Fostul copreşedinte al PNL Vasile Blaga a declarat joi că liberalii vor trebui să ia cele mai bune decizii în ceea ce priveşte conducerea partidului, arătând că se va implica în această formaţiune ca simplu membru.

‘Nu pot să discut astfel de soluţii, soluţiile le va da partidul şi într-un timp foarte scurt. Am şi eu responsabilităţi pentru partid şi o să mă implic mult în parcursul partidului din poziţia de simplu membru de partid. Asta înseamnă că o să ţin colegii aproape şi partidul o să rămână puternic şi unit’, a spus Blaga, la sediul PNL, întrebat dacă Dacian Cioloş ar putea fi o variantă de preşedinte al PNL.

Cu privire la variantele referitoare la preşedinte unic sau copreşedinte al PNL, Blaga a arătat că partidul trebuie să ia cele mai bune soluţii.

‘Nu este proprietatea mea partidul, eu sunt doar membru simplu’, a adăugat fostul copreşedinte al PNL citat de Agerpres.

 

4 COMMENTS

 1. ”LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA” buldogul preferat care l-a ”dezamagit?” pe domnul presedinte johannis va ghidona ACUM din umbra pe asa zisi penelisti cu cele mai avansate modalitati de cum sa FURE la parlamentarele din 12/11/2016
  Acest individ si-a dat de forma demisia din 2 motive:
  1.ca sa victimizeze aratand totodata ca respecta ”codul de deontologie?” al acestui partid inghitit de oamenii lui de la pd-l si care in mod abuziv se numeste acum ” pnl ”dupa ce a furat din banii romanilor prin deverse metode obscure pentru al pune pe ”tatelul lui” basescu presedinte pentru a fura in continuare pentru trei generatii ale familiei sale
  2.a dorit sa faca o demonstratie de ”cinste?” dar mai ales de ”onoare”( pe care personal nu cred ca o are) lovind in Presedintele Liviu Dragnea PSD un condamnat penal care a solicitat populatiei sa iasa la vot pentru al demite pe ”tatelul lui”aruncandu-se la cos voturile 7 400 000 de romani batgocoriti in 2012 de acest domn blaga care a indemnat impreuna cu prietenul lui isteric ”mru” care indemna populatia frenetic sa nu isi exercita ”dreptul la vot” oare aceasta NU este alta infractune?
  blaga va ramane in umbra sau sub acoperire si va face toate mismasurile posibile imaginabile pe care le stie avand o vasta experienta impreuna cu ”sts” si vesnicul si de ne inlocuit partener de afaceri marcel opis
  TOTUL ESTE NUMAI O CACIALMA bine organizata de dna si slugile aferente

 2. De unde se implica din puscarie?
  Pentru ca eu am incredere in procurorii DNA si daca ei il acuza pe Blaga inseamna ca asa e nu cred ca e dosar politic si doar asa facut de ochii lumii.

Leave a Reply