Felix Rache, realizator “Deziluzia optica” la Antena 3, a facut o remarca esentiala in legatura cu minciunile sfruntate pe care le spune zilnic fostul presedinte al Romaniei.

“Inteleg ca Basescu stia toate detaliile despre sotul Gabrielei Vranceanu Firea dar nu stia nimic despre actiunile sotului fiicei lui Ioana?! Radu Pricop are doua dosare penale si Basescu spune ca nu stia ce face. Dar de sotul lui Udrea, protejata lui, tot asa, nu stia nimic?! E penibil”, a spus Felix Rache la emisiunea “Previziunile zilei” la Antena 3.

 

Iata ce a spus Basescu despre ginerele sau penal :

“În 2013, fiica mea nu era măritată cu Radu, am înţeles de la Radu că şantajul a început cu un document pe care l-a făcut Sergiu Lucinski în 2013. A depus un document la DNA şi acel document a fost făcut de un avocat Pricop. Ginerele meu a intrat în afacere în 2014. (…) Ce, eu sunt şef de cadre în familie? Eu îmi vedeam copiii o dată la 3-4 luni”.

 

13 COMMENTS

 1. Basescu stia detalii despre Pandele pentru ca provin din acelasi mediu profesional,a fost omul lui in PD poate au facut si combinatii impreuna,nu se imbogateau nici unul nici altul doar din salariul de bugetar.Oricum gluma lui Rache ramane valabila 🙂

 2. Măi Felix,tu nu ți-ai proteja familia,chiar dacă nu-i neapărat de sânge?Normal că știa,că doar lucra cot la cot cu Serviciile!Crezi că nu știa atât?

 3. ICCJ spune despre Băsău,că atacurile lui descalifică țara:
  Din păcate aceste atacuri sunt chiar ultima problemă a României!
  Rog o scurtă favoare Antenei 3.Un sondaj prin care să fie întrebați cetățeni ai României pe un eșantion de cât vor mușchii voștrii,cum dorim să abordăm conflictul dintre Rusia NATO și SUA.
  Veți constata cu stupoare că peste 50% dintre intervievați NU doresc ca România să țină partea cuiva,că NU doresc armament NATO și baze militare în țară

 4. Stie ma, stie ! Crezi tu ca nu stie !

  Stia absolut totul si despre toti. El mai stie si ca Morar, Kovesi s.a. au tinut la sertar dosarul lui Mircea Basescu, musamalizandu-l pana la prezentarea filmuletelor la A 3, si inlaturandu-l pe procurorul Iacobescu.
  Apoi, Basescu Traian si Mircea au stabilit, impreuna cu cativa procurori de la DNA Constanta, scenariul santajului pentru Izaura ca sa nu mai inapoieze suma de 300.000 euro. Unde a disparut aceasta suma ? Eu cred ca a fost folosita pentru terenul de la Nana….

 5. Habar n-am dacă știi sau știi vag,Radu,acum Oradea încearcă să pună gheara pe Sânmartin ca să facă tot felul de jocuri cu Băile Felix.În luna mai parcă se va face un referendum.Aici am mai multe probleme
  1.Ar însemna ca sârmăntenii să vină la Oradea să lătească taxe chiar dacă cică taxele vor fi mai favorabile pentru ei deși asta-i discriminare.Timp de 2 ani,Oradea va fi un șantier!Să vi din nufărul în centru e un chin!
  2.Firma care anul trecut dorea să facă eplorări de gaze de șist,acum vine cu formula de exploatări de hidro-carburi,nespecificând în mod ticălos că hidrocarburi înseamnă și gaze de șist,dar nici nu avem!
  Ați văzut în ce hal arată California?Gazele de șist au fost o idee bună,iar acum tot aceeași ticăloși le impun oamenilor să își limiteze porțiile de apă
  3.Să spunem că printr-un miracol,oprim aceste explorări.Dacă Sârmartin s-ar uni cu Oradea,au exista defrișări în masă.Se discută despre schimb de terenuri,îndată ce se unesc

 6. Basescu minte cum respira. Cand vine vorba de apropiatii lui nu stie nimic . Doar fraierii il mai cred pe cuvantul lui de marinar.. Fratilor … Asta a condus Romania timp de 10 ani. Voi va dati seama de lucrul asta?

 7. “ŞTIE MĂ, CREZI CĂ NU ŞTIE!” Vrăjeală goală pentru naivii care-l mai cred! Cum să nu ştie dacă era pus la curent cu absolut toate informaţiile! O marionetă mincinoasă, o săcătură de individ care nu-şi mai găseşte locul în această societate care nu se mai vrea manipulată şi minţită ori furată! *eram sub influienţa băuturilor alcoolice, că, şcoala românească scoate tîmpiţi*, bă tîmpitule, crezi că noi avem aceleaşi păreri ca tine? Şcoala românească a scos pe bandă rulantă enorm de mulţi oameni de ştiinţă de care se mîndresc tîmpiţii ca tine! înainte de *89 ştiu că pe la institute în 3 ani de zile de şcoală nu se făcea cursuri la zi , aveaţi program doar seara cu posibilitatea de a face specializare în alcool în afara cursurilor, pentru tine nu a fost valabil cei 7 ani de acasă, mai ales bunul simţ, dovadă că ţie îţi lipseşte cu desăvîrşire! Eşti un pericol public din ceea ce se vede pe moaca ta şi din ceea ce-ţi iese pe gură, aşa se vede pe micile ecrane!

