Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat definitiv pe Calin Popescu Tariceanu in dosarul facut de DNA la adresa liderului ALDE pentru o asa zisa marturie mincinoasa.

3 COMMENTS

  1. Mi-e teama ca achitarea președintelui Senatului (fost premier, liberal de vita veche) face parte din operațiunea de spargere a coaliției de guvernare—un Tariceanu “iertat” de mania anticorupților mondiali va fi, se spera, favorabil înlăturării lui Dragnea de la putere—altfel, cunoscând imensa meschinărie a lui Johannis nici vorba sa se fi aprobat oricat de fals și/sau cretin va fi fost rechizitoriul. Pe deasupra, e foarte posibil ca și ICCJ sa încerce sa-și salveze fatza serios desfigurata de inepțiile slugarnice ale coanei Tarcea și sa fi încercat o “cosmetizare”, brusca si eficienta, prin achitarea lui Tariceanu; chiar și așa, e un mic cadou de Paști ce poate sa ne scoată temporar din depresia provocată de afacerea Lazar-Aiud.

  2. Hai sa fim sinceri, Tariceanu n-a fost achitat pentru ca e o usa de biserica si s-au ratacit Truica si israelienii chiar la cabinetul notarial al nevestei sale!

    A fost achitat pentru ca fosta nevasta a refuzat sa mai depuna marturie impotriva sa, pt ca israelienii sunt de negasit si pentru ca DNA n-a fost in stare sa il condamne pe Truica pana acum cu toate furaciunile pe care le-a facut de-a devenit milionar in euro!

Leave a Reply