Dupa acuzarea oficiala a Ioanei Basescu de catre DNA, fostul presedinte Traian Basescu lanseaza acuzatii foarte grave la adresa conducerii DNA.

”Mă voi limita la a-mi apăra fiica. Am înghițit o dată când s-a făcut dosarul fratelui meu. Am înghițit și când am văzut hotărârea definitivă, când am văzut ca s-au luat în considerație doar probele împotrivă. Eu știu, de zece zile, și am spus și unor amici că am aflat de la DNA că este un grup de procurori care au spus că vor să-l vadă pe Băsescu că cere custodia nepotului. Nu am aflat oficial, este vorba de scurgeri de informații de la DNA”, a spus Basescu la B1tv.

Reiese clar din aceasta declaratie si din altele ca Basescu are informatori la varful DNA, iar Laura Codruta Kovesi este inconjurata de oameni care dau raportul fostului presedinte. Posibil ca acestia sa faca parte din echipa loiala fostului sef DNA Daniel Morar.

 

13 COMMENTS

 1. Piratu’ sa mai taca. Tot acest “sistem” este creatia lui si numai a lui. Multi au pus umarul la crearea acestei monstruozitati. Ramane istorica interventia Piratului de pe vremea cand era ministru in guvernarea pnt-cd daca nu ma inseala memoria cabinetul Radu Vasile, poate o aduce vreo televiziune in actualitate. In tot acesti zece ani cat a lucrat la crearea acestui nou “sistem” pana si portarii sunt oamenii lui, nu mai vorbim de conducatorii institutiilor, dintre ele facand parte si d-na Codruta.
  Poza de mai sus si altele fac cat o mie de cuvinte.

 2. Totul e posibil atâta timp cât au fost şi sunt numiţi politic marii capi şi de fapt: toţi! De ceva timp se ”urlă” din toate părţile de corupţie şi muncă la negru dar nimeni nu e interesat decât de ”răfuieli politico-turnătorie” pentru circ permanent pe micile ecrane în viaţa de zi cu zi! Din tot circul intenţionat făcut, poporul suferă în sărăcie şi trăieşte întro mafie mult mai bine înţelinată dar ucigătoare! Ce treabă are poporul cu aceste manifestări de hinghereală între mafioţi? Pentru ce se furnizează aceste acţiuni poporului? Credeţi că suntem habarnişti? Se observă altă cotitură: circul pe la sfânta DNA ascunde continuarea tuturor manevrelor între mafioţii, numărul acestora crescând! După atâţia ani de ”domnie băsesciană” cum de s-au trezit spontan să ancheteze live orice individ vinovat sau nu? De ce nu s-au luat măsuri la momentul iniţial pentru a stopa aceste furăciunianchetatea în zilele noastre dacă sunt reale? Provoacă un sentiment de scârbă ce are în prim plan manipularea naivilor de sfera politică care se vrea la borcanul cu miere! Nici gând de satisfacţie momentan! Totul e doar o luptă care pe care, dar finalul se vede de la mii de kilometri distanţă de România: bălăcăreală şi lupta pentru putere cu ajutorul tuturor capilor instituţiilor de forţă numiţi politic ! În concluzie: politica României e balamucul şi scandalurile cu ajutorul instituţiilor ! Nu e jicnire sau ofensă, ee concluzia multor cetăţeni români şi străini aflaţi departe de spaţiul românesc!

 3. Ce protest frumos a fost aseara! Ati fost alaturi de intelectualitate aseara la prosteste domnule Tudor? Mi-ar fi placut sa transmiteti live de acolo, ar fi fost ceva inaltator!

 4. Credeam că are informatori la vârful lupii 😀 La pușcărie cu ăsta ca să poată lua tratament pentru hemoroeasy 😀

 5. “Reiese clar din aceasta declaratie si din altele …” – asta, daca-l credem. Dar poate sa blufeze. Si lui Vadim ii tot spuneau “generalii”…
  Eu pariez pe bluf. Macar pe motivul ca daca are informatori ar fi de-a dreptul cretin sa declare asta “dupa”, cind e inutil, si sa-i mai si desconspire. Acuma, nu ca Basescu n-ar putea fi si irational, la nervi, dar, totusi, cretin nu e.

 6. Nici o noutate!
  Stau toti securistii comunisti, sau progeniturile lor, atarnati in functi cheie, pentru a nu ajunge la brutarie, ei sau parintii lor.
  Si asta convine de minune celor ce vor distrugerea tarii, pentru ca sunt marionetele perfecte.
  Nu vedeti ce liniste vine de la udmr… Sunt intr-o continua petrecere si isi freaca mainele, asteptand lovitura de gratie.
  Mai distractiv e ca se dau toti de dreapta, precum membri sinistrului nou pdl, n15, pemepe, usb 0.0 si alte kkturi asisderea.

 7. Era de așteptat ! Chiar credea cineva că Basescu nu are oamenii lui ??? În acest caz este un naiv ! Mă uit la cei doi, Basescu și Kovesi creația sa. Băsescu a creat un monstru așa cum dr. Frankenstein din romanul lui Mary Shelley a făcut-o. Acum strigă că este sacrificat…Ce să spui când cel care a fost numit îl distruge pe cel care l- a adus acolo. Mafioții între ei !

 8. Well, nu-i nici o mirare, toate instituțiile duduie de informatori; deși marile “secrete” sunt secretele lui Polichinelle e bine sa mai apară si câte o confirmare a “scurgerilor”, cel puțin pentru cei care isi apăra orbește eroii. Numai Mița Biciclista (Johannis, pt alegători) afla totul cu intârziere si se burzuluieste tam-nisam a șaptea zi după Paști ca sa-si dea, dom’le, demisia unul si altul, altfel intra cu bițiclul peste parlament si-l pune la pământ mintenaș! Daca toata campania va fi la fel de sinistru-ridicola precum episodul dublu de ieri (s-au cam călcat pe picioare regizorii cu mitingurile combinate anti-Oprea/ pro-Ciolos, plus circul Basescu) va fi un absenteism la alegeri asa de pronunțat încât se vor vedea toate itele votului dirijat, ca la infraroșii.

 9. hmmmmm ! pentru ca in romania toata lumea sufera de scenarita , ma intreb si eu ca un om simplu … e vreo legatura intre basescu si cei de la black cube ? nivelul de sus de la care s-a comandat urmarirea o fi strada gogol ? mai ales ca marineru’ are informatii din dna ,poate stia de mult ce se pregateste …concluzia : lupte intre servicii …

Leave a Reply