Basescu_Hoteni_153
Purtatorul de cuvint al Guvernului pe facebook despre conferinta de presa a lui Basescu :
Mirel Palada
“lol. e fabulos. i se impleticeste limba aproape la fiecare fraza”
inca una, mai concreta :
Ce se poate interpreta din seara asta? Simplu: Speriat, incoerent și matrafoxat. În disperarea sa, ca un lame duck pe cale să termine sceneta, și-a făcut curaj cu încă cincizeci de cinci sute și a ieșit să acopere spațiul mediatic. “Garcon! Încă un carton la domnu’, să mai citesc aici la ziariștii care nu au economiști în redacții”. Cu mare părere de rău, cineva trebuie să constate că regele e gol. Pardon, că președintele e beat. Nu numai de putere. În seara asta, Președintele României se încurcă în asemenea hal în limbă încât concluzia e indubitabilă: îi e frică. Și pentru a-și învinge frica, și pentru a încerca să acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. Garcon, încă un carton la domnu’. Își face curaj să respingă bugetul României, să blocheze o țară întreagă. Garcon, încă un carton la domnu’. Alcoolul dictează: După dînsul, potopul! Stai, că-l trimite și la Curtea Constituțională. Nici n-a așteptat să vină concluzia de la Parlament că știe deja că se va pune contra până la capăt. Garcon, încă un buget la domnu’…

95 COMMENTS

 1. Pai din conferinta de presa a reiesit ca bugetul lui Ponta este excelent ,are si rezerve si face bine la populatie,asta a vrut sa critice dar a aratat ca bugetul lui Ponta e excelent.
  Oricum e atins.

 2. Eu , unul, am decis să merg cu USL-ul . Nici cu PSD-ul nici cu PNL-ul nici cu PC-ul. Orice om in tara asta , major, vaccinat și sănătos cu capuțu a decis singur, in cunostinta de cauza, in cine are incredere si in cine isi pune el sperantele. Unii , ca și mine, au crezut și încă mai cred în USL, alții in PP-DD , PDL, PRM, sau UDMR. Alții, pentru că așa cred ei că e bine în…nimic( un mizilic de aproape…. 60% ). Astfel că și eu, și dumneata, și carla, și nimabe, și stan petru paul, și …marcus, am avut niște speranțe în acest USL și, cel puțin eu, nu am condiționat sprijinul meu aici fiind vorba de …..ÎNCREDERE. Puteți să vă lamentați, puteți să și “urlați” daca astea considerați că vă ajută sa treceți peste dezamagirea crunta creată de unele știri sau comentarii care v-au convins că totul conduce spre ceea ce dvs. considerați a fi …trădare. Eu ,unul, nu am toate elementele din discuțiile care au inflamat lumea și care să mă facă să mă simt trădat. Cel puțin până în acest moment. Iar cum în prietenul d-nei Udrea nu prea am incredere….!.
  .
  Eu, și nu ca alții, dintotdeauna am considerat că dezamagirile pe baza de…încredere se consuma în liniște și nu în… Piața Publică. E ca și cum aș fi pierdut ca un prost, să zicem , la Caritas, și-aș iesi în stradă revoltat că… m-am lăsat păcălit. Sau că am absolvit o (oarecare)Universitate particulară și, ce să vezi? …Statul nu vrea să-mi recunoască studiile. Critica se face din interior și nu din afara. Si partidele au forta suficienta sa on facă atunci cînd sunt derapaje. Astfel, revolta fata de USL ti-o poti manifesta in orice fel dar nu de pe pozitia de USL-ist chibiț. Mai puțin presa(care este “dumnezeu pe pamant” așa cum considera, intr-un fel pe drept și dl. Ciuvică Mugur) care poate și chiar trebuie să o facă “din afară”. Restul, cum spuneam, sunt chibiți. Și n-am să fiu niciodata o țață care să se plângă zgomotos(adica, să urle) de ceea ce considerași,( ca-n Caragiale)… TRADARE. Așa că, bărbătește, nu o să mă plâng nimanui că am fost un dobitoc în alegerea mea.
  .
  Si daca in țara asta se va fura(minți sau sfida n.s) tot atat de mult(CA PE VREMEA LUI BASESCU -BOC) si noi o vom duce mai greu, atunci abia incep dezamagirile si revolta mea. Și, după cum lăsați să se inteleagă, nu mi-ați făcut mie un hatîr să “tineți” cu USL-ul , dvs. având , nu-i așa?, toate argumentele să considerați altceva. Că v-am ținut și eu și carla și nimabe și stan petru paul și marcus că ..”v-am ținut sub papuc” și dvs., sireacul, clocoteați de ură ascunsă cu argumente imbatabile că lucrurile stau altfel. Oricum, și acum o lună , și acum două, și acum nouă, și de când ființează USL-ul, NOI, aștia , nu aveam o altă opțiune, cel puțin că intelectuali ce ne considerăm cu toate nemulțumirile frustrările și toate balbaielile ce le-am considerat fiecare dintre noi ca le-au facut Ponta, Antonescu sau USL-ul, în general. Daca unul dintre noi considera ca a fost neinspirat ca și-a îndreptat speranțele către USL este treaba sa personală și poate proceda cum dorește în continuare. Poți doar să spui : Da domnule! – am fost un dobitoc si trebuia să merg cu…..PP-DD, PDL , PRM-ul sau UDMR, după caz. Sau …cu nimeni. Un lucru pe care-l consider de bun simț este însă că atîta timp cît ești ….CU CINEVA, nu-i dai la “gioale”, in preajma, sau în plină campanie, ceea ce mulți au facut pe-aici. Din…. prea mare “dragoste”, vezi-doamne, pentru aceștia. Mai mult, de a vehicula tot felul de scenarii cu rol clar, diversionist.
  Argumente…?! Când un om are deja fixații, cum văd, acestea sunt inutile( fixații în înțelesul nu de “boală” ci de faptul că BRUSC toate afirmațiile dvs. recente sunt categorice, radicale și…. devastatoare la adresa USL-ului , în special a lui Ponta fără …nimic argumentat. Căutați o altă redută de pe care să luptați cu “hydra comunista” și… tot pe acest blog. Sunt atâtea partide!. Sau poate puneți de o mica revolta la dvs., la PNL Pitesti, poate iese ceva mai… dihai. Sau dați o soluție. Am mai spus-o. Dvs. nu puteți să spuneti nimic fără …lozinci, fără etichete și fără a folosi acest… NOI. Recitiți-vă! . Parca sunteti la un miting al unei aripi ultrașe a PNL Pitesti, dar nu vreți să se vadă acest lucru că v-ar da afară. Asumați-vă rolul de dizident în PNL. Haideți! Puneți de-o zurbă. Poate faceti să cadă Antonescu si cu el odată… Acordul …deci Ponta. Sau , dacă nu, spuneți serios, nu răstit și cu invective și fabulații ce credeți și….dați soluții. Aș vrea să vad …soluțiile. Asta e cusurul dvs.: Reacționați disproporționat, ca nimeni altul și…. de pe niciunde. Asta se vrea, credeți, o acțiune de …conștientizare a “boborului” și a noastra a tuturor, la care eu nu subscriu, și care să conducă la ….ce? Să cerem demisia lui Ponta până a fi numit prim-ministru? Sau ce? Sau să- i rupem capul….

