Home Articole Basescu, reales in 2009 cu banii mafiei

Basescu, reales in 2009 cu banii mafiei

3247
15

Declaratiile inculpatilor in dosarul Microsoft confirma pe banda rulanta o morisca transpartinica de sute de milioane de euro ce a functionat mai bine de zece ani.

Desi Basescu s-a laudat ca e justitiar, ca lupta impotriva coruptiei si ca adversarii lui sunt implicati in afaceri necurate, iata ca a venit si bomba pentru marinar.

Ministrul comunicatiilor in guvernul Basescu-Boc, Gabriel Sandu, cel care avea si Posta Romana in subordine, recunoaste ca din spaga de la Microsoft au fost platite 12.000.000 de scrisori electorale pe care Basescu le-a trimis in campania prezidentiala pentru a fi reales.

Aceste elemente concrete trebuie dovedite si cu documente, pentru ca PDL, actual nou PNL, este cel care a gestionat banii si mecanismele de campanie prezidentiala din 2009.

Suspiciunilor fraudarii realegerii lui Basescu se adauga fapte penale extrem de grave.

Dupa dezvaluirile acolitilor lui, DNA nu-l mai poate proteja pe Basescu de consecintele penale ale faptelor sale, asa cum a facut-o in ultimii 10 ani.

 

15 COMMENTS

  • Antena3 este persona juridica si de aceea ar fi foarte indicat ca-n toate cazurile de coruptie prezentate pe postul de televiziune aceasta sa depuna plangeri penale la DNA, Parchetul General si DIICOT. Iar daca institutiile in cauza nu vor sa deschida dosarele penale sa fie interpelati: Ministrul Justitiei, PM, Parlamentul Romaniei si Avocatul Popurului. Daca nici asa nu se rezolva nimic sa trimita documentatia respectiva la PE, agentiilor internationale de presa si guvernelor tarilor democratice aratand prin aceasta cum ca sefii insititutiilor anti-frauda din Romania sunt in fapt copartasi la mega escocheriile respective. Mafia din tara noastra inflorind astfel sub pulpana lui TB si cu obladuirea chiar a institutiilor care au fost create tocmai pentru a stopa coruptia.

 1. “Dupa dezvaluirile acolitilor lui, DNA nu-l mai poate proteja pe Basescu de consecintele penale ale faptelor sale, asa cum a facut-o in ultimii 10 ani.” Păi tocmai a fost spălat de tot ce ţinea de prăduirea flotei – inclusiv de delapidarea celor 500000 de USD la care era singurul care avea acces, ginerică e acum curat în chestia cu uciderea în acte a urmaşei Brătienilor, mişculaţia cu CEC-ul şi cu traficul de influenţă aferent nu a existat, manoperele de la Nana aşijderea, casa din str. Ştefan Mihăileanu nu mai e demult o problemă, de ciocănitoarea udrea – cu creditul ei şi cu toaaaate panglicăriile ei – se vede bine că nu se atinge nimeni – pramatia şi-a share-uit imunitatea cu toţi din famiglie -, aşa că hai să nu ne mai facem iluzii.

  • Deci, se născură şi muri, de Vasile Alescsandri! Spera cineva, cumva, altceva?
   PS. D-le Radu Tudor, felicitări pentru noul format al blogului. Aşa, da!

  • Aşa deci, se născură şi muri, de Vasile Alexandri! Spera cineva, cumva, altceva?
   PS. D-le Radu Tudor, felicitări pentru noul format! Aşa da!

 2. Ei nu poate, pe naiba…
  Va zice ca nu stia nimic de partea financiara, ca doar nu e trezorerier.
  Eu zic sa intrebati la ambasada americana daca nu cumva beneficiaza de imunitate prelungita, el si Nutzi.
  Asta ca sa nu mai aveti deziluzii de fiecare data.
  Suntem in NATO si UE dar tot o tara condusa de mafioti am ramas.

 3. Constatăm, că nu numai el a profitat de acest,,cult”, mi se pare că mai toţi preşedinţii de ţară utilizează cu brio aceeaşi metodă. Vedeţi merkel, le spune grecilor,,rămîneţi o perte din istoria noastră!” cum aşa? cumva e bogăţia furată şi războiul cu îngrozitoarele distrugeri pe timpul lui Hitler?

