”Tapalagă m-a lins fără să-i cer. Acum a schimbat obiectul lingerilor”, a spus Traian Băsescu într-o intervenție incendiară despre foștii săi lăudători. În grupul celor care-i ridicau osanale atunci când era la putere, Băsescu i-a mai numit pe Grigore Cartianu, Laurențiu Ciocăzanu, Mălin Bot și Mircea Marian, scrie DC News.

Traian Băsescu a dat explicații în emisiunea Paulei Rusu, de la RTV, privind o postare Facebook în care Băsescu le cerea jurnaliștilor-propagandiști să nu lege instituția DNA de persoana procurorului șef, pe care o apără.  Ce vor scrie propagandiștii anilor 50 dacă o vor vedea pe Laura Codruța Kovesi în cătușe? întreba fostul președinte.  Băsescu a fost invitat la RTV să spună cine sunt jurnaliștii-propagandiști.

Aceeași mă proslăveau pe mine, la Cotroceni

”Sunt aceeași care mă proslăveau pe mine când eram la Cotroceni. N-am avut niciun aranjament cu Tapalagă, Bot, Marian, Ciocăzanu sau Tolontan. Pozițiile mele de acum nu sunt împotriva instituțiilor, ci a unor oameni din instituții. Am atacat unele persoane, pentru nerespectarea drepturilor fundamentale. Kovesi a fost una dintre ele. Hoardele de propagandiști au reacționat, a spus Băsescu. Subiectul postării de azi nu e dna Kovesi, subiectul este legat de propagandiștii care nu înțeleg că un om nu înseamnă o instituție. Poate sunt subiectiv, căci au fost abuzuri, înscenări, provocări care se înregistrează cu familia mea, de acasă la birou…și am atacat-o pe dna Kovesi”.

Întrebat care sunt propagandiștii care îl proslăveau, Băsescu a reluat lista.

”Cartianu, Tapalagă, Ciocăzanu și Mircea Marian, dar mai sunt și alții, a răspuns fostul președinte. Au făcut-o voluntar”, a mai precizat Băsescu.

9 COMMENTS

 1. Eu n-am timp sa-l cred pe Basescu nici cand spune cum il cheama…Astia sunt o parte dintre pupincuristii lui dar ceva tot le-a promis ori cumva tot i-a platit.Il mancau de viu altfel nu mai pupa el doua mandate.

 2. da, da atuncea a fost util, ti-a placut… si ai tacut. Acum nu mai e nici util nici frumos si-i dai in git.
  Cine seamana vint culege furtuna!

 3. Dar de bufonul Robert Turcescu, care ii sta de-a dreapta, sa nu-si fi adus aminte? De Sorina Matei si tot plutonul de La B1? Dar de cel de la Realitatea TV? Unii au ajuns sa aiba si functii de ambasador. Ambasadori ai Romaniei numiti de cel care acum uita si sa ii pomeneasca. Lista este mult prea scurta.

 4. Foarte urat din partea Pratului, urat si inacceptabil din partea celorlalti lipsiti de un minim bun simt, o cloaca ordinara.

 5. Parcă tot el îl numea”Tapalabă” şi ”labeunu” sper că nu aţi uitat momentul ! E acelaşi vocabular ”eram sub influienţa băuturilor alcoolice” dovada ‘e’ crâşmele în care mesele sunt pline de alcool şi crăpăt!

 6. f tare faza cu Dana Grecu ieri cand l-a intrebat pe Nicusor daca ii da locul de presedinte lui Ciolos daca tot l-a invitat in partid :)))))
  fatza lui Nicusor – priceless

 7. presupun ca tolontan intra la categoria celor pusi.cate ode la adresa basismului a pus fiul de securist in gsp mai rar. era o intrecere intre basisti care sa fie mai jegos iar tolo aspira la primul loc.cred ca de la prea mult basism i se trage si se face de ras alaturi de alta minte liminata steer. ce daca afirmatiile si asa zisele anchete pot fi considerate a fi la baza unor morti controversate ei continua in prostia lor.

 8. Cei care o ataca azi pe Kovesi ne place sau nu lucreaza exact pentru Basescu.Grupul Ponta-Ghita-Oprea este beneficiar colateral desi Ghita e direct implicat….Baieti,cu tot respectul degeaba v-ati spart plamanii 12 ani sa-l demonizati pe Basescu(in principiu o pozitie corecta) daca exact acum cand oficial poate fi prins voi va duceti pe fenta lui,ii faceti cu multa pasiune jocul.Scapa acum e bun scapat nimeni nu va mai avea curajul cel putin in viitorul apropiat sa-l apuce de guler si sa-l scuture ca pe ultimul ciorditor prins in flagrant.

Leave a Reply