Home Articole Pe interbancar, cursul Euro e 4,65 lei

Pe interbancar, cursul Euro e 4,65 lei

1500
2

Cursul euro/leu a trecut de 4,65 vineri la prânz pe piața interbancară, cel mai înalt punct atins fiind 4,6543 de lei iar în prezent euro se tranzacționează la 4,6536 de lei.

Moneda națională a continuat să se deprecieze vineri în raport cu euro, cursul anunțat de Banca Națională a României (BNR), de 4,6390 lei pentru un euro, atingând un maxim al ultimilor cinci ani și trei luni.

Pe data de 3 august 2012, Banca Națională a României a anunțat un curs de schimb de 4,6481 de lei pentru un euro.

Leul a intrat pe o tendință de depreciere începând de marți, atunci moneda națională trecând de pragul de 4,6 lei, scrie Agerpres.

2 COMMENTS

  1. Toate veniturile se spun-a ca se vor dubla,tripla,vor exploda…Uite ca a explodat cursul in timp ce cu salariile se joaca alba-neagra,”uite-l(dublat) uite ca nu-i” …Eu cand spun ceva,nu ma joc,cantaresc bine nu ma aflu in treaba,cam asta ne spunea domnul din Teleorman…Asa e,nu se joaca,s-au dublat salariile in primarii si ministere.Bun baiat !

    • stai linistit! In fiecare an de sarbatori cand se intorc acasa cei plecati la munci, excrocii se joaca cu preturile si euro- dolarul . O sa vezi de Mos Nicolae.

Leave a Reply