Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS a dat publicității datele privind celui nou sondaj de tip OMNIBUS în Municipiul București. Cercetarea este făcută din două în două luni pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora.

În Capitală, pe primul loc în topul încrederii este primarul general Gabriela Firea cu 49%.

Dintre cei care și-au anunțat intenția de a candida la prezidențiale cel mai bine stă Călin Popescu Tăriceanu. Acesta beneficiază de 41% încredere, urmat la mică distanță de președintele Klaus Iohannis, cel care are 40%.

Cel mai bine plasat lider al opoziției este fostul președinte Traian Băsescu, cel care are 31%, urmat de Victor Ponta și Nicușor Dan cu 29%. Aproape ține și Dacian Cioloș cu 29%.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, beneficiază de un grad de încredere de 25%, în timp ce premierul Viorica Dăncilă are 21%.

content-image

6 COMMENTS

  1. Dl.Radu,ati fost,sunteti si veti fi votant PNL (asa ati spus prin 2000). Dvs chiar credeti aberatia asta,Iohannis in urma lui Tariceanu (sa nu-mi spuneti ca Tariceanu este liberal ca nu va cred nici curcile) si Firea? Si veorica 21% , asta insemnand ca vreo 250000 de Bucuresteni sunt la fel incapabili si incompetenti ca ea,eu refuz sa cred ca in Bucuresti sunt atati de multi prosti.

  2. Romania pare o tara intoarsa pe dos.
    Partidele par a fi compuse de procurori iar tribunalele par a fi compuse de politicieni.
    In timp ce politicienii cer arestarea adversarilor, judecatorii cer schimbarea anumitor legi.
    Tara ciudata.

Leave a Reply