Lovitură dură pentru fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar.

 

Fostul preşedinte al ANAF Sorin Blejnar a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani închisoare cu executare în dosarul “Motorina”, în care este acuzat alături de soţii Radu şi Diana Nemeş de complicitate la evaziune fiscală şi constituirea unui grup infracţional organizat, conform Agerpres.

Oamenii legii au decis că fostul sef al fiscului ii proteja pe cei cu produse petroliere. De asemenea, şi Viorel Comanita a primit 5 ani cu executare. Sentinta nu e definitiva.

13 COMMENTS

 1. FOARTE PUTIN!!! INDIVIZI CA ASTA, CA CEL DIN FUNDAL SI TOTI CA EI, SUNT TOXINELE SOCIETATII, NU AU NICI UN DUMNEZEU!

 2. De-ar ramane sentinta asa! Ma indoiesc, Blejnar e si el baiat de serviciu. Are Nasul Moldoveanu grija de el pana la urma. Desi peripetiile in SUA a sotilor Radu şi Diana Nemeş ar fi bune pentru un scenariu de film politist, procesul s-a desfasurat aproape clandestin. Presa nu a fost curioasa sau procesul n-a fost public?

 3. Si base candideaza la parlamentarele moldovene…si isi ia imunitate…si nu mai poate fi extradat ???

 4. Rand pe rand toate investigatiile postului A3 se adeveresc .se datoreaza profesionalismului si curajului vostrui .Multumim si felicitari.
  O decizie care mi-a dat satisfactie.Vreau sa creasca anii de puscarie a mafiotilor cu ultima sentinta ,vreau banii furati inapoi .

 5. Ciudat, stirea nu ma misca catusi de putin. Nu stiu de ce, am un sentiment de indiferenta si de aflare a unei stiri banale, cu toate ca ce are omu’ pe constiinta e strivitor.

 6. Se tot vorbeste despre implicarea SRI-ului in tot balamucul creat de Condrea, mortea lui si afacerele mai mult decit murdare din Hexipharma; intrebarea este: cum s-a permis prin lege posibilitatea ca SRI sa aiba firme private. E un conflict de interese urias, asa de urias ca a orbit pe cei ce controleaza si legifereaza, cei care ar putea interveni pentru a readuce la normalitate chestiunea.
  Atunci servicile se configureaza drep servici deviate, fac mai ales altceva decit rolul prestabilit.
  Ciolos le a restituit profilul si rolul de anchetatori penal ? NU tin minte sa fi auzit de asa ceva prin batrina si civilizata nostra Europa. –

Leave a Reply