Copreședintele PNL Vasile Blaga a reamintit luni că Vasile Dâncu, propus viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a deținut o funcție importantă în Guvernul condus de Adrian Năstase, liberalul exprimându-și speranța că acesta se va “îndrepta”.

“În perioada 2001 — 2004, domnul Dâncu avea o funcție importantă în Guvernul Năstase, se ocupa de capitolul informarea cetățenilor și așa mai departe. Și ne-a comunicat (Theodor Stolojan, copreședinte al Alianței D.A. — n.r.) un moment în care cei doi copreședinți ai alianței de atunci au fost invitați la TVR și Stelian Tănase care îi invitase a zburat după câteva zile. S-au întâmplat lucrurile acestea, colegii noștri o să spună lucrurile acestea. Noi sperăm, ca toată lumea, îi dăm credit, se îndreaptă. Sperăm că toate declarațiile sunt valabile. De aceea îl și sprijinim pe domnul Cioloș”, a afirmat Blaga, după ședința Biroului Politic Național al PNL, întrebat cum comentează declarațiile europarlamentarului Theodor Stolojan care a criticat în cadrul ședinței nominalizarea lui Dâncu.

 

7 COMMENTS

 1. Mare nesimtire. El vorbeste care a fost lider PDL si ministru in guvernarea catastrofala Basescu-Boc !? Ne ia de prosti pe fata.

  • Daca s-ar pune inel in nas in mod sigur mangalita bihoreana din Bucale n-ar trece Jganul. In rest caracterul ca si individul sunt de porc.

 2. Unde l-au ţinut PSD-iştii pe omul(un tip tuns scurt, cred înalt şi f. f. bine pregătit: comunicarea impecabilă-convingătoare) care vorbeşte clar şi explică pe înţelesul tuturor? Omul a fost la rtv acum la emisiune între orele 16-17(nu am auzit numele lui şi nu ştiu cum îl cheamă-greşeala tuturor jurnaliştilor că nu le spun pe nume şi toţi politicienii apţi vor pierde). Cu scuzele de rioare, dacă nu am live de la voi, doar ştiri scrise pe site sau înreistrări care nu poţi citi printre vorbele live , privesc şi citesc printre vorbele altor tv. şi pot să-mi întocmesc gîndirea în aşa fel încît să pot da şi sfaturi celor care vor să facă ceva bun pentru popor şi ţară. PS. acum nu mai am opţiune pentru un canal tv de cînd v-aţi ”privatizat”.
  Sikkktir bă perversule! Tu vorbeşti?(scuze pt. vocabular)

  • Il cheama Adrian Marius Dobre si a fost Secretar de Stat la Ministerul Muncii in guvernul Ponta
   Adrian Marius Dobre este secretar general la Fundaţia Institutul Social Democrat “Ovidiu Şincai”

 3. nesimtitii tot nesimtiti raman! basistii astia care au nenorocit tara au prins voce dupa transformarea in penelisti. normal ca hot la hot trage si acum mai au si curajul sa critice. uita un singur lucru: prietenia grupului de la cluj, deci inclusiv dancu, cu basistii clujeni in frunte cu boc. acolo gasca de hoti e transpartinica unindu-i pe pesedisti cu basisti si penelisti.

 4. Blaga . sluga lui basescu ,,,,, zi si tu ceva rau de mine , ca se prind astea ca suntem pe o mana,,, asta este adevarata fata a lui , de caine credincios.

Leave a Reply