basescu-la-volan

Basescu : “Sunt un mare sustinator al programului de autostrazi!”  :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

63 COMMENTS

 1. :)) cand a mai slobozit`o si pe-asta?
  incredibil cat de jegos poate fi acest personaj. cu aceasi seninatate iese maine si spune ca romania nu are nevoie de autostrazi.

  p.s. primeste si casuneanu ceva de sustine asta programul?

 2. Doamne, hidos personaj.Oare chiar asa tampiti sunt romanii de au ales in fruntea lor un asemenea bidon turtit?

   • Eu da!, dar ma intreb ce au avut in cap romanii care au votat un asemenea personaj hidos si pe dinauntru si pe dinafara!]
    Suntem masochisti noi romanii.
    numai asta ne mai lipsea de la fericire si implinire

    • Uitati-va fratilor la privirea lui !
     este privirea unui machitor notoriu …
     plecat de mult din sferele normalitatii …
     auzi , individul ala conduce Romania !!!
     !!!???!!! …. ce mai vorbim ?

 3. Asta iar vrea sa faca pe prim ministrul,nu ne-a aratat ce a facut el cand facea pe prim ministrul ? El sustine constructia de autostrazi,el care a protejat totii hotii din guvernarea lui care au platit 20 milioane pe un km si macar daca era facut !

  • Alea pe hartie.La cati bani s-au dat pentru proiecte si petecele de autostrada ……..aveam tara cu cate o autostrada/locuitor.Ma intreb cat o fi fost para-ndaratul.Tind sa cred ca 80% ca prea apar mosii de sute de ha.

 4. e asat de beatttttttttt.. va imaginati cam ce gandesc ambasadorii acreditati la bucuresti? ma intreb ce gandesc ei acuma.. si cat afecteaza imaginea romaniei un asa impostor la cotroceni…

 5. domnule Radu Tudor, am inteles de ani de zile ca nenea presedintele da este de cele mai multe ori ori nesimtit ori neserios ori de rasul lumii , dar cineva ai tot da apa la moara si nu al pune no1 pe afis . de prostiile pe care Ponta le scoate pe gura , sa dea naiba daca vad ca scrieti ceva dvs sau antena 3 .Moise Guran e de 4x ori mai profesionist decat stirile si dezbaterile de la antene. asa ca nu ma mai uit. este o recomandare nu neaparat un repros .

 6. Cine il mai asculta pe acest impostor mitoman ??? Ziaristii sunt obligati prin natura meseriei lor, saracii, sa o faca. Dar mai exista un om sanatos la cap care sa asculte ce debiteaza acest guvernator azi, pentru ca maine sa minta din nou ?

 7. locul acestei lichele este la puscarie impreuna cu copiii dumnealui, chioru asta ne-a mancat viata si nu trebuie iertat iar daca tovarasii prieteni americani il vor proteja ar trebui sa le daramam ambasada si sa-i expediem in Ukraina.

   • Pai cum îi provocati pe oameni…normal ca scot ce-i mai bun in ei…foarte multa ură in majoritatea postarilor…nu mai incitati cu astfel de poze schimonosite …o faceti dinadins?

   • aveti dreptate, am coborat stacheta mult sub demnitatea umana de cand avem un presedinte ca Basescu. In anii 90 la politehnica din Timisoara am avut un profesor de mecanica fluidelor a carui examen era foarte greu de trecut,pe nume Victor Ancusa.Era un om care impunea atata respect incat nu puteai sa-ti imaginezi ca treci examenul fara sa inveti. Cum de am ajuns sa fim condusi de rebutir ca Basescu Traian cand tara aceasta gemea de oameni care plesneau de inteligenta ?

 8. A iesit duminica seara, de parca ne-au invadat extraterestii!!! Nu i-ar fi rusine, macar duminica sa nu mai auzim de el. Un personaj mai sinistru ca asta nu cred ca mai exista undeva, pe lumea asta!

