“Am discutat situaţia în general şi am arătat un lucru foarte clar: dacă aţi pomenit de cazul domnului Videanu, mie îmi pare rău de situaţia în care este prietenul meu Adriean, dar sper ca să-şi poată dovedi nevinovăţia, dar, în situaţia în care, pe care nu o doresc nimănui de a fi arestat, atunci statutul este foarte clar: suspendat din funcţia de membru de partid. Sper să nu ajungem aici”, a precizat Vasile Blaga.

 

8 COMMENTS

 1. puscariabilul asta basist, pardon membru al marelui partid liberal(buna poanta inseamna ca pana acum pnl-ul a gfost liliputan dar mare in cerinte si dorinte???!!! ) declara cu nonsalaantaca vorbeste la telefon si se duice la cotroceni des sa aranjeze cu “neamtul” programul de guvernare. romania lucrului bine facut ca doar asta e treaba presedintelui. ce mai zic acum votantii noului basescu?

 2. Tabla de sah a fost intinsa pentru un nou campionat supervizat de poporul roman.
  Cu piesele negre in partea dreapta a tablei se afla un jucator important care pana in prezent s-a antrenat si s-a documentat despre miscarile adversarului fara a face mare valva. Este vorba despre DNA.
  Adversarul DNA, aflat intr-o forma inca nedefinita si cu o galerie foarte numeroasa si violenta se aseaza la masa de joc batand cu pumnul si tipand:
  – Noi suntem clasa politica ce te-am hranit si nu ai nici un drept de castig, dar cu ingaduinta noastra si a antrenorilor tai (procurorii) o sa facem remiza. Noi va spunem miscarile si voi acordati balanta doamnei legate la ochi in vederea negocierii .
  Prima miscare apartine DNA cu o deschidere antisiciliana dand sah la REGINA si acordandu-i o supraveghere judiciara la domiciliu. Urmeaza la mutare adversarul tipand pana la ragusire:
  – Cosa nostra este incalcata cu toate ca la iesirea dela spovedanie cappo Alina Bica a avertizat printr-un semn specific (carligul la gura…vezi filmul iesirii de la DNA) ca nu vorbeste si nu accepta sa fie dezbracata infractional atentionand ,,Cine nu vorbeste, nu aude si tace traieste o mie de ani in pace”
  – (Am spus COSA NOSTRA intrucat aceasta functioneaza ca un adevarat holdin multipolitic comparitv cu celelalte sectiuni mafiote)
  – Fara a sta la meditatie urmeaza miscarea DNA care printr-o invaluire a pionilor captureaza pe ALIN COCOS si printr-un gest incalificabil il ascunde in arestul politiei. Adversaru DNA, panicat consulta moderatorii si prin tactica dezinformarii incearca sa induca in eroare galeriile . Miscarea adversarului este ghicita de DNA care prin avansarea nebunului captureaza tura VIDEANU punand in pericol linia principala cu turele si piesele principale fapt care ameninta pozitia de sah a regelui BASESCU.
  – Din intunecimea grotelor arestului se aud tipete disperate care solicita devoalarea jocurilor anterioare si invoca pocainta, acea pocainta de care au dat dovada marea majoritate a pieselor picate, incat imi vine sa cred ca ma aflu in preajma marilor sarbatori religioase cand tot muritorul de rand se spovedeste.
  – Privirile dornice de victorie ale DNA sunt aruncate pe sub zabrele spre regele BASESCU, rege care nu mai este loial partenerei, alteta sa regala ELENA GABRIELA UDREA a Romaniei lor nu a ROMANIEI noastre.
  – Jocul se anunta foarte incordat, fapt pentru care poate fi listat la marile case de pariuri.
  – Marea galerie isi arata sustinerea strigand frenetic HAI DNA…HAI DNA….mizand pe capturarea REGINEI care sigur va produce marele cutremur.
  – Il Capo di Capi Re sta in amvonul pocaintei bazandu-se pe juramantul depus de Giovane D’Onore care sunt rodul muncii sale…Asa cum arde acest sfant asa sa ard si eu si sangele meu….juramant…juramant…omerta…omerta…
  – DAR REGINA SE POCAIESTE IN DIRECT
  – TIC TAC…TIC TAC….TIC TAC…..cronometrul masoara timpii jocului …santajului…judecatii.
  – PARTIDA CONTINUA CU CONCURSUL VOSTRU AL CELOR CARE FORMATI MAREA GALERIE…..

  • sper din suflet sa li se confiste averile imense dobandite din hotie si jagmaneala poporului si sa ajunga dupa gratii,cu totii!!!!

 3. Cat de cinstit este ;blaga; daca ii pare rau de un hot cunoscut in toata tara. Toate hotiile ce s-au petrecut si se petrec, se desfasoara in fata noastra dar ce putere are un om de rand in fata unei justitii aranjate dupa interese proprii a clasei politice.

Leave a Reply