Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a afirmat, într-o emisiune la Realitatea Plus, că este exclus ca liberalii să nu aibă candidat propriu pentru postul de prima general al Capitalei, el precizând că ”eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere. Nu pot să mă opun deciziei partidului”.

Rareș Bogdan a spus că există posibilitatea unei candidaturi a sa pentru funcția deținută acum de Gabriela Firea. ”Dacă nu găsim o soluție sigură 100%, nu o să mă uit să vedem cum pierde partidul alegerile ca în 2016”.

”PNL este pe val, are un premier și un guvern performant și se află sub auspiciile unei guvernări de 5 ani de zile. PNL nu are cum să nu aibă un candidat propriu (…) Noi trebuie să dăm o soluție pentru București”, a declarat Rareș Bogdan.

El a spus că Vlad Voiculescu, susținut de PLUS, nu are cum să spere la susținerea PNL deoarece are un scor redus în sondaje.

În ce-l privește Nicușor Dan, independent susținut acum de USR, Bogdan a afirmat că liberalii îl vor susține doar dacă se înscrie în PNL. ”Dar nici așa nu e sigur”, a adăugat liberalul, scrie g4media.ro

3 COMMENTS

  1. ar fi total distractiv sa-l vad primar pe vorbe-goale asta; n-a facut nimic in viata pe priceperea lui, nu are o meserie, nu a condus nimic, nu a creat un loc de munca, nu stie nimic afara de a da din gura ca o sluga perfecta.
    Bogdane, sa fiu al dracu’ de nu te votez! Impusc doi iepuri deodata: pun placuta suedeza pe mecla celeilalte atirnatoare si dau si ocazia alor tai sa te sfisie cind vei dori sa le opresti hotiile… asta daca te lasa sa te alegi….
    oricum nu cred ca vei candida, nu lasi tu bugetelul de 19000 de euro pe luna de la Bruxelles doar ca sa te faci de kkt pe viata in capitala hotiilor din banu public, incompetentule si istericule…

  2. Batalia: cine este mai bun sa distruga Bucurestiul? Eu zic: cutremurul si gripa sunt mai blande decat cele doua propuneri. Bucurestiul si Romania nu mai au nevoie de gargara si gargaragii. La guv ce au facut partidele antiromanesti: au inlocuit o dancila cu un orban( diferenta fiind doar de gen masculin si feminin. Bucurestiul are nevoie de o noua echipa tehnica in frunte cu un conducator apt sa miste echipa tehnica. Sunt proiecte japoneze si romanesti care se pot implementa rapid in toate domeniile dar echipele care sunt acolo la Municipiul Bucuresti(separat de primaria capitalei prin garduri si taxe) speculeaza lipsa de putere de discernere a conducatorilor si isi vad de interesele personale si de grup. Spre deosebire de guv unde un functionar cu functie de conducere se formeaza mai greu ca sa aiba o viziune a intregii tari (reforma structurala mai greoaie) la PMB asta se poate face rapid (Bucurestiul are resurse umane si capacitati financiare rapide) Sa ai o asemenea capacitate umana si materiala si sa mentii haosul asta dovedeste cat de incapabil managerial poti sa fii.Un conducator bine ales (capacitate rapida de restructurare) care nu inlocuieste toata cloaca ierarhica din PMB nu va realiza decat o prelungire a agoniei bucurestene. Acesti gargaragii sunt orbanizati(un nume predestinat) din start se vede ca sunt departe de dorintele bucurestenilor. Una nu a demonstrat nimic iar celalalt este pe cale. Ambii promit doar un pin pong politic fara miza. Priviti putin Bucurestiul cu ochii realitatii economice. Dincolo de soseaua de centura si centura de cale ferata, locul vechilor forturi de aparare a fost luat de artileria capitalismului ( au aparut sute se reprezentante ale marilor firme ,acolo se duc dimineata tinerii sa lucreze) Ce face canducerea pcr prin firea si gasca sau ce vrea sa faca prin bogdan si gasca(propuneri): se baricadeaza in centru si nu lasa sa patrunda oxigenul Uniunii Europene. Neputinta de gandire datorata capacitatii reduse intelectual o dau pe seama lipsei de aer si poluare. Stau si ma intreb: daca acesti domni si doamne care au curajul nebunesc sa isi doreasca carma unui oras s-au gandit la ce ar fi patit daca prin absurd ajungeau primari ai unui oras american sau mare metropola chinezeasca? Hotii trebuie sa inteleaga ca daca vor sa mai pastreze titlul de lotru si sa mai fure trebuie sa lase prada sa se regenereze altfel risca sa se transforme in gainari!

Leave a Reply