 9. S-a facut de ris a vrut sa critice si pina la urma a recunoscut ca e nemaipomenit bugetul dar are el ambitie.

 10. auzi la el ,pe bugetul lui Ponta a recunoscut ca e bun dar vrea el sa se bage si sa-i ajute ,e de un tupeu fantastic,uita ca el a taiat salarii ,a marit tva si nu a facut 1 km de autostrazi/

 11. Ne-a povestit baselu ,hàc…cine-i seful hàc…intr-o duminica seara,cand tot omul la casa lui vrea altceva decat basescu .Nu am uitat de ceausescu cand iesea dimineata ,la pranz si seara pana nu a mai rabdat poporul .

 12. Hai Ponta iesi si fa-l praf ca poti ptr. ca idiotul s-a facut de ris cu ambitia asta prosteasca dar e de acord cu toate din buget dar are el ce are si ii e frica ca a ramas pe dinafara .vrea sa se bage in seama.

 13. Iar a luat-o pe aratura,ca pe autostrada nu putea, ca a declarat ca Romania nu are nevoie de autostrazi, deci nici nu avem.

 14. Expertiza contabila judiciara depusa la dosarul privatizarii ICA, in care Dan Voiculescu si alte persoane sunt judecate pentru modul de privatizare a institutului, arata ca legislatia existenta in 2003, la momentul privatizarii, permitea un raport simplificat de evaluare a actiunilor societatii, arata in exclusivitate Mediafax.

  Magistratii instantei supreme au decis ca expertizele dispuse, una contabila si una tehnica, sa lamureasca daca activele corporale ale Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) au fost reflectate actualizat in bilantul contabil din 21 decembrie 2002 si in balanta contabila din 30 aprilie 2003, care era metoda legala de determinare a pretului de oferta, respectiv raport de evaluare simplificat sau raport de evaluare de piata, si sa determine valoarea de piata a cladirilor si terenurilor aflate in proprietatea institutului, la momentul privatizarii.

  Expertizele, obtinute in exclusivitate de MEDIAFAX si depuse recent la dosarul cauzei, sunt favorabile lui Dan Voiculescu, dar si celorlati inculpati din dosar, cea contabila aratand ca actiunile ICA au fost corect evaluate de catre Agentia Domeniilor Statului (ADS) la nivelul anului 2003, cand s-a privatizat institutul, iar cea de evaluare a activelor ICA, respectiv tot ceea ce insemna patrimoniu imobiliar al Institutului, cladiri si terenurile aferente, valorau la acea vreme, potrivit expertilor, peste trei milioane de dolari.

  In 2003, evaluarea terenurilor nu era obligatorie!

  La data privatizarii ICA, in 2003, evaluarea terenurilor si cladirilor la valoarea de piata nu era obligatorie, conform legii, mai reiese din documentele citate, iar ICA s-a privatizat prin vanzarea de actiuni, si nu de active.

  Raportul de expertiza contabila a urmarit sa determine daca anterior privatizarii, respectiv 2002-2003, activele ICA erau inregistrate actualizat in contabilitate, raspunsul expertilor fiind unul pozitiv, si daca s-au respectat normele aplicabile in acel moment privind evidentierea actualizata in contabilitate a activelor.

  Alt obiectiv urmarit in expertiza contabila viza modul de determinare a pretului de oferta al actiunilor ICA, respectiv pretul de pornire la care erau scoase la vanzare, si anume fie conform unui raport de evaluare simplificat, asa cum de fapt s-a facut in cazul ICA, fie conform unui raport de evaluare de piata, respectiv cum sustin procurorii DNA ca ar fi trebuit.

  Raspunsul expertilor a fost “conform raportului de evaluare simplificat”, deci concluzia la care au ajuns acestia este aceea ca, in cazul privatizarii ICA, s-a procedat corect.

  Raportul tehnic de evaluare – intocmit, separat de cel contabil, de catre un alt expert – a avut drept obiectiv determinarea valorii de piata a activelor ICA la momentul privatizarii, respectiv a terenurilor si cladirilor.

  Concluzia expertului a fost aceea ca pretul terenurilor si cladirilor ICA la data privatizarii (2003) a fost de 3.244.000 de dolari, respectiv 10.955.000 de lei. Valoarea este diferita de cea contabila la momentul respectiv.

  Raportul tehnic de evaluare nu a avut insa in vedere determinarea valorii actiunilor ICA – cele care, de fapt, au fost vandute la privatizarea Institutului.

