Imagini în exclusivitate din Serbia cu Sebastian Ghiță au fost prezentate în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Fostul deputat pare să fi uitat de problemele cu legea. Noile fotografii ni-l înfățișează extrem de relaxat.

Astăzi, în jurul orei 14.25 (ora României), omul de afaceri apare pe terasa Hotelului Metropol Palace din Belgrad, la piscină, în compania partenerului său de afaceri, Liviu Uruc.

Sebastian Ghiță a devenit un maestru al transformărilor. Barba pe care o avea atunci când a fost arestat de poliția din Serbia a dispărut, iar părul a început să crească. Practic, fostul parlamentar a revenit la lookul care l-a consacrat și pe care îl avea înainte de a fugi de sub nasul autorităților.

3 COMMENTS

  1. Eu nu cred ca problememe cu legea il pot stresa,el este tot timpul relaxat doar e Ghita,rasfatatul tuturor Sistemelor luate impreuna si fiecare in parte.

  2. Intre timp Carmen Dan e propusa din nou la interne iar Tudorel din nou la Justitie. Cu siguranta vor autoritatile sa il aduca in tara ! Doar femeia aia rea Codruta nu ii lasa.

Leave a Reply