi si normal nedemocrati parca te descalifica.

Leave a Reply