  Concret, concluzia generala a celor doua documente este ca valoarea actiunilor nu este egala cu cea a cladirilor si terenurilor, ceea ce reprezinta activele ICA, dar ca privatizarea raportata la modul de determinare a pretului de oferta al actiunilor ICA, respectiv pretul de pornire la care era scos la privatizare Institutul, a fost cel corect in raport cu legislatia in vigoare la momentul privatizarii, respectiv anul 2003.

  In expertiza contabila, specialistul desemnat de instanta raspunde, pe rand, cerintelor instantei supreme.

  Astfel, la primul obiectiv stabilit de instanta, cel “daca activele corporale ale S.C. ICA S.A. au fost reflectate actualizat in bilantul contabil din 31 decembrie 2002 si in balanta contabila din 30 aprilie 2003″ expertul arata in documentul citat:

  “Reflectarea actualizata a activelor corporale ale S.C. ICA S.A. in bilantul contabil din 31 decembrie 2002: Activele corporale de natura mijloacelor fixe ale S.C. ICA S.A. au fost reflectate actualizat in bilantul contabil din 31 decembrie 2002, numai in considerarea datei de 31 decembrie 2001 – data preluarii la infiintarea societatii a elementelor de bilant aferente Institutului de Chimie Alimentara Bucuresti, conform art.5 din H.G. 451/2002 – 31 decembrie 2001 constituind totodata si data de referinta a ultimei reevaluari inregistrate in evidenta contabila a societatii comerciale nou infiintate Institutul de Cercetari Alimentare S.A.

  Reflectarea actualizata a activelor corporale de natura mijloacelor fixe ale S.C. ICA S.A. la bilantul contabil din decembrie 2002, preluate de la Institutul de Chimie Alimentara Bucuresti prin Protocolul de Predare – Preluare din 05.06.2002, se raporteaza la reevaluari efectuate in conformitate cu legislatia obligatorie, respectiv H.G. nr. 500/1994 privind reevaluarea imobilizarilor corporale si modificarea capitalului social, si la reevaluari efectuate cu titlu de recomandare, respectiv H.G.983/1998 privind reevaluarea cladirilor, constructiilor speciale si a terenurilor.

  Reflectarea actualizata a activelor corporale ale S.C. ICA S.A. in balanta contabila din 30 aprilie 2003: Activele corporale de natura terenurilor ale S.C. ICA S.A. au fost reflectate actualizat in balanta din 30 aprilie 2003 la valoarea de 1.498.131 mii lei, obtinuta in baza unui raport de evaluare efectuat potrivit H.G. nr. 834/1991 privind stabilirea si evaluarea unor terenuri detinute de societatile comerciale cu capital de stat, cu modificarile si completarile ulterioare, Criteriilor comune nr.2665/1C/311/1992 privind evaluarea, respectiv pct. II din Anexa nr. I la normele aprobate prin H.G. nr. 500/1994, prin raportul de evaluare stabilindu-se valoarea de intrare a terenurilor in patrimoniul societatii.

  In conformitate cu prevederile art. 7 si 9 din Legea contabilitatii 82/1991, republicata, la data intrarii in patrimoniu elementele de activ se evalueaza si se inregistreaza in contabilitate la valoarea de intrare, denumita si valoare contabila, la costul de achizitie, de productie sau la valoarea justa, pentru alte intrari decat cele prin achizitie sau productie, dupa caz, valoarea justa fiind stabilita pe baza de evaluari. Potrivit acestei reglementari, data intrarii in patrimoniu a acestor active (terenuri) la valoarea justa, constituie data ultimei actualizari, in baza valorii determinata prin raportul de evaluare”.