 8. VICTOR PONTA NICI NU ȘTII,CÂT DE BOC ÎNCEPI SĂ FI!
  Acum,guvernul României,Victor Ponta dă raportul pe țară pe primul semestru a acestui an și spune așa:
  Buget de 48 miliarde,înscasări 51 sau 53 nu mai știu de miliarde
  Românii au muncit mai mult și și-au plătit taxele mai bine
  Nu a crescuyt nici o taxă
  Reducerea TVA la toate alimentele mai puțin cele alcoolice până la 9%
  Românii să-și plătească taxele…
  Nu spune,domnul Ponta cu ce sacrificii și-au plătit românii taxele și impozite.Nu spune că această reducere de 9% a TVA-ului la alimente va face ca prețul la mâncare să fie egal cu prețul actual iar TVA-ul redus e ca o mască pentru a nu observa că fără această reducere nu am avea cu ce ne plăti taxele și impozitele
  Legumele și fructele,doar din import,așa că NU TRĂIM BINE domnule Ponta!La stat nu se fac angajări,domnul Ponta trăiește din privați și se bazează pe asta.Prețul la pompă a crescut la fel ca prețul alimentelor pentru că toate-s de import iar 60% din produs e taxa de drum care a crescut

 9. TVA LA MINCARE 9% – VOTEZ PONTA SI CER BON FISCAL DE ACUM INAINTE LA TOATE ALIMENTELE

  ma felicit ca l-am votat pe Iohannis presedinte iar Ponta a pierdut alegerile ca altfel daca devenea presedinte nu mai pupam noi acum mincare cu 9% TVA.
  Nu pot decit sa le urez PNL si PSD la un razboi cit mai crunt in care sa micsoreze taxele sa-i bage pe toti mafiotii (politicienii) la puscarie iar romanii sa scape de borfasi.

  Urmatoarea tinta este lupta pe mafia multinationalelelor. PNL, PSD care distruge primul mafia monopolurilor corporatiste?!! Acum sa va vad 🙂

 10. Ce scriam acum cîţiva ani chiar şi cu cîteva zile-n urmă? vaccinarea obligatorie dacă nu amendă? “ai dreacu medicinişti şi recomandori care fac tot posibilul să împuţineze populaţia lumii prin impunerea unor vaccinuiri cu efecte ireversibile şi din care se îmbogăţesc borfaşii lumii! vezi maladiile apărute din senin prin zonele arabe şi nu numai, fabrică tot felul de medicamente care sunt folosite”ca vindecătoare de boli” cînd de fapt au efecte groaznice-mor oamenii în chinuri ca şobolanii! Cum de nu aţi dat ştirea live pe micul ecran?
  http://www.antena3.ro/externe/bill-gates-tine-mortis-sa-ne-imputineze-vrea-sa-reduca-populatia-pamantului-prin-vaccinare-142596.html
  De asta s-au introdus cardurile obligatorii pentru a fi siguri că aceste medicamente sunt vîndute? E cea mai mare minciună posibilă că au fost pentru combaterea ilegalităţilor minciuni aţi aruncat minciunile vă vor distruge pe toţi care vreţi mizeria aste şi anume: împuţinarea sau chinuirea prin deces lent a propriului popor! Sunteţi defecţi iremediabil la căpuţ voi toate răpciugele care aveţi dreptul de a face şi de a lua decizii în numele propriului popor fără un referendum! Voi nu vreţi să înţelegeţi că nu aveţi dreptul de a impune sau de a distruge viaţa unui om???

 11. Ce scrie ăsta/fostul clămpău nr.1 cică pe facebook:”Acum se face justiţie şi la televizor pentru că unor lideri ai justiţiei le convine politic acest lucru. Aveţi însă grijă că distanţa de la televizor pînă în stradă poate fi uneori foarte mică.
  Aceste rînduri nu sunt dedicate nimănui. Am vrut doar să am conştiinţa împăcată că le-am spus.”
  cică nu este recidivist cu vechime în ameninţări şi şantaj!
  Metoda aruncării pe piaţă de un politician sau un ins care e în funcţie ori care urmăreşte ceva pentru propriul bine a unor certitudini la care este clar complice în ce va urma în viitor, nu e altceva decît ce va pregăti el sau prin alţii. vezi americanii cînd e vorba de ISIS că merg peste tot/crime, cum s-a întîmplat în irak cu minciuna nucleară, că sunt bande isis prin ukraina, de fapt ei pregătesc şi ştiu ce va urma că în viitor vor fi molime dar cine provoacă aceste molime? tot cei care fabrică medicamente! E dur comentariu dar e realitate! Aşa cum se dovedeşte în legătură cu bogăţia Greciei privind despăgubirile de la germani asta scrisesem de acum 2 ani şi abia acum se dau cărţile pe faţă! şi sunt multe scrise de mine care încep să se arate adevărul nu cum se vehicula numai manipulări

Leave a Reply