  • @carmen popa
   .
   Ce faci băi …kârnat? Ți-ai tras iarăși pe față pseudonimul @carmen popa și ai trecut și la PLAGIEREA COMENTARIILOR MELE furându-mi precum hoața de anastase, și având tupeul lui udrea, textul unui comentariu de-al meu scris lui @nimabe acum 3 zile( November 23, 2013 at 8:36) așa fel, doar-doar să AMEȚEȘTI LUMEA DE CAP…ORDINARULE?( cf.dex. ”Normalule”!)
   .
   Iei deamboulea(asta nu-I jignire, băi!), tu împreună cu CLONELE tale, @cârlig ion și @carmen popa, TEXTE DE PE AICI ALE ALTORA și le bagi ca in mag. Victoria(„Unu’ într-o sută”)? Nu ți-a plăcut cum ți-am devoalat LUCRATURA MIZERABILA MAI IERI și ..urmare te răzbuni?
   .
   Vai de capul tău! Nimic personal în ceea ce scrii! Nimic din propri-ați glagorie! Și mai faceai ”mișto” de ingineri!. Al dracu nea kârnat ! Șomer la 42 de ani cu media 9,98 la Automatică_Calculatoare (pare-mi-se) și șomer p’acilea dând la gioale. Dicstrîndu-se! Rușinos! Și TE CRED că ești șomer pen’că ești toată ziulica și uneori …nopticica(mai ales când ești fată …carmen) aici pe blog.
   Apropo tu, carele esti, ce meserie ai de vreme ce inginerii-s de kakao pentru tine? Să scuipi unde ai lins? E frumos? Auzi la ”regina” Politehnicii absolvent și.. șomer. Șomer și pe banii mei, ai contribuabilului. Măcar te-a pus Oprescu la ceva munci in slujba comunitătii dacă tot îți da acolo un ban? Creca de vin-ăi băutura, bat-o vin-a, Sau , mai nou MATRAFOXURI ORDINARE.(cum dealtfel și recunoșteai cu ”probe indubitabile”(ți le reamintesc dacă dorești) că te mai trezeai diminețile prin boscheți) Rușinos!
   Parcă-i jurai ceva vreme în urmă lui @nimabe(sigur că …strâmb că tu nu poți sta …drept )
   kârnat stan says:(alta CLONA tu-i zici…pseudonim)
   November 3, 2013 at 6:23 pm
   .
   ”@nimabe: Nicoleto, nu sunt eu, eu nu am publicat niciun comment pe aici. De ceva vreme incoace eu public numai sub pseudonimul pe care il vezi, si anume “kârnat stan”.„
   (ATENȚIE mai jos! Ochii cât sarmaua! Ns)
   ”Cand o sa il schimb, o sa fac precizarea, pentru ca nu am nimic de ascuns, plus de asta nu sunt un pervers. Te pup! Pa.”
   .
   Intre timp ai fost și @irigator vasile , și @cirlig ion, și ”frumoasa & bestia”… @carmen popa și @orange fără …o să fac PRECIZAREA!. Ce sa-ți mai spun că ești …suspect, de-a binelea, dacă nu de perversitate(care incumbă toate non-calitățile) cel puțin de cameleonism care insemnează ceva apropiat:..
   Fă bine și puneți capu la contribuție și scrie și ceva din căputzu tău! Ai infectat cu PLAGIATE 42,7% din articolul ”Cum priviti renasterea relatiilor Romaniei cu China? semnate cu pseudonimele de mai sus. Dă jos…inginerule comentariile mele care vizau aceste PLAGIATE și-ai să te convingi că AȘA ESTE. Cui mama naibii te lauzi?
   Sau ai nevoie la CV-ul pentru a pleca in Australia de ceva dovezi de .. activitate?
   ”La cei 42 de ani ai tăi și șomer cu vise de… viză in Australia te mai intreb o data: Ce-ai să faci tu in Australia, băi, dacă te ocupi cu așa prostii? Și te-ai supărat pe mine când îți spuneam (printre altele) (gemil says:October 16, 2013 at 6:14 pm: )
   ”Asa că , atentie ! acolo nu-i nici România, nici blogul lui Radu Tudor. Ai văzut cum punea problema fostul Prim Ministru, Kevin Rudd. NU cred ca acolo ti se permite sa faci mascări ca pe aici Nu te băga la prostii , la șmenuieli ! Mucles! Te aruncă ăia, altfel, de pe Eureka Skydeck 88 direct în… Yarra River de nu te vezi”

 3. “Purtatorul de cuvint al Guvernului pe facebook” …CORECT … doar pe Facebook guverneaza Ponta :))))

  • HA ! … simpatica pozitie …

   indiferent cum , indiferent cata
   dreptate ar fi avut Palada , din
   pozitia sa , nu avea voie sa faca
   asemenea afirmatii ! Categoric NU !
   Dar intr-o Romanie condusa cert
   catre HAOS , ne mai mira ceva ?

 4. Frica pentru ce ar putea sa i se intample cand nu va mai fi presedinte sau alcoolul,a tras una mica inainte de discurs.

 5. ABSOLUT SINISTRU SI GRETOS!!! Acest monstru imi vorbeste mie “grijuliu” dupa ce m-a dat afara din tara si mi-a luat cu japca 25%din salariu,acuzandu-ma ca fac parte din poporul care consuma prea mult? Dupa simptomele descrise sunt medic si VREAU SA IES IN STRADA,sa strig din tot sufletul JOS BASESCU SI FAMILIA LUI!!!!!! Simt acum ca nici macar IN pamantul patriei mele aceasta forma de viata nu-si merita locul. Va rog,nu-i mai spuneti presedinte;e MAI RAU DECAT CEAUSESCU dsi sunt comparabili!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Da .I se impleticeste limba rau de tot ,fiindca normal spune despre unele masuri/ lucruri pe care ar fi trebuit sa le faca basescu-boc=PDL si nu le-au facut(dimpotriva) ,intrucat in 2009 (alaturi de PSD) si apoi in 2010-2012 alaturi de UDMR,UNPR sistemul le-a dat LIBER/VOIE LA FURT SI CORUPTIE politicienilor de la putere si guvernantilor incat acestia au furat/s-au imbogatit peste masura incat cred ca UNUL din DOI din IMBOGATITII/MOSIERII Romaniei se afla in curtea PDL . Grav este ca regimul actual nu face nimic pentru readucerea acestor AVERI, FURATE de la toti romanii ,la BUGETUL STATULUI ,asa cum au promis in campania electorala(si chiar inainte de campania electorala).Nu stiu de ce guvernantii ACTUALI nu nominalizeaza institutiile,persoanele care se opun la realizarea acestei promisiuni si de ce?(oare toti imbogatitii sunt in situatia incurcata a lui basescu si toti au aceiasi putere ca si basescu ca sa poata sa impiedice realizarea acestei dorinte a majoritatii romanilor care au pus stampila pe USL).