  La cel de-al doilea obiectiv cerut de judecatorii instantei supreme, respectiv “care era metoda legala de determinare a pretului de oferta – raport de evaluare simplificat ori raport de evaluare de piata”, expertul arata instantei:

  “Avand in vedere, cadrul legislativ reglementat de Legea 268 din 2001, H.G. nr.625/2002 – Norme metodologice de aplicare a Legii nr.625/2001, Instructiunile privind raportul de evaluare simplificat pentru stabilirea pretului de oferta la vanzarea actiunilor/partilor sociale, publicate in MO nr.222/1998 si aprobate de Consiliul de administratie al ADS, precum si activul net contabil din 31 decembrie 2002, mai mic decat 1/3 din activul total determinat pe baza bilantului contabil din decembrie 2002 – al carui activ si pasiv al anului precedent (2001) a fost preluat prin Hotararea de guvern nr. 451/2002 de la Institutul de Chimie Alimentara Bucuresti – autentificat de administratorii si cenzorii societatii comerciale Institutul de Cercetari Alimentare S.A., rezulta ca metoda legala de determinare a pretului de oferta este raportul de evaluare simplificat.

  ….

  Din analiza datelor furnizate de bilantul contabil incheiat pentru exercitiul financiar 2002. rezulta ca societatea comerciala Institutul de Cercetari Alimentare S.A. Bucuresti, avand ca unic actionar statul roman, inregistra o valoare a capitalului social la 31.12.2002 de 1.604.826.000 lei, sub plafonul de 4.000.000.000 lei, si un activ net contabil de 4.152.556 lei, mai mic decat 1/3 din activul total de 6.763.476 lei.

  Raportat la valoarea capitalului social, activului net si a dispozitiilor legale, se justifica decizia Consiliului de Administratie al Agentiei Domeniilor Statului de intocmire a unui raport de evaluare simplificat in procedura de privatizare a societatii comerciale Institutul de Cercetari Alimentare S.A. Bucuresti.

  Din analiza documentelor puse la dispozitia expertizei, coroborate cu dispozitiile textelor de lege detaliate mai sus, precum si cele ale procedurilor interne elaborate de Agentia Domeniilor Statului, rezulta faptul au fost intrunite conditiile astfel incat stabilirea pretului de oferta pe actiune privind privatizarea societatii comerciale Institutul de Cercetari Alimentare S.A. Bucuresti sa se faca in baza unui raport de evaluare simplificat”.

  Expertii mai arata, in cele doua documente citate, ca “prin aplicarea metodologiei de evaluare stabilita prin Instructiunile emise de Ministerul Privatizarii, care se bazeaza pe calcularea valorii activului net contabil, ajustata cu media profitului pe ultimii patru ani, pretul obtinut de evaluator s-a cuantificat la 2.944 lei/actiune, echivalentul a 0,0796 de euro la cursul oficial BNR de 36,952 lei/euro la 30 aprilie 2003″ astfel ca “prin urmare, conform procedurii, pretul de oferta pe actiune propus prin raportul de evaluare simplificat se situeaza la nivelul valorii nominale a unei actiuni, respectiv 3.000 de lei pe actiune, echivalentul a 0,0812 euro la cursul oficial BNR de 36,952 lei/euro la 30 aprilie 2003″.

  Expertiza a procedat la stabilirea valorii reale a unei actiuni pe baza activului net contabil inregistrat la 30 aprilie 2003, fara ajustarea cu media profitului pe ultimii patru ani, expertii aratand ca din calculele efectuate, a rezultat ca la 30 aprilie 2003, valoarea reala a unei actiuni era de 2.932,21 lei, echivalentul a 0,0794 euro la cursul oficial de schimb comunicat de BNR de 36.952 lei/euro, fata de 3.000 lei valoarea nominala, echivalentul a 0,0812 euro la cursul oficial de schimb comunicat de BNR de 36,952 lei/euro, luat in calculul ofertei de privatizare de catre ADS.

  In concluzie, tratamentul contabil privind reevaluarea activelor corporale de natura mijloacelor fixe in bilantul SC Institutul de Cercetari Alimentare SA din decembrie 2002 se raporteaza la reevaluarea obligatorie, prevazuta de H.G. nr. 500/1994 privind reevaluarea imobilizarilor corporale si modificarea capitalului social, si la reevaluarea optionala, conform H.G. 983/1998 privind reevaluarea cladirilor, constructiilor speciale si a terenurilor, care au fost efectuate si inregistrate in situatiile contabile anterioare infiintarii acestei societati, in conformitate cu prevederile acestor hotarari si insusita prin preluarea elementelor de bilant la data de 31 decembrie 2001 aferente Institutului de Chimie Alimentara Bucuresti, conform art.5 din H.G. 451/2002.