 4. reales de 5 milioane si ceva de naivi si de intarzierea reformelor care a dus unde a dus anul urmator
  nici acum nu e vointa politica pt a termina cu finantarile astea

 5. Draga Domnule Tudor,
  Uitati-va la modelul italian! Berlusconi a fost “rusinea natiunii” cu acte in regula timp de vreo zece ani buni pana sa hotarasca onorata curte sa-l trimita la munci in folosul comunitatii. S-ar putea sa fie nevoie de tot atatia ani pentru ca ex-prezidentul nostru sa fie sanctionat in vreun fel oarecare pentru cotcariile e drept, supradimensionate, pe care le-a faptuit. Mai trist este ca nu putem fi siguri de calitatea, nici peste zece ani, a completului de judecata care-l va sanctiona. Poate odata veti invita la Punctul de intalnire un judecator din vechea scoala, daca vor mai fi fiind in viata asemenea personaje, care sa vorbeasca despre exigentele meseriei -sunt aproape sigura ca nimeni nu mai stie care sunt acestea dupa ce Madame Saint Just Macovei ( amestec modelele, iertare) a facut praf casta magistratilor. Pana atunci va felicit pentru calitatea certa a emisiunii dumneavoastra si va ureZ mult noroc! C.G.

 6. Hai că-i bună şi asta, spusele lui Zgonea: Blaga şi Gorghiu vor să le ia scaunele/funcţiile, lui şi Tăriceanu, parcă s-au născut pe acele funcţii sau scaune. Nimic mai penibil, atîta timp cît vorbesc numai aiurea şi strict, numai prostii, totul în defavoarea lor ca partid(de fapt, m-am trezit să-i dau afaturi, scuze), personal, nici nu vreau să-i mai văd pe micul ecran, pe el şi pe mulţi alţii,,treziţi brusc din somn, sau somnambulii vorbesc numai prostii, totul în bătaie de joc. Nu cred că fac cinste ţării şi poporului, asemenea indivizi! Mă bucur că mîine la Iaşi, va fi linişte(cel puţin aşa au promis scîrţarii, ciolănarii), putem vedea pe camere trafic live totul.

 7. Daca basescu scapa basma curata (dupa aceasta subminare a economiei nationale ) inseamna ca de vina sunt toate puterile din stat(executiva-guvern,legislativa-parlament si judecatoreasca) inclusiv a patra putere(multi ziaristi s-au vandut lui basescu si au fost/unii sunt si astazi …slugile lui) cat si SRI,DNA , toate partidele politice fara exceptie.Sa le fie rusine la TOTI indivizii hoti/corupti/penali din institutiile mentionate fiindca au fost incalecati de basescu ,vreme de 10 ani si unii mai tremura si acum de frica lui !!!! .Toti au putut fi incalecati fiindca au fost hoti,corupti , spagari,penali(au putut fi santajati cu dosare sau n-au actionat de frica sa nu pateasca ca ..Voiculescu !!) si au tacut si nu au actionat din aceasta frica a lor de basescu(daca ar fi fost curati ar fi actionat in ..consecinta !!!).Singurii care au fost curati si s-au luptat cu Basescu(nu s-au tenut de basescu) au fost Antonescu,Iohannis si binenteles …ANTENA 3.

 8. Daca basescu scapa basma curata (dupa aceasta subminare a economiei nationale ) inseamna ca de vina sunt toate puterile din stat(executiva-guvern,legislativa-parlament si judecatoreasca) inclusiv a patra putere(multi ziaristi s-au vandut lui basescu si au fost/unii sunt si astazi …slugile lui) cat si SRI,DNA , toate partidele politice fara exceptie.Sa le fie rusine la TOTI indivizii hoti/corupti/penali din institutiile mentionate fiindca au fost incalecati de basescu ,vreme de 10 ani si unii mai tremura si acum de frica lui !!!! .Toti au putut fi incalecati fiindca au fost hoti,corupti , spagari,penali(au putut fi santajati cu dosare sau n-au actionat de frica sa nu pateasca ca ..Voiculescu !!) si au tacut si nu au actionat din aceasta frica a lor de basescu(daca ar fi fost curati ar fi actionat in ..consecinta !!!).Singurii care au fost curati si s-au luptat cu Basescu(nu s-au temut de basescu) au fost Antonescu,Iohannis si binenteles …ANTENA 3.

 9. “Şeful Google: Internetul va dispărea! Viziunea convenţională a intimităţii a murit, trăim într-un stat supravegheat”
  Sursa: Antena 3
  Normal. De aia tot incearca autoritatile ni-l bage pe gat cu tot felul de carduri, de baze de date si de toate tampeniile.

Leave a Reply