 7. Degeaba taie el pensiile daca nu baga si fumariciul si vinariciul si… aaaa… da! popoviciul! Parerea mea! Hac!

  • veti fi obligati curand sa acceptati si chip-area pentru ca UE sa poata face diverse statistici privind supravietuirea in conditii extreme

   distrugerea integrala a teritoriului national prin extragere a resurselor naturale si minerale prin tehnologii poluante, defrisare completa, urmata de cultivare a plantelor modificate genetic, se doreste a fi un experiment al UE pe cobai umani privind adaptabilitatea rasei umane la conditii de mediu extrem de toxice, cu sanse de supravietuire sub 1%, iar romanii au fost alesi sa fie cobaii comunitatii europene pentru ca accepta orice conditii fara sa se revolte

 8. Domnule Tudor,
  Basescu este disperat ca nu este el acela care mai poate manevra bugetul tarii.Va amintiti cum facea pe vremea lui Boc?Il chema cu bugetul la el;acolo el era acela care hotara ce sume se distribuie si in care anume directii.Sigur ca nu era vreo problema sa-i dea lui Udrea pe mana 4 miliarde de euro,dar la Dragnea este grav.
  Grav este ca el acum face tot posibilul sa faca rau in continuare,acelora care l-au adus in situatia de “tolerat in spatiu” la Cotroceni,adica acelora care au votat plecarea sa, la referendum.Se razbuna cum poate,desi declarativ spune ca-i pasa.Nu-i pasa de pensionari,de medicii rezidenti,de profesori,de proiectele cu bani europeni,nu-i pasa decat de persoana lui,de puterea lui pe care n-o mai are decat pe ici,pe colo.Si daca e luat in freza e si mai grav,ca nu se mai fereste….Ba ne mai ameninta ca ataca bugetul si la CCR,unde mai are cateva slugi.Poate ne strangem totusi sa-l trimitem dracu’ acasa sa-si creasca nepoata……desi la cum si-a crescut odraslele,mai bine nu.I-ar prinde bine la sapa,dar nu de plictiseala ci ca activitate benevola pe langa un penitenciar.

 9. Stimate domn! Nu mai suportam sa-l vedem la tv pe Basescu. Ne ridica tensiunea instantaneu!!! Va rog din suflet sa nu-l mai dati in direct, ci sa dati doar spicuiri pe care sa le comentati dumneavoastra in emisiune.

  • De cand spun asta ! … avand in vedere
   ca toti jurnalistii adevarati si redactorii
   posturilor de stiri ~ stiu bine ca base
   a fost demis si este doar un ilegitim
   guvernator american , nu inteleg de ce mai
   este dat “LIVE” , de ce i se mai acorda atentie ! …
   Dar intr-o tara condusa clar catre HAOS si
   ANARHIE , ce ne mai mira ?

 10. Porcul ala de chiriac face joc dublu pe alt post ,el si cu iaru ,cu acesti pescuitori in ape tulburi a cistigat basescu 2 mandate -asta e oameni cu curul in doua luntrii.

  • Pe B.Chireac nu-l mai cred de mult …
   dar nu-mi provoaca scarba ; in schimb ,
   Iaru chiar imi provoaca multa scarba !

 11. Bis! Bis! Bis!

  Unforgettable that’s what you are!

  De la nivelul functiei, domnul a facut un one man show, da cu cifre bre ca e sigure, nu te tradeaza ca memoria.

  Scena poate fi asemanata cu un meci de box, in care Basescu se lupta de data asta cu bugetul, domnul Boc e antrenorul, care ii pune mantia pe umar, iar CC arbitrul. Ne ramane de stabilit daca Basescu e la categoria grea sau mijlocie.

  Cred ca domnul prezident are niste fantasme legate de educatie, ca face destul de des pe profesorul, il dascaleste pe Ponta ca n-a inteles, ca nu asa se face, ca stie el mai bine. De asemenea, cand se uita seara in oglinda joaca si rolul de mosier care se lupta sa cumpere pamanturile altora, precum si al proprietarului de case.

  Bre, domn Traian ai de toate, de ce nu esti matale fericit? Oare nu mai esti iubit?

 12. Anveloparea cladirilor este o ticalosie imensa. Condamnati amarastenii la cladiri insalubre pline de igrasie. Puneti in pericol siguranta populatiei punand extragreutate pe cladiri, extragreutate care la un cutremur se va dovedi fatala locuitorilor.Daca udrea isi finanta asa clientele de partid de ce nu ar face si USL la fel! Bravo!

  • Să spunem că ,,este”, dar a fost cu siguranţă o ticăloşie,de ce sunt deacord?,pentru că:la bloc,proprietari suntem doar pe suprafaţa pe care stăm cu picioarele(podea,respectiv tavan),pereţii sunt în proprietatea statului,cel puţin aşa am înţeles legea de la cei mai pregătiţi în domeniu şi ne obligă să contribuim la anvelopere(nu se prea dădeau facturi la finalizarea lucrărilor că nu erau de calitate,în plus,nu se făcea-nu se face controlul calităţii tehnice la aceste lucrări şi nu puteai să te scazi la primărie),dar,anveloparea nu se face exact aşa cum este normal tehnic, nu este nicio greutate apăsătoare pe pereţi,pentru că este anvelopare verticală.Facem scandal pentru asta,dar pentru cei de la gaz,rds-rcs,upc,romtelecom care au spart pe orizontală la fiecare etaj pe casa scărilor pentru a-şi instala cablurile(afectate sunt toate palierele la baza/pe orizontală în casa scării)şi, oricînd pot cădea,se pot dărîma chiar fără cutremure.Nu cred că va mai continua USL-ul finanţarea clientelei politice,cum a făcut udrea. Greşiţi domnule SimP.

  • Hai siktir antibasist prost.Tu esti dus cu capul? Blocurile construite de comunisti sunt rezistente la cutremure, tocamai din cauza fierului si betonului folosit din belsug,
   care tin peretii reci iarna si le ingheata sufletele oamenilor.Este de dorit ca anveloparea sa se faca cat mai rapid.Atentie, la hotiile ce se pot face pentru a se fura banii destinati anveloparii.Acesta e cel mai periculos ”CUTREMUR”.

 13. daca domnul palada imi deconteaza 50% din viitoarele taxe si impozite..il sustin,daca nu..mai bn sa taca

 14. Gigi…2 “luntrii”??? Adevarat basist agramat! Cum poate indrazni cineva sa se exprime in probleme complicate precum politica, fara a sti sa scrie corect?