  Potrivit experitilor, in cazul ICA, s-au aplicat corect normele tehnice si contabile si de privatizare si s-a determinat corect procedural prin raport de evaluare simplificat valoarea actiunilor scoase la privatizare. Situatia economico-contabila a ICA de la acel moment nu obliga conform legilor de atunci, 2002-2003, la efectuarea unui raport de evaluare la valoarea de piata.

  Legislatia privatizarii a fost modificata abia ulterior, in 2007, in sensul obligativitatii valorii de piata, adica la patru ani de la privatizarea ICA.

  • @carmen popa
   .
   Ce faci băi …kârnat? Ți-ai tras iarăși pe față pseudonimul @carmen popa și ai trecut și la PLAGIEREA COMENTARIILOR d-lui Radu Tudor furându-i precum hoața de anastase, și având tupeul lui udrea, textul unui comentariu scris de domnia-sa ( Radu Tudor says: September 26, 2013 at 6:44 pm – Cazul Voiculescu) doar-doar să AMEȚEȘTI LUMEA DE CAP…ORDINARULE?( cf.dex. ”Normalule”!)
   .
   Iei deamboulea(asta nu-I jignire, băi!), tu împreună cu CLONELE tale, @cârlig ion și @carmen popa, TEXTE DE PE AICI ALE ALTORA și le bagi ca in mag. Victoria(„Unu’ într-o sută”)? Nu ți-a plăcut cum ți-am devoalat LUCRATURA MIZERABILA MAI IERI și ..urmare te răzbuni?
   .
   Vai de capul tău! Nimic personal în ceea ce scrii! Nimic din propri-ați glagorie! Și mai faceai ”mișto” de ingineri!. Al dracu nea kârnat ! Șomer la 42 de ani cu media 9,98 la Automatică_Calculatoare (pare-mi-se) și șomer p’acilea dând la gioale. Dicstrîndu-se! Rușinos! Și TE CRED că ești șomer pen’că ești toată ziulica și uneori …nopticica(mai ales când ești fată …carmen) aici pe blog.
   Apropo tu, carele esti, ce meserie ai de vreme ce inginerii-s de kakao pentru tine? Să scuipi unde ai lins? E frumos? Auzi la ”regina” Politehnicii absolvent și.. șomer. Șomer și pe banii mei, ai contribuabilului. Măcar te-a pus Oprescu la ceva munci in slujba comunitătii dacă tot îți da acolo un ban? Creca de vin-ăi băutura, bat-o vin-a, Sau , mai nou MATRAFOXURI ORDINARE.(cum dealtfel și recunoșteai cu ”probe indubitabile”(ți le reamintesc dacă dorești) că te mai trezeai diminețile prin boscheți) Rușinos!
   Parcă-i jurai ceva vreme în urmă lui @nimabe(sigur că …strâmb că tu nu poți sta …drept )
   kârnat stan says:(alta CLONA tu-i zici…pseudonim)
   November 3, 2013 at 6:23 pm
   .
   ”@nimabe: Nicoleto, nu sunt eu, eu nu am publicat niciun comment pe aici. De ceva vreme incoace eu public numai sub pseudonimul pe care il vezi, si anume “kârnat stan”.„
   (ATENȚIE mai jos! Ochii cât sarmaua! Ns)
   ”Cand o sa il schimb, o sa fac precizarea, pentru ca nu am nimic de ascuns, plus de asta nu sunt un pervers. Te pup! Pa.”
   .
   Intre timp ai fost și @irigator vasile , și @cirlig ion, și ”frumoasa & bestia”… @carmen popa și @orange fără …o să fac PRECIZAREA!. Ce sa-ți mai spun că ești …suspect, de-a binelea, dacă nu de perversitate(care incumbă toate non-calitățile) cel puțin de cameleonism care insemnează ceva apropiat:..
   Fă bine și puneți capu la contribuție și scrie și ceva din căputzu tău! Ai infectat cu PLAGIATE 42,7% din articolul ”Cum priviti renasterea relatiilor Romaniei cu China? semnate cu pseudonimele de mai sus. Dă jos…inginerule comentariile mele care vizau aceste PLAGIATE și-ai să te convingi că AȘA ESTE. Cui mama naibii te lauzi?
   Sau ai nevoie la CV-ul pentru a pleca in Australia de ceva dovezi de .. activitate? Așa cum ți-am mai spus:
   ”La cei 42 de ani ai tăi și șomer cu vise de… viză in Australia te mai intreb o data: Ce-ai să faci tu in Australia, băi, dacă te ocupi cu așa prostii? Și te-ai supărat pe mine când îți spuneam (printre altele) (gemil says:October 16, 2013 at 6:14 pm: )
   ”Asa că , atentie ! acolo nu-i nici România, nici blogul lui Radu Tudor. Ai văzut cum punea problema fostul Prim Ministru, Kevin Rudd. NU cred ca acolo ti se permite sa faci mascări ca pe aici Nu te băga la prostii , la șmenuieli ! Mucles! Te aruncă ăia, altfel, de pe Eureka Skydeck 88 direct în… Yarra River de nu te vezi”

