Romania e tara in care primesti condamnare cu suspendare daca esti vinovat de moartea violenta a unui copil de 4 ani. Si faci 6 luni de inchisoare nevinovat fiind daca o superi pe sefa Inaltei Curti.

Romania e tara unde iei ani multi cu executare daca-l superi pe Basescu si ai imunitate si impunitate daca ai furat pe rupte in regimul Basescu.

3 ani cu suspendare si 2 milioane de euro despagubiri – decizia TMB pentru moartea lui Ionut, sfasaiat de caini langa un parc public.

Cum vi se pare sentinta? Pot banii compensa vreodata uciderea unui copil nevinovat?

 

8 COMMENTS

 1. In nici un caz banii nu-l readuc pe Ionut inapoi. Nici pedeapsa capitala n-ar face acest lucru. Sentinta ii va face pe unii sa gandeasca de 2x inainte de a inchide ochii la diverse probleme pentru ca neamt sau roman, cand iti vinzi si pantalonii ca sa platesti despagubiri…te inveti minte!

  Sper sa traga si altii invataminte din asta astfel incat drama lui Ionut sa nu se mai repete. Ionut ca si dna Rarinca e doar un caz mediatizat ceva mai intens. Victimele maidanezilor sunt cu miile…

  Desi judecand dupa istoria poporului roman imi dovedesc inca o data ca speranta moare ultima si ca sunt o naiva incurabila….

 2. Ceea ce ar trebui rezolvat prin solutia penala, recte numar de ani sau luni de inchisoare,pe bune, judecatorii reformati de Monicutza M10, cu indicativ de metastaza, rezolva prin acordarea de despagubiri faraonice, de parca moartea unui copil ar fi evaluabilă in bani.Nemaivorbind de incalcarea altor principii de drept, dupa care nu poti stabili despagubiri exorbitante,care depasesc cu mult posibilitatile financiare ale celor responsabili.

 3. există o posibilă explicație pentru asta,una rațională.Acum,cel condamnat la pușcăriue cu suspendare e expus societății civile.Va fi monitorizat fie și să se ducă la aBC-ul de la parter.Justiția a lăsat posibilitatea ca ăsta să fie găsit și bătut de cei care vor răzbunare

 4. Domnule Radu Tudor,stimabila nevinovată care a stat la pușcărie 5 luni sau 6,ba odată 5,ba odată 6… am înțeles că singură s-a apărat,avocata ei renunțând.Ea nu are avocat.Cu ce o s-o dea în judecată această doamnă pe care,o respect,pe Livia Stanciu?
  Fără supărare și cu tot respectul,i-a promis cineva de la Antena 3,oricine de la Antena 3 un avocat?
  Ea și-a dovedit nevinovăția chiar fără avocat ceea ce o face demnă de respect și ar merita despăgubiri uriașe.Dar dacă n-ai avocat,cum poți iniția o dare în judecată?

 5. Din punct de vedere financiar, o sa traiasca bine
  Din punct de vedere sentimental,rational, familial,etc , nu chiar.
  Eu zic ca intai trebuie sa fie impuscati iubitorii fanatici de javre care te mananca ca lupii in padure si dupaia vorbim de restu. Eu nu prea inteleg vina lu ala de io dat 3 ani de parnaie… Oi fi eu prost dar na… parerea mea

 6. Nimic nu poate compensa pierderea unui copil. Am convingerea ca acei parinti, inca mai rezista si trebuie sa reziste, pentru ca mai au un fiu fata de care, dragostea si responsabilitatea lor sunt deopotriva de mari ca si pentru fiul pierdut.
  Despre Sentinta, este greu sa te pronunti fara a fi subiectiv mai ales cand esti parinte. Dar trebuie luat in calcul ca uciderea copilului a fost accidentala iar factorii determinanti au fost multipli: existenta cainilor nesupravegheati in comunitate, fiind rezultatul iresponsabilitatii autoritatilor care nu fac legii stricte referitoare la regimul detinerii unui animal de paza pe o proprietate privata, pe de alta parte nesupravegherea copiilor atat de mici. Din pacate, iresponsabilitatea maturilor produce victime printre copii.

Leave a Reply