  • Eu basist mai nenorocitule ,cunosc prea bine tipul asta de om ca sa pun votul meu pe numele golanului basescu ,in ceea ce priveste corectitudinea gramaticala la care faci referire mai citeste ,esti la fel de citit ca si basescul tau pe care il servesti sub acoperire (luntrii-plural articulat)

 15. Stau asaaa si ma intreb si io ca prostu: ce mai face anticrinul Schnecker? Sa nu spunetzi ca este sfatuitorul zanei baselutza

 16. Palada nu este cel care facea sondaje pentru antene, sondaje unde geoana a iesit presedinte si referendumul a avut cvorum? Si drept rasplata, l-a luat ponta trepadus la guvern? Si acum orice tampenie face sefu el apare si incearca sa explice ca e de fapt o chestie desteapta.. In timpul liber omu il injura pe basescu, in felul asta mai creste un pic in ochii sefului. Jalnic si patetic personaj.

 17. Nesimtitul, el ne-a taiat salariile cu 20 % si a crescut tva cat a vrut el ( 24 %) si totusi are tupeul sa vorbeasca betivanul !

 18. palada e cel cu “studiile intrerupte” in CV? de ce are USL doar indivizi de-astia slabi? de ce nu are oameni de cultura, intelectuali si se bazeaza pe prostime pe sfertodocti cu “studii intrerupte”?
  http://doctorat.snspa.ro/sites/default/files/doctorat/palada%20theodor%20mirel/Palada%20Theodor%20Mirel%20-%20CV%20ROM.pdf
  eu zic ca scad sansele inf ata oamenilor echilibrati si cresc la borfasi, ultrasi, tzarani in sensul de lipsitim de civilizatie daca lucreaza tot cu astfel de specimene.

 19. Dle Radu,spuneţi-i sau, apostrofaţi-l pe Geoană, să nu mai jicnească poporul,din cauza lor, a politicienilor de 23 de ani, am ajuns în halul în care suntem, ei ne-au distrus bogăţia sufletească,nucleul de bază al societăţii-familia,ne-au distrus speranţa de mai bine !!! Ruşine Dle Geoană(nu transmiteţi niciun pic de încredere,nu ştiu cîţi vă vor mai vota pe dvs).

 20. Palada : Basescu e matrafoxat de fericire ca Ponta i-a pus USL la picioare prin pactul de coabitare (impunitate ) si prin procurorii de vis gen Kovesi aleasa lui Ponta .

  Ponta ne-a promis liniste in urma pactului de coabitare – realitatea e ca i-a dat mai multa legitimitate nebunului in ciuda votului anti-Basescu ce a adus USL la Putere .

 21. chiar nu mai putem face o SUSPENDARE?Ptr ca am facut una pe care ,,frumosii destepti,,investiti cu 70%in Romania la putere,nu au stiut ce sa faca si coabiteaza.Chiar o sa pleznim instantaneu cand il vedem pe acest betiv la tv.Nu se poate sa-l ignorati?ca asa poate va crapa el de ciuda.

 22. Dnule Radu Tudor pentru mine(din iurta mea de la tara) al invita pe geoana la dvs in emisiune, a insemnat acelasi lucru ca si cum l-ati fi invitat(corect si foarte bine! fiindca parerea oricarui om politic conteaza)la emisiune pe basescu sau pe bakonsky.Stim cu toti ca in 2009 toti credeam ca vom avea un presedinte pesedist(geoana) si un guvern pesedisto-penelist(un fel de USL) dar datorita lui geoana(actiunilor sale “incredibile”)datorita lui basescu (manipularilor si minciunilor sale) si a lui bakonschi(votul la 10 secunde) am avut in final un presedinte PDL-ist si un guvern pesedisto-pedelist(negocieri subterane ; “aranjarea votului” de blaga,videanu,berceanu cat si ..atitudinii pasive a lui “VIORICA” care probabil tanjea dupa un guvern fesenist( PDL+PSD) .In orice caz dnul geoana este un tip inteligent(dar vorba taranului :unde este f multa minte este si f multa prostie) insa da dovada de f mult tupeu si foarta multa nerecunostinta fata de cineva care te-a ajutat(si a facut totul) sa ajungi presdinte ,dar tu …ai dat cu mucii in fasole si tot tu faci acum(incredibil) pe …suparatul.Sper ca restul pesedistilor sa n-aiba …acelasi caracter,aceiasi nerecunostiinta si vor fi in final …oameni ce isi tin cuvantul dat partenerului de …drum,viata,excursie,coalitie,guvernare…incat ajuns la batranete sa n-ai multe regrete(asa cum regreta PSD,inca tanar, ca a facut alianta cu pDL/basescu in 2009 si pact cu basescu in 2013).

   • -În privinţa cucului de la Cotroceni nu comentez,nu vreu să-mi crească tensiunea.De ce avem un cuc Preşedinte:
    1.Pentru că Adrian Năstase nu a lăsat-o pe Rodica Stănoiu să dea drumul în instanţă la dosarul lui Băsescu.(din informaţiile pe care le am)
    2.Pentru că românii(nu toţi) nu au fost în stare să facă diferenţa dintre valoarea lui Adrian Năstase şi nonvaloarea reprezentată atât de bine de Băsescu şi au votat cu actualul cuc.
    3.Pentru că Geoană a făcut o greşeală pe care nu o poate justifica,nu există justificare pentru vizita lui la Vîntu,apoi a rămas blocat la întrebarea lui Băsescu privitoare la vizită,reacţie a unui om vinovat,deşi am înţeles că avea răspunsul pregătit de staful lui.Am multe semne de întrebare asupra comportamentului lui Geoană din finalul campaniei prezidenţiale(vizita şi blocajul nejustificat).S-a adăugat votul a cca. 5 milioane de români care nu au o scuză decentă pentru votul dat lui Băsescu.
    -În legătură cu atitudinea lui Geoană faţă de Antonescu şi PNL nu ştiu ce să zic,ţinând cont de susţinerea acordată la campania prezidenţială din 2009,Geoană ar fi trebuit să fie ultimul PSD-ist care să atace PNL-ul şi pe Antonescu.Poate am eu prea mari aşteptări de la domnia sa.
    Ce părere ai Radu Tudor?

     • De acord mai ales cu primele doua .In privinta d-lui geoana sint mai conciliant ,ptr. ca geoana a fost cel mai bun ambasador al Romaniei in SUA,a fost probabil cel mai bun ministru de externe dupa 1990 ,si este mult peste basescu in ceea ce priveste cultura si viziunea economica interna si internationala(vine din citit).Sigur ca a facut unele greseli dar asta nu scuza totusi milioanele de voturi luate de ticalos.In fond o greseala de prezentare la o confruntare nu putea sa intoarca rezultatul decit daca existau totusi milioane de voturi basiste si frauda importanta.Deci vina o au si cei care in 2009 au mai mers pe mina golanului.Mai mult ,si in 2004 golanul a fraudat masiv ptr. ca s-au infiinttat mii de centre de votare in gari si alte locuri “sensibile ,intre turul unu si doi,lucru care a influentat rezultatul(a se vedea ceea ce a declarat Pirvulescu referitor la votul masiv din aceste centre mult peste media celorlalte sectii de votare.Asa ca vina procopsirii cu basescu ne apartine deopotriva si nu putem arunca totul in circa lui Geoana sau nastase(la Nastase se va afla ca au fost si alte influente externe pe care nastase nu le face publice )

 23. Basescu-Masa Verde-Mosier mi s-a parut a fi extrem de ……obosit(!). Suspecta INECAREA lui si oprirea cuvintelor in gat de 5-6 ori in timpul explicatiilor de 2 lei…..