  • Daca asa e nu pot decit sa va felicit. Sper sa va urmeze multi exemplul. Trebuie sa va spun insa ca legislatia austriaca iti permite sa bei o bere si sa conduci. Limita de alcolemie permisa este de 0,5 la mie.

 15. Nu am urmărit conferinţa de presă,ne imbolnaveşte.Oricum, cind iese cucu şi clămpăne:intră,iese iar intră,iar iese şi tot aşa.Vedeţi că se oftică, ficatul îi face fiţe,gîtul i se umflă, la fel şi venele,umflat la faţă de parcă este umflat cu pompa(buhab),este autodistrugerea persoanei politice si din punct de vedere medical(lăsaţi-l să facă ceea ce au făcut mulţi bolnavi,după închiderea spitalelor-infarct),nu mai poate rezista,că Ponta i-a luat definitiv faţa,a reuşit Ponta şi ai lui să schimbe cît de cît faţa ţării(cu toate că şi ai lui Ponta fac prostii enorme,groaznice,cu repercusiuni în viitor).Se scumpeşte benzina lui base!,nu este conştient că este un bun al ţării chiar dacă este importată,nu vrea să recunoască că nu ne mai reprzintă ca şi preşedinte(un scăunar care ocupă poziţia ilegal,culmea,mai încasează bani, plus enorm de multe favoruri şi nu se mai satură!).Este întrun cutremur,zbucium interior continuutrebuie să fim atenţi,că,putem să ne îmbolnăvim din cauza apariţiei pe ecran,şi,sau vorbind (acum minte apoi vorbeşte aiurea,ura se citeşte pe faţa lui).Sper ca Ponta şi ai lui să schimbe legislaţia,să nu mai aibă nicio favoare după ce-şi termină urletul…

 16. Impostorul asta nu se mai potoleste, chiar nu se gaseste nimeni sa-i inchida gura acestui nemernic care ne-a distrus tara si poprul ? A inbolnavit poporul roman cu tupeul lui jegos, hotul, mincinosul libidinosul, betivul , mai este ceva ?! Bravo natiune , avem cel mai tampit presedine !

 17. si cand te gandeasti ca inca mai exista oameni care cred in el cu tarie! numai la mine la munca ma cert cu ei ! daca ati sti voi cati sustinatori are v-ati inchina si cu coada!!

 18. doamne nu mai scapam de acest LUCIFER al poporului roman ,asta e mai rau ca Ceausescu si nu-l judeca nimeni pentru ceea ce face?De ce nu are nimeni putere sa-l dea dracului jos de pe jiltul puterii?

