Basescu Traian intrebat intr-un interviu la adevarul.ro despre vizita sa la GRIVCO in 2004 si implicarea in realizarea unei majoritati parlamentare ca presedinte ales :
Aţi format Guvernul DA atunci, PSD cu partidul lui Dan Voiculescu câştigaseră alegerile. Atunci a fost celebra negociere cu Voiculescu. Care au fost de fapt discuţiile cu Voiculescu?
Unde v-aţi întâlnit? Dacă îmi aduc aminte corect, am avut o întâlnire cu Voiculescu la Grivco, în condiţiile în care eram preşedinte ales. I-am cerut să aducă grupul conservator în alianţă. M-a refuzat. Aveam un alt canal, George Copos, care a fost intermediarul între mine şi Voiculescu. Era extrem de important ca Alianţa D.A să reuşească o majoritate. La sfârşit, după ce am discutat cu Copos, am avut o discuţie şi cu Voiculescu, nu-mi mai aduc aminte unde, însă a avut loc această întâlnire pentru că, altfel, nu se producea anunţul conservatorilor.”

10 COMMENTS

 1. Da, stim asta! S-a mai vorbit de-a lungul timpului, dar intr-adevar, e bine de reamintit, cunoscut fiind ca romanii au doua mari atribute de baza si anume: inteleg greu, si uita foarte repede! De-aceea, e bine sa le repeti. Mai ales pentru comentatori de genul: Citizen, Protestez, Paris, Stan Petru Paul, Parere etc. (distrusi cu capra).

 2. Comentatori ai blogului, uitati-va si dvs. cum poate scrie asta! Uitati-va cum poate scrie acest analfabet! Sa nu faceti ca el, pentru ca va faceti de ras! In mod normal, ar trebui luat la alergat pe strada! (n-am zis luat la picioare in cap, direct!).

  “Vio May 3, 2015 at 17:13

  In legatura cu acele chemari pe internet a basistilor de al da jos pe Ponta:
  Basisti nemaiavand bani de carne, la gratarele de 1 MAI, si-au prajit singurul neuron care-l aveau, si ala cu imprumut de la unul la altul ..”

 3. S-a inoculat in randul populatiei ideea, ca Voiculescu reprezinta tot ce este mai rau pentru tara asta. Securist, turnator, hot. Basescu s-a folosit din plin de aceasta eticheta si si-a atacat adversarii cu GRIVCO, sediul nenorocirilor. Si a fost si el. Dar el, marele strateg, nu s-ar fi dus, dar a facut-o in interesul tarii, i-a cerut-o situatia politica. Daca e sa recunoasca ceva, cam asa ar spune si nu ne-ar mira deloc. In tot, Basescu gaseste gaselnita care scuza mijloacele.

 4. “Daca imi aduc aminte corect … ” sau “… nu-mi mai aduc aminte unde … “. Asta este Basescu nu-si aduce aminte. “Poate spus copilul ceva …”.

 5. ha, ha, ha, mai bine mergeai la zavoranca, la sediul unde are afacerea, ca tot iti plac la nebunie scandalurile si era liniste deplina in tara.

 6. Cum este sa fi platit de un om care a fost CONDAMNAT DEFINITIV IN JUSTITIE DUPA CE A FURAT 60 DE MILIOANE DE EURO DE LA STATUL ROMAN ?
  CURVELE CA radu tudor TREBUIE SA SUGA BINE DACA SUNT PLATITE CU 60 DE MILIOANE DE EURO.
  Sau poate incepi cu textele de prostituata lui felix, justitia , nato, ue- toti sunt prosti numai FELIX TURNATORUL SOVIETIC e desptept.

Leave a Reply