 24. dle radu tudor, pe cand il mai invitati si pe crin la a3? de cand nu a mai fost? nu iau in considerare episodul telefonic cand dna dana grecu l-a pus la zid…nu mai e bun sau ce?? am vazut ca in seara asta l-ati resapat pe geoana, intr-un mod dizgratios, mi s-a parut penibil cum ii ridicati ode. penibil si el cum a dat de inteles ca un ciolanel acolo, oriunde…doar sa roada si el ceva. vad ca a devenit arogant, se crede mare destept si loveste exact in cel care l-a ajutat cand a avut nevoie, degeaba se pricepe el la diplomatie, daca nu are caracter. am stat in 2009 doua ore la coada sa il votez pe geoana in turul doi pentru ca asa ne indemnase crin pe cei care l-am vrut pe el…asa ca daca geoana se umfla in pene cu cate voturi a avut el- surpriza!- multe nu sunt de la poporul pesedist. liberalii au reusit sa isi mobilizeze electoratul sa se achite onorabil in aliante, astia acum tot fac mofturi, vai, poporul pesedist nu-l vrea pe crin. cine oare a starnit disensiunile in usl? nu liberalii si nu crin, care l-a sprijinit pe ponta mai abitir decat orice pesedist. anul trecut pe vremea asta, geoana negocia cu basescu, in timp ce crin declara ca basescu trebuie sa-l puna pe ponta, pt ca altfel se gandeste la o noua suspendare (bineinteles, si-a luat galeata de zoaie in cap de la propaganda basista). iar dvs astazi mai ca nu i-ati compus o oda acestui penibil geoana. ce v-a apucat?? sunteti un jurnalist de valoare. astept emisiunea cu crin.

  • ultima oara a fost la mine in emisiune acum 3 saptamini. nu incercati ghidusii din astea cu anti-pnl ca-s bune de b1…..

  • basirea e in floare ..hh.netransportabil..,mda,,de ce ai transporta un bou|??h,,,..adica un bouvagon normal de cfr maaaarfaaa fraatee nu l incape pe asta la o adica sa fie trrranshumat…poate nava biruinta cu al ei pakitan destoinic

  • Cui ati adresat acest splendid compliment si pe cel anterior? Nu de alta, dar sunt curios ce va poate determina sa folositi acest limbaj minunat daca tot fac efortul sa citesc si sa inteleg si comentariile postarilor.

 25. rumunii au arbalete frate|nu po sa cred asa ceva.asta e arfma din timpuil lu ndecebalm sau ce e?io credeam ca doar melitia arew drept de arme si basau are si el o pocnitoare cu care sa da mare la tacuta cand sa imbata,,,da rumunii au arbalete ma? si ce fac cu ele omoara ursi sau ce?
  toata lumea are si slabanaogii aia din suuuooomalia,,terib dle teribil de prosti suntem…thhhhhheribill cum zice cap de porc,,,teribil deci

  toti deafara au langa pat un
  colt911 glok s a w beretta m9
  luuujjjjer walllther nagan miniuzi minigun vector
  m4 carcaplina sks dragunov sdv m1 mp5 spas m246saw .50 wincester rpd tokarev makarov m16 ak47 74 alea belgiene toata seria austriace aug h and k mp5amzis orvitza schmeisseremp44 greasgun tommygun bren ppsh balalaika sten bran stan brenda 88 flak 85 75 50 falconete archebuze muschete 40 cal sw 22lr sr etc….dar rumuniiii,,…rumunii ….militienii nostri au imitati fail a la ppk j bond… la idiotii astia a iesit pkk ca partidu kurdistan…prastie,…rumuniii…rumunii sunnt varza..ei cu bate se bat.ei cu pietre si sabiibleablea…vezi de ce n avem self respect\\\\\\/?
  stii ce politicoasa ar fi lumea dac am fi nrmati toti prostii cu ak47?!?bad idceea…
  sunt soferi destui..rumunii n au nscapare in nici un fel suntem doooooooooooom,,,prea prosti ..prosti pt a amai exissta …ne a basit un basau si o mana de burtosi….

  rusine rusine rusine sa ne fieee…hhhhhhm?asa ar striga suporteriii pli mele a echipei de fotbal a pli mele….si 1 meleon de boi din bucale
  strige sa fie pusi pa fapta
  basau urlau murlau la bulau…deh executati pa loc trre,,,da na i sa vezi asa ca …. rusiiineee sa ne fieee..

  rusine rusine rusine sa iti.,,si sa ne fie nea ilie ala sarac si cinstit teen batarnete de tembel ca de la tine a pornit toata basirea

 26. Poate ma insel dar parca am vazut la ANTENA 3(la alte posuri pe care le mai vizionez : sport,national geografic,sau history cred ca nu ) aluzii ca geonica ar fi om cu “grade” si care parca chiar el spunea:Mai rasfirati ,baieti,mai rasfirati! sau cu “alte cuvinte” dar probabil memoria ma lasa.Insa cred ca PSD-ul dupa atacul virulent la Antonescu/PNL, s-a simtit obligat si trebuia sa-l recompenseze cu un post in strainatate(sa nu mai criticam ,fiindca l-am criticat destul pe basescu cu EBA lui).Si am vazut astfel,in direct, ca el (incredibil!) este dispus sa se sacrifice! si ca..va accepta ,in cele din urma, postul.Asa ca a specificat ca el trebuia, ca orice ostean al tarisoarei noastre(astia au oare grade?) sa se sacrifice si in final sa zica:AM INTELES ,SA TRAITI!.

 27. Dle Tudor va rog sa nu-l mai criticati niciodata pe dnul Ponta(sau pe alt politician ) intrucat sunt unii care cred ca daca il criticati(ca si cum l-ai critica pe un prieten, pe unul din familie,pe care il critici intrucat ii doresti binele si vrei sa elimine unele erori de parcurs)… ii cereti automat…DEMISIA!.Sper sa nu trecem in cativa ani de la fani “indobitociti dupa basescu ” la fani incurabili dupa “Ponta ,Antonescu sau nu stiu cine”.Astia sunt probabil oameni bolnavi de boala “DE A FI CU ORICE PRET FANUL CUIVA/DE A AVEA UN TATUC ACOLO SUS” si astfel cu acestia nu poti dialoga cu decenta.