 19. deci ceausescu parea beat uneori, se balbaia etc., dar asta chiar este! cand esti beat, sunt 2 lucruri pe care nu le poti opri: sughitatul si tendinta de a rade prosteste (la unii, de a plange). ei, astea te dau de gol! bine, pe langa privirea tulbure si incoerenta argumentelor… trist. nici macar un dictator nu are voie sa apara beat la TV

 20. domnule ratu tudor despre ce program de autostrazi este vorba? pai parca ponta face pe prostul si nu mai stie concret unde o sa ajunga banii respectivi, deci parca este vorba despre un program sa il criticam pe basescu sal prostim lumea si sa nu vorbim despre fapte concrete, unde si cand o sa inceapa lucrarile despre termene lucrari europene etc, deci domnule radu tudor parca suntemi in uniunea europeana si de ce nu vorbim despre fondul european de investitii , ciudat este faptul ca de cand usl-ul este la putere nu vorbim despre termene la lucrari de modernizarea tarii si despre fondul european , doar despre basescu vorbiti? oamenii nu sunt prosti sa stict , este un program de la antena 3 anti-basescu? cand vorbiti despre uniunea europeana , si despre cati bani am cheltuit din fondul european de cand usl-ul este la putere, oamenii asteapta

  • au fost inaugurate deja 4 tronsoane de cind sunt indivizii astia la guvernare. da, antena 3 se opune lui basescu. dvs inteleg ca nu….

  • Stimate D-nule!

   Se pare ca aveti o problema cu aprecierea realitatii mai bine zis a adevarului. Polticienii in Romania chiar si presedintele si-au ales fiecare un post de televiziune care sa-i reprezinte. Nu exista nici un post de televiziune independent de politica ceea ce e o mare pierdere pentru Romania. Vreau sa va spun ca aici in occident presedintele ales este presedintele tuturor cetatenilor si nu iese niciodata in public sa se profileze de partea unui partid. Legea nu-i permite. Daca numai odata face aceasta greseala nu are decit o solutie pentru a o repara. Demisia.

 21. huuuaaa nemernicule betivan ! Esti urat ca un DRAC….si te urim noi romanii chiar mai mult decat pe DRACU! Nu mai folosi cuvantul romani si ROMANIA ca ne disperi BETIVULE!

 22. domnul Tudor, sunteti un om bine informat, mai avem ceva sanse cu “actul de igiena” inainte de ispravirea mandatului ?? nu se mai poate, e mai rau ca Pitzurca…

 23. Radu scuze, dar scris corect : rasul…cu a din a ,nu din i..
  dar la cat au schimbat “anagramatii din politica noastra” gramatica limbii romane in ultimi 20 de ani ca sa-si acopere incultura(prostia) lor sau a odraslelor lor,sincer nici nu mai ai habar cum este corect….pe vremea mea la scola am invatat intr-un fel(cum ai scris tu),acum au schimbat,Dumnezeu mai stie cum e corect.
  Referitor la ce vorbeste base…Lipsa autostrazilor duce la trafic aglomerat care la randul lui duce la un consum mult, mult mai mare de combustibil…..deci cineva are anumite interese sa ne mentina in situatia asta ,ca sa cheltuim cat mai mult pe combustibil( nu neaparat persoanele fizice cat cele juridice-firmele de transport),cineva trage niste bani…si sunt sume frumusele…iar “carpetarul”(porecla navigatorilor pe vremea lui ceasca),face asa ceva si se comporta in halul asta pt ca stie ca nimeni nu-l atinge,nu numai pt faptul ca “are spate”de la cancelariile occidentale pt care lucreaza si ne vinde,dar si datorita incompetentei actualului guvern,care are alte prioritati dar in nici un caz pedepsirea PDL-istilor(pt asta i-a votat lumea cu 75 %).PDL-ul nu a fost format dintr-un singur om(in speta-base)… au fost si berceanu,videanu,”Fufa-Carnati de Plescoi”,Ialomiteanu,Boc,Stolojan….s.a.S-a atins cineva de ei,i-au bagat in vreun proces de tradare a intereselor economice nationale pt vanzarea lui ALRO,pt cheltuirea anapoda a fondului de urgenta al guvernului..s.a…NU!!Ba din contra, odata ce s-au vazut la putere ei continua dezastrul inceput de PDL si mai adauga si ei ceva peste( prin regionalizare si prin descentralizarea ANAF),ca sa-i satisfaca pe “baronii locali”-Future Kings-ca sa-si recupereze “pierderile din cei 8 ani de foamete basista”.
  SRI-ul conduce tara prin base,dar si SRI-ul este condus de “infiltratii de afara”asa ca ce i se poate intampla unuia ca el care nu are cui sa dea socoteala?
  NIMIC…tragic dar asta este adevarul
  Asta vor americani:guverne corupte si infiltrate,politicieni corupti,servicii secrete infiltrate-pe post de marioneta…singuri au declarat la sedinta consiliului de aparare al SUA dupa cea de-a doua criza petroliera din ani ’70, tot atunci s-a aprobat si ajutorul anual de 2 mld $ pt Arabia Saudita pt inzestrare militara,ajutor anual pe care Sauditi il primesc chiar si in 2013,tot atunci au decis aplicarea acestor masuri in America Centrala si de Sud, vezi exemplu: PANAMA-generalul care conducea tara si dorea nationalizarea canalului..i-au aranjat avionul-subit s-a prabusit,in Ecuador la fel,in Peru,Nicaragua,Venezuela inainte de Chavez,Columbia,Argentina,Brazilia….Au aplicat, au testat..functioneaza…ok! o aplicam la scara mondiala..si rezultatul…uite in Romania si in jurul ei
  Vorbea cineva mai devreme de Bechtel..dar nimeni nu spune cine este de fapt aceasta firma,firma de casa a republicanilor,firma care in ultimi 30 de ani (pana la francezul violator de ospatarite)a dat presedinti de la FMI.Fosti presedinti sau vicepresedinti ai C.A al Bechtel, deveneau ulterior directori ai FMI timp de 30 de ani!!! aceiasi procedura..schimbau un regim intr-o anumita tara,hop vena fondul monetar pt a implementa “masuri finaciare democratice”…hop aparea Bechtel ca prima firma occidentala care sa fac investiti pt “reconstructia tarii”…cel mai proaspat exemplu IRAQ..cine s-a dus sa reconstruiasca Iraqul post Sadam..surpriza”BECHTEL”!!!
  Asa ca,vorba lui Badea”traim in Romanica si asta ne mananca tot timpul!”

