Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, susține că, ieri, în Comitetul Executiv al PSD s-a abținut la votul pentru Mihai Tudose pentru că are suspiciuni la adresa acestuia și nu consideră că are suficientă anvergură pentru a conduce un Guvern.

”Argumentele sunt simple. Am avut o îndoială și o am încă vis-a-vis de anvergura domnului Tudose de a conduce un Guvern. Vreau să vă spun că avem un program de guvernare foarte bun pentru România, avem un președinte pe care îl susțin în continuare și mă refer la domnul Dragnea, dar în același timp la premier am avut o îndoială. Eu sper să dea Dumnezeu să am o bucurie, să mă înșel și domnul Tudose să confirme. Domnului Tudose îi lipsește anvergura (…) Aici sunt mult mai multe aspecte: colaborarea cu partidul, colaborarea în partea economică, colaborarea pe externe. Sunt mai multe lucruri. Până la urmă este o părere a mea și sunt convins că dacă domnul Tudose va depune tot efortul și va avea până la urmă și opozanți în partid care să-l facă să lucreze mult mai mult și mult mai bine, lucrurile vor merge bine”, a declarat Niculae Bădălău, citat de stiripesurse.ro

5 COMMENTS

  1. Poate Badalau se astepta sa-l numeasca pe el pentru obedienta de care a dat dovada…Cand colo ce sa vezi tot dnu’ de la SRi e mai bun…

  2. Oricum mai este putin si economia va sucomba din cauza guvernarii pesediste…sper ca mai aveti carioci sa le explicati romanilor ca explicatiile din studiourile antenei3 au fost manipulari !

  3. Numa sa nu papuce pe cararile ratacite a lui Grindescu daca fi rea il musca.Caldura iutaste dar darul pacatului si otraveste fi rea.

  4. Astia sunt de scrisoarea pierduta. Mama, mama ce-ar fi scris nenea Iancu de astia, avea “materie prima” din belsug. Caldura mare mon cher.
    Badalau, ar vrea el la butoane, numai ca atunci cand se uita deasupra capului vede ceva lucios si taietor.

Leave a Reply