 28. Il cunosc pe Mirel Palade de multi ani. Nu se abtine si nu se va putea abtine, fiindca nu va putea intra niciodata in haina demnitarului (asa e el facut!), iar Ponta va fi obligat, intr-un final, sa-l schimbe. Probabil dupa un gest scandalos care nu va mai putea fi ignorat. Recomandarea mea foarte ferma este ca Victor Ponta sa-l schimbe urgent pe Palada, cat mai poate sa o faca fara scandal.

 29. Fiindca vad ca se vorbeste mult despre emisiunea cu Geoana, va spun cum am procedat eu ca sa nu ma enervez. Precizez ca urmaresc regulat emisiunile lui Radu Tudor, marea majoritate fiind foarte interesante pentru mine. Cand am auzit insa subiectele din aceasta seara am stiut din prima clipa ca nu ma voi uita la emisiune. Se pare ca am facut foarte bine. Pentru mine Geoana nu mai are secrete, il cunosc pe toate partile. Asa ca nu ii inteleg pe cei care comenteaza suparati ca s-au uitat la Geoana?! Daca cumva li s-a blocat telecomanda puteau scoate televizorul din priza fara sa se mai enerveze fara rost!
  p.s. ma intreaba un prieten ce voi face daca totusi va fi bagat Geoana la inaintare? Raspuns: harachiri!

 30. Cred ca un slogan (parafrazat) al unei televiziuni din Iași i se potrivește lui Băsescu: “O nouă zi, aceiași scârbă – Traian Băsescu!”

 31. ce sa mai zici frate?ca dl priesedinte era sau nu beat putin mai conteaza vorba i ca eeste el sefu statuliui sau nu e?este el jupanu?da este.

  acest horoscop a lu neti ce se zbate sa dezvolte in mamaligari instinctul sau cum ii zice lui pavlov ,la ore fixw si dupa sufletiu mamaligarului facut discursul,

  acest lup moralist este presedintele rumuniei!

  sefu statului frate!ce umilinta mai mare poti gasi alta decat ca cel mai ticalos din toaaata pleiada de ticalosi hoti si tradatori de tara ce ne au ruinat homelandu, ca pt multi nu mai exista “Acasa” cand se refera la tara de unde si au luat lumea ncap,a fost uns imparat de milioane de alde compadre.

  sefu statului iese ca horoscopu lu neti si mi zice mie cat de porc e statul

  si ce nenorocire va veni.daca erau el si curtenii lui alde ingas alde funeriu videan udrulan blagan etc stapani absoluti era bine , da asa?!alde usl sunt de porc frate! si chiar sunt daca e sa ma intrebati.

  iar dl priesedinte nu conteneste sa isi lase secretiile pe ecranul televizoarelor ragaind cavernos si ritos ca ce de porc sunt usleii si ce erou dastept,cult,economist fratemgeniu sgtrateg,e el.parazitul asta escroc e sefu statului frate!ca mamaligarii meii asa au vrut.hai besescu la putere si ne scapa de belele.

  cum naiba sa nu mori de oftica cand vezi cel mai cel din toti tradatorii de tara responsabilul direct al vanzarii tarii,un ..nici om nu e asta,
  imi zice mie ce rau este si va fi ,da el e nevinovat frate!

  imi vine in minte un vers”iarba rea din holde piara” din hora mizdirii sau cevaq asa varza eroica,

  pai sa piara ftui dzeu mami ei de iarba ca o sa pierim noi inainte ,
  de ramane tara goala doar cu “potentatii” astia si o imensa basina in urma,tarla goala data l;a streini..sa calareasca tacuta cu pletele in vant pe armasaru gicu peste hectare munti si vai.

  cand o incepe tambalaul,dupa falimentul rumuniei ce vine vine calca tuootu in kicioare,vreau sa faceti asa}
  melitii nene ca pe timpul lui stalin si mers dupa ei la adresa.

  ce esti tu?pai basau,udrula,videan,bok, rus, baron,basit,comisar,prefect,corupti,sef de post mana n mana cu interlopii si tiganoii,colon turcesc,cristoi zdreanta,cap de porc parazit,pora,curos samd,

  eh frate,astia tre starpiti nene pana la a 11 spita.pe banda rulanta sa mearga “epurarea” ticalosilor si tradatorilor de tara.

  puteti sa ma faceti nebun ,sa nu afisati mesajul ,instigator la alea rele,dar va zic

  asta inseamna iarba rea din holde piara mm ei de iarba si de holda si de tot
  deaci incolo drum de intors nu mai e .este disparitia poporului roman si a tarii sau disparitia imbecililor astia si a fenomenului ce se numeste BASIRE

 32. cum este psihopatul din deal stim, dar vedenm ca are coabitaci de nadejde la guvern care coabiteaza si-n limbaj. tot inainte baieti!
  pana una alta psihopatul betiv scoate ziceri gen : iarna nu-i ca vara, aici suntt banii dumneavoastra si mai nou mariti taxe pt baronasii lui Dragnea. acolo trebuie combatut nu la ,,matrafoxari”

 33. Mircea Geoană atacă USL și amenință că dacă nu se potolește Crin Antonescu,va ataca și el.Fără Dana Grecu sunteți o mămăligă apoasă!Spuneați că vin mesajele care nu vor ca în USL să existe tensiuni și cam atât!Dana Grecu I-ar fi băgat mințile în cap lui Geoană,să nu atace USL dinb moment ce tot ce a vrut PSD-ul până acum,a primit!
  E clar,sunteți un journalist adevărat când e vorba de Mircea Diaconu,Dinu C Giurescu și alți români adevărați!Dar când vine vorba să urechiați politicienii în numele nostru,te ascunzi sub fusta lui Dana Grecu care chiar își face treaba…sau poate era doar ziua de Duminică ș nu ați avut chef de emisiune!
  Emisiunea de ieri are 9 din partea mea,cu indulgență,și un mare mic 4 tot cu indulgență pentru felul în care l-ați lăsat pe Geoană să conducă discuția despre USL

  • asta cu fustele e de 2 lei. pastrati-va aprecierile de cartier si notele pt dvs. daca vreti jurnalisti care sa-si atace invitatii, schimbati canalul

  • Atac de dragul atacului ,tu, mai faradelege esti cauza venirii la putere a unor nimeni ca basescu ,datorita unora ca tine care nu vad decit pina la virful nasului a fost posibil ca intre un intelectual si om politic de mare anvergura ca Nastase sa fie ales un analfabet care isi bazeaza toata stiinta pe intriga ,securisme si golani( multi au confundat securismele cu stiinta politica).Nu e rolul jurnalistului sa acuze fara dovezi ,sa atace ca asa da bine la popor sau sa contrazica un invitat incercind sa-si impuna parerea proprie ci sa prezinte personajul si actiunile lui ptr. ca telespectatorul sa aiba informatiile ptr. a judeca singur .Sigur ca poate avea jurnalistul parerile lui ,sa le prezinte in antiteza cu omul politic dar fara sa fie mitocan sau tupeist (ca de multe ori grecu)

 34. Ce misto e in mahalaua politica de la Guvern! Un premier pasionat de baschet si-a desemnat un purtator de cuvant amator de rugby.
  Niciunuia nu le place boxul pentru ca in materie de economie sunt facuti TKO (technical knockout) de catre jurnalisti.
  Astfel incat mitocanul purtatorul de cuvinte s-a gandit sa execute o Kapa O Pango pe facebook in stilul propriu.

