Firma israeliană Black Cube, care l-a ajutat pe Harvey Weinstein să obțină informații despre femeile care l-au acuzat de hărțuire și agresiune sexuală, regretă că a fost de acord să lucreze pentru producătorul de la Hollywood, potrivit unui oficial al companiei citat joi de Reuters.

The New Yorker a scris că Weinstein a angajat Black Cube, care se prezintă drept un grup de foști membri ai serviciilor de informații israeliene specializat în provocări legate de afaceri și de litigii, pentru a-l ajuta să oprească publicarea unor acuzații de abuz împotriva sa.

“Bineînțeles, ne cerem scuze oricui a avut de suferit din cauza acestui lucru”, a declarat Asher Tishler, care figurează ca membru al comitetului consultativ al Black Cube, în cadrul unui interviu televizat pentru emisiunea “The News” din Israel. “Privind în urmă, este păcat că am acceptat acel job”, a adăugat el.

Tishler a spus că nu este familiarizat cu toate detaliile activităților pe care Black Cube le-au făcut pentru Weinstein.

Într-un articol din The New Yorker se vorbește despre doi investigatori privați ai Black Cube care au folosit identități false pentru a se întâlni cu actrița Rose McGowan și a obține informații de la ea. McGowan l-a acuzat pe Weinstein de agresiune sexuală.

“Cred că contractul a fost acceptat în mod justificat. Când au descoperit că exista o problmă, s-au oprit”, a spus el.

El a adăugat că toți banii pe care compania i-a încasat vor fi donați grupurilor pentru susținerea drepturilor femeilor, scrie Agerpres.

 

2 COMMENTS

  1. Daca vor sa vada o adevarata hartuire sa vina in Bucuresti la metrou dimineata si dupa 17(statile la alegere ) Atentie se inchid usile!

    • Si in Drumul Taberei , cu autobuzele.
      Adevarata discriminare RATB-FIREA impotriva acestor locuitori, comparativ cu cei din Ferentari care au la dispozitie linia139 care soseste la 3 minute, cu autubuze goale.

Leave a Reply