 24. iarta-ma radule dar nu-l mai suport pe guvernator nu-i duminica sa nu iasa sa mai trinteasca gogomanii. ca si tine sint dintr-un oras port asa ca stiu ce le poate pielea da asta a sarit calu si se da mare economistcrezind ca o tara se conduce ca vaporu. este o mare diferenta intre una si alta. ma intreb nu cumva am fost blestemati ca am omorit in ziua de craciun si tragem azi ponoasele

 25. Sunteti penibili si josnici….radeti,judecati de un om pentru felul in care arata.Sa va fie rusine ! Sunt si eu USL-ist dar asta intrece orice masura,chiar imi pare rau ca v-am votat, daca din asta credeti ca va castigati electoratul… data viitoare o sa votez altfel.

 26. HIDOS personaj, mai bine ar pleca pe mare, acolo gaseste de toaate si bautura si femei si tot ce vor muschii lui, ne-am saturat sa-l vedem beat la tv…!!!

 27. basescu ai dreptate. Nu te lasa. Cere ca in buget sa fie trecuta si taierea salariilor cu 50%, a pensiilor cu 25%. Banii rezultati sa fie folositi de pedeleaua pt. parcuri in paduri, terenuri de fotbal in panta si pt. marirea saloriilor profesorilor.

 28. Cea mai mare umilinţă a poporului român cred că a fost momentul când Băsescu se plimba printre liderii europeni şi nimeni nu-l băga în seamă.
  Nu-mi mai doresc o asemenea umilinţă.Cu toate defectele posibile ale acestui popor,nu cred că mai merită o astfel de umilinţă.

 29. pana la urma unde se uita? dupa PONTA si CRIN sau la rotile din spate si fata ? DAR IN ACELASI TIMP? . DOAMNE in ce lume traim.

 30. Asta stim de mult timp.Doar nu lansase el sloganul “aici sunt deturnati banii Dv.” ? Cum sa nu fie el de acord cu “planul” de autostrazi,din care, regii asfaltului i-au finantat companiile de tot felu’? Sau Cashuneanu ala,vindea legume la piata ???

Leave a Reply