  Ii dedic urmatorul clip celebrului Mirel Palada, sa ia aminte la Richie McCaw
  http://www.youtube.com/watch?v=TKdDL620-6k

 35. Din cate vad, strategia de comunicare a triadei de consilieri ai USL (mai ales PSD) incepe sa dea rateuri. Motivele?

  Primo: Se zice Base era beat. Accentul pus pe lucrul asta pare, laprima vedere, sa contracareze ce spune el, dar in fapt lasa ca spusele sale sa se insinueze lin in mintea publicului, fara un prea mare impact de moment. Deocamdata. USL-ul necontrazicandu-i spusele, incearcand sa il discrediteze Pe Base, de fapt lasa sa ajunga la mintea publicului o indoiala: dar daca spusele lui Base or fi avand un sambure de adevar?

  Secundo: In termen de zile si maxim trei-patru saptamani pericolele asupra carora Base atrage cu obstinatie atentia, fiind doar vorbe si, deci, chestii absolut teoretice se vor atenua incet-incet in mentalul colectiv. Dupa principiul “Petrica si lupul”. Drama USL-ului este ca in cateva zeci de zile intram in noul an. Si cel putin pretul benzinei (si motorinei) va creste. Brusc si cu muuult (in jur de 70 bani / litru). Deja am in fata ochilor mintii reportajele de la emisiunile de stiri din 29-30-31 decembrie, cu cozile imense la benzinarii. Poate chiar cu imagini mai spectaculoase, ale unor statii unde combustibilul s-a terminat! Si in mintea romanului de rand se va trezi, revelatoriu, gandul: “io-te, ba, ca avea dreptate chioru dracului!”. Ceea ce va credibiliza instant suma afirmatiilor sale de zilele trecute. Si, brusc, baronii si baronetii locali vor deveni demonii!…

  Tertzo: Comisia cu terenul lui Base de la calarasi va fi neaparat, la un moment dat, obligata sa ceara un punct de vedere oficial Parchetului. Ori poate baietii, din harnicie si dedicatie, se vor auto-sesiza. Caz in care Base si fie-sa vor fi, siguri suntem cu totii de asta, scosi basma curata. Insa, prin efectul banal al manipularii prin punerea adoua situatii in oglinda, altii vor iesi sifonati rau. Voiculescu-i unul, dar am deja in minte si alti cativa baroni agrari nationali. Cam toti USL-isti, cei mai multi PSD-isti.

  • Zise base :
   sint de acord cu marirea pensiilor si oricum este lege (pe care el si boc nu au aplicat-o 3 ani)
   sint de acord cu cresterea salariilor profesorilor debutanti si cu prima catre rezidenti-este un lucru bun.
   sint de acord cu cresterea salariului minim -este un lucru f. bun.
   contrazic cu parere de rau BNR ca sint eu mai cu mot.
   Nu vreau eu introducerea unei taxe ca asa vreau eu care sint prim ministru(?),am majoritate data de popor si fac ce vreau ca doar sint sef al statului(?).
   Are si solutii-sa luam de la baroni? si sa dam la saraci.
   Cit de penibil sa fi sa recunosti ca bugetul e bun dar ca stie el(din experienta )ca banii de la Min.Dezv. se duc la baroni?
   Asta e golanul,amesteca niste cifre si cei saraci cu duhul cred ca asa e bine ,are stiinta diversiunii care se pare mai tine la fraieri.
   A crescut economia zice marele economist dar sa dam jos agricultura ????,asta nu stie ca agricultura e ramura de baza si va fi ptr. ca ne-a dat Dumnezeu pamint bun?Pai ar trebui sa facem doua bugete dupa golan unul cu agricultura si altul fara ,dar de ce numai agricultura e influentata ca si transporturile sint influentate de vreme ,turismul iar ca daca ploua nu mergem la mare si nici la munte -cit de penibil sa fibasescule.

 36. cucu bacecu a iesit la declaratii beat. I se impleticeste limba in gura. O sa pastrez inregistrarea. Cum dracu il mai suportam pe nenorocitul asta ?

 37. Am auzit multe comentarii,că, Dl Palada a scris mesajul pe facebook,în calitate de purtător de cuvînt al guvernului, şi din cite se spune, la guvern nu se lucrează pe bază de facebook, sau pagini de facebook. Din cîte ştiu, orice om are dreptul să îşi facă cont sau pagină pe facebook secretizată sau publică, pentru comentarii personale în timpul liber, atîta timp cît comentariul a fost scris pe pagina de facebook personală, nu are nicio legătură cu funcţia de purtător de cuvînt, este un comentariu strict personal,punct.
  Oricum, va ieşi cucu mai des la oră fixă să clămpăne, că nu rezistă.

 38. fiinta andreea paul vass de la pdl e de o nesimtire si demagogie crasa. Dupa ce am intrebat-o de mai multe ori de unde are bani pentru pagina sponsorizata de pe facebook pentru ca nu mai doresc sa apara pe pagina mea comentariile ei, si daca e de acord ca bacecu sa faca puscarie, probe fiind destule, mi-a blocat accesul si nu mai pot sa postez. Nu ca ma deranjeaza, dar vreau sa scot in evidenta demagogia in toata splendoarea ei.

 39. Ne-am obisnuit ca basescu sa ne spuna printre 1000 minciuni si cate un adevar.Marirea pretului la benzina si motorina va afecta toata economia(nu asa cum cred cei cu 2 neuroni adica: NUMAI cresterea pretului la transporturi de marfa,transporturile in comun si transportul propriu)si toate categoriile sociale fiind un fenomen similar” maririi de TVA a lui boc “care deasemeni a afectat pe toata lumea, asa incat toate maririle de pensii si salarii,cu care se lauda guvernul, se vor topi ca o lumanare.Ar trebui ca guvernantii sa fie TOTUSI corecti sa recunoasca acest lucru(termenul corect ar fi:marim pensii si salarii pentru a acoperii cresterea pretului la carburanti!!!) si sa arate romanilor ca ESTE NECESAR sa facem SACRIFICII(chiar la nivelul de trai) daca DORIM sa avem drumuri si autostrazi.Dar putini oameni sunt dispusi sa analizeze aceste lucruri si din ALERGIE la basescu si la tot ce spune el, le socotesc apriorii ” BENEFICE” fiindca nu-i asa au fost criticate de basescu si deci…sunt bune.Si in plus ,in ce priveste ERODAREA nivelului de trai n-am luat in discutie maririle de pret la gaze,curent electic , noile taxe si cresterea nivelului taxelor(toate ,toate vor ajunge in factura cetateanului).

