Eugen Stan, politistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuala asupra minorilor, a fost decorat in 2012, de catre presedintele Romaniei, cu ordinul “Barbatie si Credinta”, pentru participarea la deszapezire, potrivit presedintelui Federatiei Nationale a Politistilor SED LEX, Florin Vilnei, citat de Mediafax.

Fostul presedinte Traian Basescu, cel care a semnat in 2012 decretul de decorare a politistului arestat pentru pedofilie, Eugen Stan, cu ordinul “Barbatie si Credinta”, a spus ca un presedinte nu cere niciodata dosare, listele venind de la minister, scrie Hotnews.

 

12 COMMENTS

 1. “Barbatie si credinta”? Eu citesc “masculinitate si rezistenta”! Am convingerea ca vor mai aparea destui! Amintiti-va de politista care l-a ucis sau ranit pe seful sau tot din motive sexuale! A fost prima demonstratie de “sex obligatoriu la serviciu” si toti au tabarat pe femeia respectiva! “Goarna” lui Coarna spune clar printre cuvinte”mai sunt destui”! Hai cu adevarul,de manevre cu NUP sau dosare inchise,ne-am saturat! Succes!

 2. OK, Basescu nu știa ce-i prin dosarele candidaților la decorare, da’ tot justiție “poetica” se numește ca s-a făcut prin demascarea decoratului ca pedofil înrăit. Cade prost, oricum am lua-o, faptul ca un președinte, fost securist, care da palme copiilor in public, premiază un polițist agresor de copii confirmat. Iarăși, dacă justiție tot nu se poate face in regimul militarizat al lui Johannis, măcar cea poetica sa ia avânt, cum este și cazul procurorului DNA prins beat la volan, care, in mic, reprezintă o palma pe obrazul găștii lui Kovesi. Sa fie anul 2018 un an al justiției poetice?

 3. Bashescu, cel cu caracterul mizerabil,…… “nu cere niciodata dosare”…; A CERUT totdeauna doar dosarele care-l interesau pentru a-si ingenunchia adversarii politici…. Ne amintim de dosare cerute, studiate si avizate directionate spre rezolvare de catre SRI, DNA, ICCJ ; de ex. pt. Adian Nastase, Dan Voiculescu,. s.a,

 4. Asta nu are nici o legătură cu faptul că este pedofil, nu? Băsescu nu l-a decorat pentru că este pedofil ci, probabil, pentru gesturile umanitare. Oare stia Băsescu că ăsta este un pedofil ? Băsescu a fost o lungă perioadă de timp, prea lungă, cancerul României dar in acest caz sunteți răutăcios. Știu că aveți niște polițe de plătit dar nu faceți și voi ca ceilalți din mass-media. Basescu, la momentul respectiv, nu a făcut nici un rău decorându-l.

   • Domnule Radu, el nu a decorat un pedofil. A decorat un om ! Un om care la acea dată nu avea antecedente cunoscute !
    Ok, aveți tot dreptul să fiți răutăcios la adresa băsescului !

     • Ce bine ca pana la urma ce-i care au facut listele și știau ceva I-ai exclus din vinovăție și l-ați găsit vinovat pe Basescu. Ma bucur ca pe infractorul condamnat Dragnea il pupati in cur.

 5. Corect Dle Radu Tudor :), asa e nu semnezi acte ca “primarul”, cum nu decorezi pe cineva fara sa ai o minima informatie privind profilul aluia, ceva DATE din trecutul lui. Avea destule institutii sub comanda gen “ochiul si timpanul” care ii aduceau pe masa tot chiar si ce mancase cu 5 ani in urma la micul dejun politistul asta.

 6. Domnul Florin Vîlnei nu este cumva cel care lua masa în Herăstrău cu domnul Gabriel Oprea, ministrul care l-a propus pe Eugen Stan pentru a fi decorat?

 7. Cel mai grav si de condamnat este cel care l-a inclus pe lista pentru Ordinul “Barbatie si Credinta”. De data asta nu cred ca Piratu’ este vinovat c-a semnat, poate unul dintre consilieri care i-a bagat hartia sub nas si se stia de acest om cu grave deviatii comportamentale.
  N-ar fi rau sa stim cauza transferului de la Jandarmerie la Politie.

Leave a Reply