 40. @ NELU Acest aspect mentionat de dvs ne da diferenta intre PSD si PNL(ca marime a partidului si in maniera de a atrage/manipula cat mai multi sustinatori/votanti).PSD s-a comportat intotdeauna ca un PARTID MONOLIT chiar in cazul cand au facut gafe(in 2009 ACORD cu basescu si formarea unui guvern FSN,in 2013 PACT de koabitare cu basescu , mentinerea partiala a SISTEMULUI PORTOCALIU si apoi preluarea acestui SISTEM “la cheie “de catre PSD).In acele momente cat si acum nu ati vazut pe cineva sa critice partidul sau pe seful partidului(dimpotriva toti spuneau/spun ca este f bine, desi evident era/este f rau !!!).In schimb in PNL chiar cand se fac lucruri f bune(ex.pactul cu PSD pentru formarea USL) sunt oameni din interior ,care din frustari personale,ataca si critica partidul si conducerea partidului(similar cu romanii ajunsi in iad in cazanul cu smoala si cand unul dintre ei ajungea la suprafata sareau 2-3 sa-l traga de picioare si sa-l readuca inapoi in cazanul cu smoala).Liberalii sunt prea sinceri pentru politica(ce au in gusa ,au si in capusa) in timp ce pesedistii sunt mai duplicitari/ascunsi/mascati,te lauda in fata ,iar in spate cand nu vezi, iti trag presul de sub picioare.Bravo lor,probabil ca asa-i “succesul” in politica damboviteana.

 41. În privinţa cucului de la Cotroceni nu comentez,nu vreu să-mi crească tensiunea.De ce avem un cuc Preşedinte:
  1.Pentru că Adrian Năstase nu a lăsat-o pe Rodica Stănoiu să dea drumul în instanţă la dosarul lui Băsescu.(din informaţiile pe care le am)
  2.Pentru că românii(nu toţi) nu au fost în stare să facă diferenţa dintre valoarea lui Adrian Năstase şi nonvaloarea reprezentată atât de bine de Băsescu şi au votat cu actualul cuc.
  3.Pentru că Geoană a făcut o greşeală pe care nu o poate justifica,nu există justificare pentru vizita lui la Vîntu,apoi a rămas blocat la întrebarea lui Băsescu privitoare la vizită,reacţie a unui om vinovat,deşi am înţeles că avea răspunsul pregătit de staful lui.Am multe semne de întrebare asupra comportamentului lui Geoană din finalul campaniei prezidenţiale(vizita şi blocajul nejustificat).S-a adăugat votul a cca. 5 milioane de români care nu au o scuză decentă pentru votul dat lui Băsescu.
  -În legătură cu atitudinea lui Geoană faţă de Antonescu şi PNL nu ştiu ce să zic,ţinând cont de susţinerea acordată la campania prezidenţială din 2009,Geoană ar fi trebuit să fie ultimul PSD-ist care să atace PNL-ul şi pe Antonescu.Poate am eu prea mari aşteptări de la domnia sa.
  Ce părere ai Radu Tudor?

  • lasati ca una e valoarea intr-un domeniu, alta este omenia. Degeaba a avut valoare Nastase, ca om nu trebuia sa ajute sa scape un hot de dosarul Flota. Ce a patit apoi, o merita. Si in plus ca pentru ca unii au tinut o caseta ascunsa cativa ani cu un copil pleznit si erau asa naivi saracutii ca nu stiau ca furase Flota.

 42. iesii cucu din pendula sa ne mai explice el printre sughituri frate una alta cum nu vrea raul poporului ci sa semnaleze smecheriile guvernarii care ne pune pielea pe bat ca si alte foste guvernari(ha,ha).pai oricum ma intrebam eu si fara sa mi-o arunce bashica daca nu cumva nu este prea mult,adica: curent si gaze scumpite,impozite pe case spre crestere,taxe pe stalpi,saivane si cotete,si acciza asta pe benzina care chiar seamana cu o crestere de tva ,cresteri care nu prea ai cum sa mai scapi de ele.adicatelea tot pe noi mujicii ca,de,tot ne-am tabacit ducand samaru’?ca o abate la misto,guitatoru’ guvernamental palada,spre cartoane de vischi,intrebarea apare oricum:aliotmanul asta de politruci de la toate shpartidele aflati in fonctii barosane si cohorta de slujbasi ai lor nu poate sa stranga cureaua sa se mai puna si de la ei?si de pe la presedentie si institutiile salvate?bashica nu moare el de grija poporului da prinse iar un moment sa mai faca valuri si sa puncteze.si in plus sa mai uite lumea de creditu’ ala cu cantec.

 43. auzi nea dumbrava, ti-am raspuns si pe facebook. a comparat-o cineva pe elena cu inaltele dumitale calificari? mincinos sa faci pe fiul tau

  • In lipsa de argumente , cu parere de rau , incercati sa treceti cu vederea foarte usor afirmatia voit inexacta facuta in cadrul emisiunii de duminica seara cum ca doamna cu pricina ar fi fost economista.
   Legat de baiatul meu , va transmit respectuos ca el este cetatean canadian (absolvent de psihologie) si nu cred ca ar fi posibil sa se compare cu dumneavoastra nici ca atitudine si nici ca limbaj.

   • sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos. sa fiti si dvs mai relaxat la virsta care o aveti. elena este “economistul redactiei noastre”, ca jurnalist specializat in probleme economice. sunteti prea inchistat in definitia cuvintului.

 44. indiferent cat de antipatic ne este Basescu, purtatorul de cuvant al Guvernului trebuie sa fie mai rezervat in declaratii
  pana la urma miscarea cu cresterea accizelor e cusuta cu ata alba, e o hotarare politica , nu una economica, si autostrazi tot nu vom avea

 45. Domnu Presedinte, ca un bun crestin practicant ar trebui sa stie ca in Postul Craciunului este dezlegare la untdelem si vin dar pentru bauturi spirtoase exista un buffer distance care trebuie respectata cu strictete. Se pare ca domnu presedinte a incalcat acest buffer.

 46. Palada ar trebui premiat!

  Dacă spunea ”probabil că a fost sub influența alcoolului” era prea doct.
  Dacă folosea popularul ”probabil era matol” era vulgar.
  Așa a găsit formularea perfectă – matrafoxat. Asta îl aruncă pe băsesc într-un penibil ce îl va durea mai rău decât referendumul de anul trecut, penibil ce nu poate fi surmontat decât cu o nouă diaree de vulgaritate prezidențială.

  Palada mai are un merit: a înțeles că nu merită să vorbești normal și serios cu individul ăla. Ar trebui să facem mișto de imbecil în fiecare minut. Până se sinucide!

 47. Un om ca el, mistocar, betiv si egoist, care isi considera poporul prost nu ar trebui sa fie la conducere. Ne-a facut de rusine peste tot in lume!

Leave a Reply